nie ma jednej słabej sekundy na tym brutalnym jak gwałt analny równym jak sama śmierć doskonale zagranym wyjebiście wyryczanym albumie tylko gitarowe tłuste mięcho i sekcja jak galopująca przez most i pierdząca do taktu basowo czwórka koni z przekrwionymi ślepiami strasznymi zwierzęcym przekrwionym gniewem bez szczeniackich podpórek diabłem borutą i cipką pani ani album piękny jak straż pożarnaHeretyk pisze:ja nie za bardzo kumam o chuj chodzi z tym uwielbieniem w stosunku do Human. no ok, dobra płyta, ale żeby się aż tak podniecać? nieeee
DEATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Re: DEATH
Kerosene keeps me warm.
-
- mistrz forumowej ceremonii
kurwa... aż sobie chyba jutro posłucham. ale ten opis mi bardziej do Reign in Blood pasuje . zobaczymy83koper83 pisze: nie ma jednej słabej sekundy na tym brutalnym jak gwałt analny równym jak sama śmierć doskonale zagranym wyjebiście wyryczanym albumie tylko gitarowe tłuste mięcho i sekcja jak galopująca przez most i pierdząca do taktu basowo czwórka koni z przekrwionymi ślepiami strasznymi zwierzęcym przekrwionym gniewem bez szczeniackich podpórek diabłem borutą i cipką pani ani album piękny jak straż pożarna
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Plyty Ci się popierdoliły, bo na mój gust to napisałeś o "Everyone Should Be Killed".83koper83 pisze:
nie ma jednej słabej sekundy na tym brutalnym jak gwałt analny równym jak sama śmierć doskonale zagranym wyjebiście wyryczanym albumie tylko gitarowe tłuste mięcho i sekcja jak galopująca przez most i pierdząca do taktu basowo czwórka koni z przekrwionymi ślepiami strasznymi zwierzęcym przekrwionym gniewem bez szczeniackich podpórek diabłem borutą i cipką pani ani album piękny jak straż pożarna
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Sam Pan musisz przyznać, że nie.ramonoth pisze:Plyty Ci się popierdoliły, bo na mój gust to napisałeś o "Everyone Should Be Killed".83koper83 pisze:
bez szczeniackich podpórek cipką pani ani
Kerosene keeps me warm.
-
- zaczyna szaleć
A propos DEATH.....może ktoś jest chętny na (prawie) nówkę bluzę z kapturem na zamek The Sound of Perseverance? Prawie nówkę, bo miałem ją na sobie przez 2-3 godz. Wystawiałem dwa razy na Alledrogo, sporo osób ją obserwowało, ale póki co nie znalazła nabywcy: http://allegro.pl/death-the-sound-of-pe ... 33529.html
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Kiblowałeś za metal?!?! czy młodzież to widzi/słyszy/czyta?
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Żeby nie było gorzej to w pierwszym rzędzie napisz to na poziomie jego polszczyzny :)aniola pisze: a czemu to moge jak sz.p.Maria kiedys opisasc mam nadzieje ze nie gorzej:))))
A sama historia zapowiada się ciekawie. Podejrzewam, że nagrałeś to na jakiejś nie swojej, ale jednocześnie bardzo ważnej taśmie.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jedyne słuszne równanie! "Pull the plug", "Open Casket", "Spiryt Wychylim", "Zombie Ritual", ... ech... gdzie teraz takie piosenki :-)))))aniola pisze:leprosy=spirytus=scrymcia>>>>>>>>>reszta:))))
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- weteran forumowych bitew
Czemu wiecznie sie mnie czepiasz?Moja polszczyzna jest za bardzo prawidlowa dla Ciebie????????:)))ramonoth pisze:Żeby nie było gorzej to w pierwszym rzędzie napisz to na poziomie jego polszczyzny :)aniola pisze: a czemu to moge jak sz.p.Maria kiedys opisasc mam nadzieje ze nie gorzej:))))
A sama historia zapowiada się ciekawie. Podejrzewam, że nagrałeś to na jakiejś nie swojej, ale jednocześnie bardzo ważnej taśmie.
jeslichodzi o sz.p. to jest kara za to ze nie lubi Amon Amarth:)))
Ostatnio zmieniony 20-05-2013, 20:17 przez aniola, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- weteran forumowych bitew
+666:)))trup pisze:Jedyne słuszne równanie! "Pull the plug", "Open Casket", "Spiryt Wychylim", "Zombie Ritual", ... ech... gdzie teraz takie piosenki :-)))))aniola pisze:leprosy=spirytus=scrymcia>>>>>>>>>reszta:))))