SIRRAH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: SIRRAH
SIRRAH ssie... To zespół, którego słuchały metalówki z mojego liceum, myślące, że skumały czym jest metal. Chłopaki - dajcie spokój, skasujmy ten temat i pogadajmy o DEFECATION, TERRORIZER lub NAPALM DEATH. Bądźmy poważni...
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
powiedzial maria ktory spuszcza sie nad szwedzkim ghost :D
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Tak, to niepodważalny argument świadczący o tym, że nie można słuchać tego zespołu i jest on chujowy :-) Słuchały go metalówki z liceum Marii, więc to gówno musi być :-) Czego jeszcze słuchały? To będę wiedział czego nie słuchać, bo nie znam się na metalu, jak wszyscy wiemy :-)Maria Konopnicka pisze:To zespół, którego słuchały metalówki z mojego liceum
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
Srać na Defecation! Ogień na ogień, kurwa! ;)Maria Konopnicka pisze:Chłopaki - dajcie spokój, skasujmy ten temat i pogadajmy o DEFECATION... Bądźmy poważni...
This is where everything goes backwards.
-
i był na koncercie Gamma Ray/Helloweenmaciek z klanu pisze:powiedzial maria ktory spuszcza sie nad szwedzkim ghost :D
-
- weteran forumowych bitew

Sirrah Official Poczekajmy niech odpowiedź na pytania o muzykę da sama muzyka... Premiera już 21 maja! Możemy zapewnić, że naszą główną inspiracją przy pisaniu nowego materiału są wszystkie trzy albumy Sirrah.
Grrrówno!
-
A to Sirrah gra niby lepsze?Heretyk pisze:i był na koncercie Gamma Ray/Helloweenmaciek z klanu pisze:powiedzial maria ktory spuszcza sie nad szwedzkim ghost :D
- empir
- zahartowany metalizator
No ja chętnie poczekam i posłucham.Plasfodeur pisze:Sirrah Official Poczekajmy niech odpowiedź na pytania o muzykę da sama muzyka... Premiera już 21 maja! Możemy zapewnić, że naszą główną inspiracją przy pisaniu nowego materiału są wszystkie trzy albumy Sirrah.
Ale jakie wszystkie 3 albumy? Z logiem Sirrah wiem o 2. Więc 3 albo wcale nie wyszedł albo z innym logiem.
Jak było Panowie.
-
- empir
mało logiczne więc prędzejPlasfodeur pisze:Albo 2 wersje "Acme",
Plasfodeur pisze: albo jeszcze TheMANCalledTEA.
-
a jednak:empir pisze:mało logicznePlasfodeur pisze:Albo 2 wersje "Acme",
Sirrah Official Chodzi o dwie wersje albumu Acme, brzmienie i atmosfera wersji kasetowej jest dla nas nie bez znaczenia...
Grrrówno!
- empir
no to niech im będzie
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie słyszę w tym trailerze niestety nic z Człowieka zwanego Herbatą i także nie słyszę nic na miarę Did Tommorow Come...:-(
all the monsters will break your heart
- Skaut
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Takie dziwnie archaiczne są. Zupełnie inne niż w Herbacie i ostatniej ich płycie. Jebią cepelią krótko pisząc...:-)
all the monsters will break your heart
-
Niestety.nicram pisze: Jebią cepelią krótko pisząc...:-)
Ale sprawy nie przesądzam, może to będzie zupełnie niedzisiejsza i bardzo urokliwa płyta.
Grrrówno!
- Skaut
-
Re:
Miałem nadzieję, na więcej odwagi :)Skaut pisze:no ja bym się tylko raczej na to nastawiałPlasfodeur pisze:Niestety.nicram pisze: Jebią cepelią krótko pisząc...:-)
Ale sprawy nie przesądzam, może to będzie zupełnie niedzisiejsza i bardzo urokliwa płyta.
Grrrówno!