Nowy nabytek Carnal Records. Premiera drugiego albumu 'All Daggers Towards The Sky' 24.05:

Na profilu Carnal i jewtubie można posłuchać zajawki:
https://www.facebook.com/Carnalrecords. ... n=timeline
Paru gagatkom powinno podejśc;)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
W sumie mam podobnie, z tym, że wolę np Svartsyn, czy Arckanum niż Watain, którego jeśli słucham, to wiadomo z jakiego okresu. Sam nie wiem, czy kupie te płytę i zastanawiałem się, czy w ogóle jest sens zakładania tego tematu, ale chuj tam, i tak zaraz spadnie;)Lykantrop pisze:Rzygam już takimi kapelkami nikomu do szczęścia niepotrzebnymi. Tak jak kiedyś miałem słabość do Szwecji, tak teraz przez te Watainy i pochodne mam same złe skojarzenia :)
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
sedno sprawy ;]Lykantrop pisze:Ostatnio jak wrzuciłem "Casus..." to aż nie mogłem uwierzyć jak szybko się mi ten materiał przejadł. Boję się, że jestem coraz bliżej sądnego dnia, w którym stwierdzę smutną prawdę - "RDC" to ich pierwszy i zarazem ostatni album, który robił wielkie nadzieje :)
Ok, ale dwójka to jednak sedno sprawy. Jak było fajnie później, to już Drone naskrobie;))Skaut pisze:sedno sprawy ;]Lykantrop pisze:Ostatnio jak wrzuciłem "Casus..." to aż nie mogłem uwierzyć jak szybko się mi ten materiał przejadł. Boję się, że jestem coraz bliżej sądnego dnia, w którym stwierdzę smutną prawdę - "RDC" to ich pierwszy i zarazem ostatni album, który robił wielkie nadzieje :)
Dwójka przyczyniła się do popularności, więc jeśli chodzi o takie sendo sprawy to zgoda, ale jakościowo to ultrasurowy poprzednik jest ich apogeum.COFFIN pisze:Ok, ale dwójka to jednak sedno sprawy. Jak było fajnie później, to już Drone naskrobie;))Skaut pisze:sedno sprawy ;]Lykantrop pisze:Ostatnio jak wrzuciłem "Casus..." to aż nie mogłem uwierzyć jak szybko się mi ten materiał przejadł. Boję się, że jestem coraz bliżej sądnego dnia, w którym stwierdzę smutną prawdę - "RDC" to ich pierwszy i zarazem ostatni album, który robił wielkie nadzieje :)
Bawią, chciałeś chyba napisać. Tak myślę.Adrian696 pisze:kogo poza mna wkurwija juz takie zdjecia??