POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
NoGodsNoMasters
postuje jak opętany!

Re: POlitykowanie

09-07-2026, 20:08

No i co w związku z tym? Przecież analizujemy twój przypadek. Chcesz wojny, więc wspierasz Zandberga oraz Janka Śpiewaka i zajmujesz się prawami pracowników, a w przerwach pierwszym kwadratem dla Julki? Mógłbyś to jakoś narysować?
Przypiąłem się do Janka, bo czytając twoje wpisy mam wrażenie, a nawet pewność, że gdzieś to już widziałem. :D Poza tym nie obrażaj przyszłego koalicjanta.
Awatar użytkownika
Hatefire
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

09-07-2026, 20:29

No to ja analizuję teraz twóǰ przypadek za pomocą ejaj xD Zarzucasz komuś, że pośrednio wspiera Rosję, zarazem będąc zwolennikiem ugrupowania, które dla doraźnych zysków sondażowych włącza się w antyukraińską histerię. Której prominentni przedstawiciele ssali po jaja liderowi prorosyjskiej partii, a potem się grzecznie spytali czy Pan Memcen spuści się na twarz czy woli, żebyśmy połknęli.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
NoGodsNoMasters
postuje jak opętany!

09-07-2026, 20:46

Hatefire pisze:
09-07-2026, 20:29
No to ja analizuję teraz twóǰ przypadek za pomocą ejaj xD Zarzucasz komuś, że pośrednio wspiera Rosję, zarazem będąc zwolennikiem ugrupowania, które dla doraźnych zysków sondażowych włącza się w antyukraińską histerię. Której prominentni przedstawiciele ssali po jaja liderowi prorosyjskiej partii, a potem się grzecznie spytali czy Pan Memcen spuści się na twarz czy woli, żebyśmy połknęli.
Dużo wulgarnej erotyki. Taki żałosny zabieg. Wiesz jaki jest problem? Ja wrzuciłem Alowi prawdziwe dane. Natomiast ty konfa...bulujesz. Nie jestem zwolennikiem tego, ani żadnego innego ugrupowania z wiadomych i jasno określonych względów. Poza tym niczego ci nie zarzucam. Sam sobie to zrobiłeś. Wspierasz partię lewicową? Tak. Chcesz wojny i eksterminacji wschodniej dziczy? Sam to zadeklarowałeś. Jaka pozycja z tego powstaje? Nie wygląda na wygodną. Siedzisz pan na sztachecie ciętej w szpic, a teraz próbujesz nieudolnie zwulgaryzować zagadnienie. Tymczasem kret gdzieś tam ryje. :hehehe:
Awatar użytkownika
wonsz
zahartowany metalizator

09-07-2026, 22:53

NoGodsNoMasters pisze:
09-07-2026, 19:44
Chcesz aborcji wspierasz katotaliba. Chcesz wolności i równości. Wspierasz naziola. Chcesz tanich mieszkań. Wspierasz deweloperów, fliperów,
brzmi jak głosowanie na PO, Polske2050 i PSL XD
rzułf
Awatar użytkownika
Order_of_Nine_Angels
zaczyna szaleć

09-07-2026, 23:31

"Antyukraińska histeria" - o kurwełe.

Zakon
NoGodsNoMasters
postuje jak opętany!

10-07-2026, 06:07

wonsz pisze:
09-07-2026, 22:53
NoGodsNoMasters pisze:
09-07-2026, 19:44
Chcesz aborcji wspierasz katotaliba. Chcesz wolności i równości. Wspierasz naziola. Chcesz tanich mieszkań. Wspierasz deweloperów, fliperów,
brzmi jak głosowanie na PO, Polske2050 i PSL XD
Też. Kogo byś tam nie włożył pasuje idealnie. Cała ta kuriozalna koalicja jest koktajlem katotalibanu z prostytutką i pospolitym złodziejem. Wszystko ukiszone w oparach pseudoarystokratycznego bąka. W tym układzie głosowanie w wyborach to akt uwłaczający każdemu szanującemu się człowiekowi. Społeczeństwo ma wybór. Pomiędzy panią lekkich obyczajów, a jej opiekunem. Tak to jest sprytnie skonstruowane. :D
ODPOWIEDZ