Bardzo dobry tytuł. Ile masz lat w ogóle? Zamiast pierdolić, idź się doucz:chaos pisze:śmierć cieplna wszechświata, ja pierdole
http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%9Amier ... C5%9Bwiata
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Bardzo dobry tytuł. Ile masz lat w ogóle? Zamiast pierdolić, idź się doucz:chaos pisze:śmierć cieplna wszechświata, ja pierdole
" ile ty masz lat ? " - ostatnio widzę modny tu tekst, tobie odpowiadam: mam tyle lat, na ile się czuję, niestety ty masz tyle, na ile wyglądasz,Drone pisze:Bardzo dobry tytuł. Ile masz lat w ogóle? Zamiast pierdolić, idź się doucz:chaos pisze:śmierć cieplna wszechświata, ja pierdole
http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%9Amier ... C5%9Bwiata
Kreatora nowego nie slyszalem i nawet sie nie zabieram. Po co jesli jest Sodom:)vicek pisze:a są tak skurwiałe jak na ostatnim kreatorze ?
Tak trzymaj :Dvicek pisze:słuchałem tego na youtube , wokale trochę mi nie pasują , na chwilę obecną mnie to nie jara.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Lykantrop pisze:No i wielkie mi mecyje, wystarczyło mi przesłuchanie na youtube, żeby stwierdzić prosty fakt - te wsiowe melodyjki są do chuja niepodobne. Przeraża mnie to zbiorowe bicie piany i szukanie w skrajnej miernocie pierwiastków czy przejawów czegoś dobrego.
ale kto tu mówił o płycie roku?!death_to_all pisze:Skrajną miernotą bym tego nie nazwał. Ale, miał być debiut i płyta roku, a tu niestety porażka. Płyta traci na mocy z każdym przesłuchaniem.
a ten jak się przypierdoli to będzie bił piane jak w przypadku Deusa czy Mgły;Lykantrop pisze:No i wielkie mi mecyje, wystarczyło mi przesłuchanie na youtube, żeby stwierdzić prosty fakt - te wsiowe melodyjki są do chuja niepodobne. Przeraża mnie to zbiorowe bicie piany i szukanie w skrajnej miernocie pierwiastków czy przejawów czegoś dobrego.
ale kto tu mówił o płycie roku?!Ihasan pisze:death_to_all pisze:Skrajną miernotą bym tego nie nazwał. Ale, miał być debiut i płyta roku, a tu niestety porażka. Płyta traci na mocy z każdym przesłuchaniem.
Każdy wytrawny słuchacz usłyszy wsiowość w ciągu 5 sekund. Wsiowość to melodia siląca się na oryginalność, ale która wybrzmieć oryginalnie nie potrafi, bo jebie ludową nutą. Tak np. ostatnia Mgła jest słaba, ale jednak wsią nie jebie. Za to ostatnia Plaga jest równie słaba, ale w dodatku cepeliowa, a tę cepaliadę jeszcze bardziej podkreślają wyraźnie braki w obsłudze instrumentów.Ihasan pisze:a ten jak się przypierdoli to będzie bił piane jak w przypadku Deusa czy Mgły;Lykantrop pisze:No i wielkie mi mecyje, wystarczyło mi przesłuchanie na youtube, żeby stwierdzić prosty fakt - te wsiowe melodyjki są do chuja niepodobne. Przeraża mnie to zbiorowe bicie piany i szukanie w skrajnej miernocie pierwiastków czy przejawów czegoś dobrego.
Czy proste musi oznaczać wsiowe? co jest wsiowe?
Nieprawda. Podałem przykład Mgły, która mi się nie podoba, ale wioską nie jedzie.Ihasan pisze:
nie raz mam wrażenie, że jak komuś się coś nie podoba to od razu musi walić wioską;
Zgodzę się. Nie są wirtuozami, ani nawet dostatecznie nie opanowali swoich instrumentów, dlatego powinni zamknąć się w sali prób i ćwiczyć, ćwiczyć, aż wieś z nich wyjdzie. Ponownie się zgadzam - potrafią stworzyć klimat jak mało kto. Klimat polskiej wsi...:-)Ihasan pisze:kolesie z Plagi żadnymi wirtuozami nie są, ale potrafią fajny klimat uchwycić prostymi środkami, który się komuś może podobać a innemu nie musi, ale to nie jest powód by wieszać na nich psy bo to jest absurdalne;