WRATHPRAYER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: WRATHPRAYER
Tom sobie nieco posłuchał tego Wrathprayer albumu o długim tytule. Niezły pełniak Chilijczyków, choć nie powiem, spodziewałem się po nich ciut więcej. Podtrzymuję to, com onegdaj na ich temat napisał po przesłuchaniu paru kawałków - mianowicie, że rzeźbią podobnie do Impetuous Ritual, natomiast w (znacznie) mniejszym stopniu przypomina mi to Mitochondrion (wielbione przeze mnie, itd.). W każdym razie, Sun of Moloch jest całkiem klawy - był, jest i prawdopodobnie jeszcze będzie słuchany, choć kvltv - jeśli o mnie chodzi - nie ma.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
mię rozłożył ten album, płyta w duchu "Persecution Mania"
Niszczy ten album przepięknie, poziom zbliżony do pełniaka Pseudogod, choć Wrathprayer jest bardziej smolisty i nieco mniej przystępny i chyba dlatego robi mi bardziej. Jedna z najlepszych rzeczy w BM/DM jakie ostatnio słyszałem. W ogóle to się jaram jak dzieciak - paka od Sovy przyszła a w niej kilka tytułów, na które BARDZO czekałem i mp3 wcześniej nie tknąłem - Portal, Wrathprayer, Diocletian/Weregoat, Master's Hammer... Radocha jak za czasów kaset kiedy się biegło do domu z taśmą "Once Upon The Cross " i kisielem w majtach :) Pozgrywałem sobie i napierdalam na słuchawkach ile wlezie.
- Góral
- w mackach Zła
Tyle razy już zaorałem z vinyla, że dla bezpieczeństwa wziąłem sobie ostatnio od Sovy CD do kompletu. Pełniak Pseudogod jest zajebisty, ale debiut pojebów z Chile jest dużo lepszy. Niesamowita furia i zezwierzęcenie polane hektolitrami smoły. Mało kto tak nakurwia.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
Zgadza się i przede wszystkim mnóstwo zajebistych riffów oprócz samego napierdalania. Pełniak Pseudogod też kupiłem, choć tu akurat wcześniej wypożyczyłem żeby się upewnić czy warto. W chuj bardzo warto :)
- WARHEAD
- zaczyna szaleć
spliit z FORCE OF DARKNESS również u Garazela:
https://www.utsogp.pl/wrathprayer-force ... p-904.html" onclick="window.open(this.href);return false;
brac kto wielbi Chile !!
https://www.utsogp.pl/wrathprayer-force ... p-904.html" onclick="window.open(this.href);return false;
brac kto wielbi Chile !!
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Sybir
Już za momencik (czyli 11 października) premiera drugiego albumu pt. Enkoimeterion.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- weteran forumowych bitew
-
- rasowy masterfulowicz
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
- Mental
Zupełnie to mnie ominął ten będ, nie wiem jakim cudem. Dopisane do listy zakupów.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
-
Wjechało
-
- rasowy masterfulowicz
Jak wrażenia? Wytrzymuje konfrontacje z debiutem?
Jestem zboczeńcem i streamingu nie słucham.
Jestem zboczeńcem i streamingu nie słucham.
Celem życia nie jest przeżycie.
- trup
Jaka xujova okładka. Czo ta Modlitwagniewu?
- trup
Muzycznie, bez wyrwania z kapci, ale jest BDB.
-
Gdzie można dostać ostatnią płytę na cd?
-
Jest szansa ,że płyta dotrze do mnie dzięki BDB forumowemu Koledze.
Jak sobie dziś zakręciłem ten kawałek to leciał z 10 razy pod rząd na rowerze. Podobne emocje w tej konwencji wywołuje we mnie Adversarial.
Cudowna płyta. Katuje jak pojebany i z każdym odsłuchem mam wrażenie ,że potrzebuję tego więcej i więcej.
Jak już będę miał to cd fizycznie uff to wtedy będe mógł podsumować rok miniony. Bez tej płyty nie ma to sensu.
Jak sobie dziś zakręciłem ten kawałek to leciał z 10 razy pod rząd na rowerze. Podobne emocje w tej konwencji wywołuje we mnie Adversarial.
Cudowna płyta. Katuje jak pojebany i z każdym odsłuchem mam wrażenie ,że potrzebuję tego więcej i więcej.
Jak już będę miał to cd fizycznie uff to wtedy będe mógł podsumować rok miniony. Bez tej płyty nie ma to sensu.