POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
Plan wykiwania Jarka przy użyciu chorągiewki:
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci ... =BoxOpImg1" onclick="window.open(this.href);return false;
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci ... =BoxOpImg1" onclick="window.open(this.href);return false;
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- rasowy masterfulowicz
Bajzel rok plus rok na powolne wychodzenie z niego i przygotowanie ludu, oczywiście za dodrukowane pieniądze, że PiS w tych dwóch latach błyszczał jak samorodek. I na nowe wybory prezydenckie, jeśli takowe, albo w ogóle- jakiekolwiek wybory, się odbędą- bo już może być inny I prezes SN, mamy czystą kartę.Ascetic pisze:zirołziroł wczoraj powiedział, że i tu: u w a g a ten bajzel może potrwać dwa. lata. dość odważna teza jak mgr.prawa. teraz jakby się wyjaśnia skąd te 2 lata.Drone pisze:Należało się właśnie spodziewać takich niespodziewanych rozwiązań. Dlaczego 2 lata, a nie od razu 5? Sprawa jest niesłychanie prosta do przeprowadzenia i każdy to wie - należy zrobić wybory ok. 2 miesięcy po wygaszeniu epidemii. Kwestia tylko, by zamknąć to w formułę prawną.
Władza, dla niej wszystko. :D
Jesienne wybory, przy takiej sytuacji gospodarczej jaka się zapowiada, to (spore) ryzyko, że narciarz wypada z pałacu. Dlatego zresztą PiS chowa go teraz do tylnego szeregu- by nikt tego bajzlu z nim nie kojarzył.
E:
LOL, a nie mówiłem?Plan wykiwania Jarka przy użyciu chorągiewki:
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci" onclick="window.open(this.href);return false; ... =BoxOpImg1
- uglak
Ja rozumiem, że dla wielu to czasy ostateczne, ale jak ktokolwiek wyobraża sobie rząd PO rządzony przez Gowina z 10 osobowym zapleczem i języczkami u wagi w postaci Konfederacji i Lewicy :-D Rządzenie było by krótsze niż kłótnia o stanowiska poprzedzająca jego powstanie. Czyste political fiction i to w wydaniu wybitnie komediowym :-DDrone pisze:Plan wykiwania Jarka przy użyciu chorągiewki:
Swoją drogą męczy mnie już ten temat zastępczy z wyborami, które i tak się nie miały się odbyć, ale ładnie zakrywają kolejne wpadki związane z walką z koronawirusem.
Guilty of being right
- Drone
Spokojnie, to nie ostatni twist w tej zabawie :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- uglak
Tymczasem kilka godzin później...Drone pisze:Spokojnie, to nie ostatni twist w tej zabawie :)
Jest decyzja PiS: Popieramy propozycję Gowina
https://dorzeczy.pl/kraj/135116/jest-de ... owina.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Guilty of being right
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
poczytałem, strzeliłem drzemkę, pogadałem godzinę przez telefon, teraz czytam, czy szwecja jeszcze jest. czytam dalej, że govin jednak kocha jarka. że tylko się z nim droczył. i że lubi mu polerować bilardowe. generalnie można się rozejść.
Poro
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=g1JH76CKrWQ[/youtube]
Patrzcie, jak prezydent płacze. Boże, jaki żal. :(
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Ascetic
pobeczał, pobeczał. a na końcu strzelił lufę ;-)Nerwowy pisze:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=g1JH76CKrWQ[/youtube]
a beatka jak zawsze słotka i tym razem jak widać empatyczna.
Ostatnio zmieniony 03-04-2020, 21:03 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- Stoigniew
pierdolenie
do zmiany ściereczki PISu (czyli konstytucji) potrzeba chyba więcej niż zwykła większość której nie mają. Poza tym senat może to wrzucić do zamrażarki... tego wszystkiego Jarek jest świadom, tak więc tutaj gra idzie o coś innego tylko nie wiem o co. Oni w chuja z nami lecą bezczelnie na wizji
Coś mi się widzi, że juz za niedługo obudzimy się jak 40 lat temu gdzie znowu nie będzie teleranka (albo forum) a ten mały chujek tylko na to czeka i sam ma polew z tego kręcenia się w kółko sejmu i tracenia czasu na zbędne pierdoły.
do zmiany ściereczki PISu (czyli konstytucji) potrzeba chyba więcej niż zwykła większość której nie mają. Poza tym senat może to wrzucić do zamrażarki... tego wszystkiego Jarek jest świadom, tak więc tutaj gra idzie o coś innego tylko nie wiem o co. Oni w chuja z nami lecą bezczelnie na wizji
Coś mi się widzi, że juz za niedługo obudzimy się jak 40 lat temu gdzie znowu nie będzie teleranka (albo forum) a ten mały chujek tylko na to czeka i sam ma polew z tego kręcenia się w kółko sejmu i tracenia czasu na zbędne pierdoły.
- Ascetic
Stoigniew pisze:pierdolenie
niestety nic nie zrozumiałem z tego emocjonalnego wpisu. oprócz tego, że pierdolenie. no szkoda. no i że straszysz, że forume nie będzie. nieładnie.
Ostatnio zmieniony 03-04-2020, 20:57 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- uglak
No i dalej nie rozumiesz przedstawienia - nie będzie ani wyborów ani zmiany konstytucji. Po prostu przełożą wybory, ale ile uwagi odwrócą od koronawirusa i gospodarki to ich. Ja już nawet nie dziwie się, że opozycja się na to nabiera. Narzekaliście na Schetyne to macie półgłówka Budkę ;-)Stoigniew pisze:pierdolenie
Guilty of being right
- Ascetic
Ja widzę, że to już się stało. Tylko niektórzy jeszcze nie wiedzą o co chodzi, inni nie wierzą, że to możliwe, a jeszcze pozostali jeszcze nie zauważyli.uglak pisze: Coś mi się widzi, że juz za niedługo obudzimy się jak 40 lat temu ...
- Nerwowy
Wiadomo. Fajnie przez te lata prosperity kręciło się lody z pisowskimi aparatczykami z ratusza i normalnym gościem vel Tadziem Rydzykiem a tu nagle nie dość, że zaczęło się umieranko spowodowane ogólnym burdelem i brakiem przygotowania szpitali i służby sanitarno epidemiologicznej na zagrożenie znane od dobrych kilku miesięcy to jeszcze do drzwi już puka bieda i głód spowodowane prostym faktem, że sezon turystyczny skończył się w tym jakże pięknym mieście już w marcu a na inne gałęzie gospodarki też nie ma za bardzo co liczyć co w sytuacji astronomicznego zadłużenia miasta nie nastraja optymistycznie. Każdy strzeliłby lufę w takiej sytuacji ;)Ascetic pisze:pobeczał, pobeczał. a na końcu strzelił lufę ;-)Nerwowy pisze:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=g1JH76CKrWQ[/youtube]
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Hatefire

Z dedykacją dla posłów PO, trzymajcie się w tym lesie.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4CI3lhyNKfo&t=66s[/youtube]
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- immortal69
- postuje jak opętany!
trueuglak pisze: No i dalej nie rozumiesz przedstawienia - nie będzie ani wyborów ani zmiany konstytucji. Po prostu przełożą wybory, ale ile uwagi odwrócą od koronawirusa i gospodarki to ich.
- Stoigniew
ja to dobrze rozumiem, przecież to właśnie napisałem :)uglak pisze:No i dalej nie rozumiesz przedstawienia - nie będzie ani wyborów ani zmiany konstytucji. Po prostu przełożą wybory, ale ile uwagi odwrócą od koronawirusa i gospodarki to ich. Ja już nawet nie dziwie się, że opozycja się na to nabiera. Narzekaliście na Schetyne to macie półgłówka Budkę ;-)Stoigniew pisze:pierdolenie
takie przeciąganie liny, dreptanie w kółeczko i odciąganie uwagi będzie trwało jeszcze cały kwiecień bez ogłaszania stanu nadzwyczajnego czy tam wyjątkowego.
to że wyborów nie będzie to fakt, a w maju już problemu nie będzie z wprowadzeniem stanu klęski / wyjątkowego / nadzwyczajnego / albo nawet wojennego (niepotrzebne skreślić), a później będzie powtórka z rozrywki... mam na myśli powtórkę z '81.
obym się mylił.
- mad
- weteran forumowych bitew
Tefałen - cała prawda całą dobę:

Jak widać, tuby propagandowe obu stron przeginają - nie tylko TVP

Jak widać, tuby propagandowe obu stron przeginają - nie tylko TVP
- nicram
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Prawdę mówiąc, to sam musiałem chwilę rozkminić, na czym polega różnica... Wygląda mi raczej na pomyłkę... Nie wiem, w jaki sposób miałaby to być propaganda i nie wiem, czy kolega mad do końca rozumie to słowo.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.