A ja byłem pewien, ze chodzi o Prodigy :)Mort pisze:Kurwa, trend na masterfulu przestawil mnie tak, ze rozszyfrowałem ten skrót jako Depeche Mode.COFFIN pisze:(choć mnie w sumie wystarcza obok paru płyt z kręgu DM)
Złote Wary Masterfula
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Odp: Złote Wary Masterfula 2006
Co muszę zrobić by zostać administratorem tego forum, mającym możliwość banowania użytkowników?Headcrab pisze:Ja chyba nie czuję kultu MA. Weźmy np. gitarzystę. Wiele mówi się o imponujących umiejętnościach Treya, ja jednak nic takiego nie słyszę. Powiedz mi, w czym jego solówki są lepsze, od tych które są na ostatnich płytach Deicide.
Jeszcze luzu i uwagi Panie Kolego.Maria Konopnicka pisze:Co muszę zrobić by zostać administratorem tego forum, mającym możliwość banowania użytkowników?Headcrab pisze:Ja chyba nie czuję kultu MA. Weźmy np. gitarzystę. Wiele mówi się o imponujących umiejętnościach Treya, ja jednak nic takiego nie słyszę. Powiedz mi, w czym jego solówki są lepsze, od tych które są na ostatnich płytach Deicide.
Re: Złote Wary Masterfula 2006
...chyba raczej na pierwszą zmazę nocną :) spokojnie, jeszcze sporo lat musi minąć :)Aron pisze:Może on też czeka na swoje olśnienie, które dopadnie go dopiero na płycie.
Patrz na to, choć Ty tych zespołów jeszcze nie znasz...
"KOCHAM.i wbrew temu co niektórzy będą tutaj sugerować Written in Waters jest lepsza niż jakakolwiek płyta VOIVOD..
zespol wybitny. zresztą po latach ciszy , zdaje sie, teraz znów coś kombinują..
był jeszcze Virus, ale Carheart robi sie po pewnym czasie nudne..."
"KOCHAM.i wbrew temu co niektórzy będą tutaj sugerować Written in Waters jest lepsza niż jakakolwiek płyta VOIVOD..
zespol wybitny. zresztą po latach ciszy , zdaje sie, teraz znów coś kombinują..
był jeszcze Virus, ale Carheart robi sie po pewnym czasie nudne..."
-
- mistrz forumowej ceremonii
umarłem. kolega nam wyrasta na lidera tego tematunicram pisze:Masachist gniecie te spedalone melodyjki Plagi, Mgły i przeciętne gówna spod znaku Iperyt i Voidhanger jednym riffem, więc nie obchodzą mnie wasze opinie z kółka wzajemnej tęczowo-masterfulowej adoracji na ich temat.
- COFFIN
Temat na czasie - związki, bolcowanie itd, ale bez przesady, no kurwa:
:Dbyrgh pisze:no, pozeruch zasrany, bo miast nadrabiać DM, słuchasz gówna reinkaos
'Come the Blessed Madness'
-
- zahartowany metalizator
jaki przewidywalny :DDDDDDDDDDDDDD ból dupy, jakie to smutne :D
- COFFIN
Zabawny jesteś, skoro w ogóle się tym przejmujesz;))
-
no co Ty, ja ;)
- COFFIN
No:P Dla jaj to wrzuciłem, nikomu nie bronię takich opinii i generalnie zwisa mi to;)
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Uffff nareszcie. Mam nadzieję już nie widzieć Twoich nic nie wnoszących do tematu, gimnazjalnych postów! :-)Heretyk pisze:umarłem. kolega nam wyrasta na lidera tego tematunicram pisze:Masachist gniecie te spedalone melodyjki Plagi, Mgły i przeciętne gówna spod znaku Iperyt i Voidhanger jednym riffem, więc nie obchodzą mnie wasze opinie z kółka wzajemnej tęczowo-masterfulowej adoracji na ich temat.
all the monsters will break your heart
napisałeś to do gościa, od którego powinieneś się uczyć :D
- nicram
Czego miałbym się od niego uczyć?
- nicram
A z jakim sensem? Z Twoim? Czy ćwierć inteligentnego Heretyka? Tak sobie wziąłeś do serca moje wywody o Angst Skvadron, że za każdym razem jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to z tym wyjeżdżasz. Więc sam zluzuj galoty i się grzecznie odpierdol.
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
no i widzisz jak się spinasz? :) wystarczyło, że gość zaśmiał się z wielkości Masachist, którą widzisz tylko ty i nagle jest ćwierćinteligentem.nicram pisze:A z jakim sensem? Z Twoim? Czy ćwierć inteligentnego Heretyka? Tak sobie wziąłeś do serca moje wywody o Angst Skvadron, że za każdym razem jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to z tym wyjeżdżasz. Więc sam zluzuj galoty i się grzecznie odpierdol.
-
Gumiak pisze:
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Człeki, które fikają do Heretyka ni stąd ni zowąd znikają w dole z wapnem. Bym uważał...