Ciekawe co by było, jakby zamiast mnie, tacy ludzie zrobiłby nierówności odsłuchowe.535 pisze:Ostatnio w Ostravie miałem okazję wymienić kilka zdań z miejscowymi, na temat składu Brutal Assault i najbardziej oczekiwanych kapel. Nie muszę mówić, że najczęściej wymieniane zespoły to Behemoth, Amorphis, Biohazard, Opeth, Fear Factory, In Flames. Łeb sobie daję uciąć, że gdyby padła nazwa Autopsy zaskoczenie byłoby kompletne (patrz Voivod), a nie rozmawiałem z nastolatkami
AUTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: Odp: AUTOPSY
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
Death in another way
Re: AUTOPSY
Bardzo mi się podoba utwór promujący najnowszy album Autopsy!!!:-)))
-
Baton
Rasowy napierdol, czuję w krzyżu że będzie lepiej niż poprzednio.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
-
Death in another way
Ten utwór nawiązuje wprawdzie do poprzedniej płyty, ale czuję w nim klimat jedynki, a to świetna wiadomość!!!:-)))Baton pisze:Rasowy napierdol, czuję w krzyżu że będzie lepiej niż poprzednio.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Glowny riff zwrotki jest wyjebisty. Niby nic odkrywczego, ale diabel taki, ze ja pierdole. I ten wokal - nie moge sie pozbierac. Chyba rzeczywiscie bedzie lepiej niz na ME.
this is a land of wolves now
- nicram
Naprawdę tak Wam się podoba ten nowy song? Moim zdaniem nie dorasta do pięt żadnej z piosenek z Macabre Eternal...
all the monsters will break your heart
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Nie, tak się tylko zgrywają, żeby nie zabić kultu.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- nicram
- Riven
- Kontakt:
-
Maria Konopnicka
Dajcie już spokój z tym Autopsy - zamiast podniecać się drugoligowym death metalem posłuchajcie jakiejś dobrej muzyki...
-
535
W nomenklaturze sprzed reformy winno być trzecioligowy, ale jeżeli chodzi o obecną klasyfikację (ekstraklasa, pierwsza liga, itd...) określenie drugoligowym wydaje się być poprawne i adekwatne. Dodatkowo, w tej sytuacji, Abscess ląduje w czwartej lidze na poziomie województw.Maria Konopnicka pisze:Dajcie już spokój z tym Autopsy - zamiast podniecać się drugoligowym death metalem posłuchajcie jakiejś dobrej muzyki...
- Bezdech
Wielu muzyków ostatnio się przeprowadza do krainy wiecznych łowów więc automatycznie robi się luźniej w tabeli.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- Riven
- Kontakt:
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Panie, toć to B-klasa.535 pisze:Dodatkowo, w tej sytuacji, Abscess ląduje w czwartej lidze na poziomie województw.
Dobrze, że mam czego słuchać, i że ...Like Clockworks złapała mnie w swoje szpony i przeżywam fazę, bo byłbym teraz nieco niespokojny w oczekiwaniu na te nowe wymioty Autopsy.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
SCREAMBLOODYGORE
The underground vs. mainstream. Show your allegiance now :))))
http://loudwire.com/amon-amarth-vs-autopsy-death-match/
http://loudwire.com/amon-amarth-vs-autopsy-death-match/
-
535
Nie chcę przesądzać sprawy, ale bardzo prawdopodobne jest to, że gdyby postawić tam, przykładowo Chapel Of Ghouls, to także ten numer zebrałby "internetowy wpierdol".
-
Maria Konopnicka
Zagłosowałem na Autopsy nie słuchając. To tak jakby ktoś mi kazał wybrać między Ferrari a Zaporożcem - nie jechałem nigdy jednym ani drugim, ale nie miałbym problemu z wyborem :)
- nicram