BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BURZUM
wyjątkowo słaba płyta.ale może Drone nas oświeci;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Drone
Przyznam, że słuchałem przez moment tej płyty i skojarzyła mi się z dziełami niejakiego Piotra W. Być może to jakaś przedustawna inspiracja.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
nie przesadzajmy - jak Piotr W. nagrywał to jeszcze pryszczy nie miał. Ten Burzum jest jednak dojrzalszy :)Drone pisze:Przyznam, że słuchałem przez moment tej płyty i skojarzyła mi się z dziełami niejakiego Piotra W.
- Drone
To dlatego, że Piotr W. nikogo nie zadźgał (choć widziano go z zapałkami pod kościołem - pytanie, czy inspirował się Vargiem, czy baśnią Andersena).Maria Konopnicka pisze:nie przesadzajmy - jak Piotr W. nagrywał to jeszcze pryszczy nie miał. Ten Burzum jest jednak dojrzalszy :)Drone pisze:Przyznam, że słuchałem przez moment tej płyty i skojarzyła mi się z dziełami niejakiego Piotra W.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- rozkręca się
ostatnia jest najlepsza, naprawdę wychodzi mu to co ma wyjść, jakby to wydał jakiś ULVER albo DEAD CAN DANCE czy w zasadzie ktokolwiek kto nie jest z Polski/nie pierdoli farmazonów w wywiadach to by było głośnoraphi pisze:W twórczości Lorda Wind przynajmniej instrumenty są zajebiście dobrane. O reszcie nie piszę bo za mało słuchałem. Ale czuję, że sobie posłucham.satanking666 pisze:nowy album całkowita chujoza, niektóre motywy brzmią wręcz nigersko, posłuchałby lord wind lepiej, chujnia
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Taki Dead Cand Dance to gówno w porównaniu z Lord Wind.
- Lykantrop
Jest tu ktoś kto słyszał ten ostatni Lord Wind i może potwierdzić czy już mamy kandydata na Złote Wary maja? :)satanking666 pisze: ostatnia jest najlepsza, naprawdę wychodzi mu to co ma wyjść, jakby to wydał jakiś ULVER albo DEAD CAN DANCE czy w zasadzie ktokolwiek kto nie jest z Polski/nie pierdoli farmazonów w wywiadach to by było głośno
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Ja co prawda nie słyszałem, ale w ciemno obstawiam złote wary maja. Król wygrywa. Kto przeciw? Kto się wstrzymał? Nie widzę. Przeszło.Lykantrop pisze:Jest tu ktoś kto słyszał ten ostatni Lord Wind i może potwierdzić czy już mamy kandydata na Złote Wary maja? :)satanking666 pisze: ostatnia jest najlepsza, naprawdę wychodzi mu to co ma wyjść, jakby to wydał jakiś ULVER albo DEAD CAN DANCE czy w zasadzie ktokolwiek kto nie jest z Polski/nie pierdoli farmazonów w wywiadach to by było głośno
- hcpig
-
- rasowy masterfulowicz
Heheh:DDrone pisze:Przyznam, że słuchałem przez moment tej płyty i skojarzyła mi się z dziełami niejakiego Piotra W. Być może to jakaś przedustawna inspiracja.
KVLT lizania CZASZKI
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
EWIGKEIT - 'Det Som Engang Var' (Burzum in Reggae Dub style)
nie potępiam tego :-)
- vicek
- zahartowany metalizator
varg potępił bo to wstawiłem w komentarzu na jego stronie i nie umieścił go . Złamał mi serce , a ja tyle razy przesłuchałem jego płyty .
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
żeby tylko znowu kogo nie zabił :-(
- vicek
wszystko możliwe , varg jest jebnięty jeszcze nawet bardziej niż ja ... wystarczy poczytać jego ten blog
- Morph
- Kontakt:
Jezusie Nazareński, jaki klotz :D
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- vicek
w sensie że płyta chujowa?
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Świetny cover, chyba najlepszy jaki słyszałem. Szkoda, że Varguś nie poszedł w tym kierunku na nowej płycie...yossarian84 pisze:EWIGKEIT - 'Det Som Engang Var' (Burzum in Reggae Dub style)
all the monsters will break your heart
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Pewnie ten cover miał na myśli. Jak się nienawidzi takiej muzyki, to wiadomo że się powie, że to kloc. Mi się bardzo podoba.vicek pisze:w sensie że płyta chujowa?
- vicek
mo ten kower tez się podoba jednak nie słucham reggae dup