Kenijczycy może i szybko biegają, ale na dystans biali ludzie z Australii już ich dawno pobili na łeb i szyję.Skaut pisze:i maraton, ale to tylko jeśli jesteś Kenijczykiem.est pisze:W pojedynke to tylko pływanie i przysiady.
PLAGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re:
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Lykantrop
Re: PLAGA
Czyżby niezobowiązujący skok w bok od Deus Mortem? No ładnie, ładnie...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- zaczyna szaleć
Jednak na dłuższą metę nowa Plaga męczy bułę. Dwa dobre utwory nie ratują tej płyty, bo kluchy nr 4 i 5 wszystko jebią. Ja rozumiem że heavy metal, że to takie cool mieć inspirację w Running Wild, ale kurwa to chyba black metal ma być? Zapewne gdyby wyszło to w krótszej formie (jak np. Pożeracze) było by lepiej. A tak to niestety trochę wsią to podjeżdża.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Takie sobie toto. Posłuchać można, czemu nie, ale jakieś to takie byle jakie- byle jakie wokale, teksty, brzmienie... Poza tym wydaje mi się, że wszystkie wady, które jakiś czas temu Trocki imputował ostatniej Mgle (Paradise Lost, melodyjki etc.) tak naprawdę posiada właśnie ten album.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Drone
Jądro tarczy.WaszJudasz pisze:Takie sobie toto. Posłuchać można, czemu nie, ale jakieś to takie byle jakie- byle jakie wokale, teksty, brzmienie... Poza tym wydaje mi się, że wszystkie wady, które jakiś czas temu Trocki imputował ostatniej Mgle (Paradise Lost, melodyjki etc.) tak naprawdę posiada właśnie ten album.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- postuje jak opętany!
Niedbałe wokale to akurat w metalu duży atut. Teksty? W takim razie o czym powinny być te teksty? No chyba, że w języku angielskim, wielu z was by nie zrozumiało i alles klar. Brzmienie? Jest bardzo w porządku, brud i czytelność. Melodie?! HEHE. Jest wiele zespołów grających melodyjnie. Cała sztuka w tym, żeby te melodie były z klasą. To nie jest kurwa Nargaroth. Jest kurwa melodyjnie momentami, ale nie ma cepelii. Jest BLACK METAL i jest BLACK METAL. Z jednej strony MGŁA czy PLAGA, z drugiej KATHARSIS czy KAEVUM. Inne podejście do tematu.
Drone, promowaleś tu jakiś czas temu jakieś portugalskie gówno. Weź porównaj te dwa tematy.
Drone, promowaleś tu jakiś czas temu jakieś portugalskie gówno. Weź porównaj te dwa tematy.
- pr0metheus
Racja. Zwykly cukierkowy przecietniak. Szkoda bo poprzednie materialy bardzo mi pasowaly.
niech to miejsce niebawem zniknie
- Dragazes
- w mackach Zła
Pożeracze Słońc mnie pożarli, a Magia Gwiezdnej Entropii mnie nie oczarowała niestety, choć nie uważam tego albumu za zły.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- WaszJudasz
No co, długa zima była.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.