ja pierdole co jest z tymi politykami xddd (tym razem nie z PO, zeby naskrobek sie nie zesral czy tam inny leming)Oskarżony o pedofilie radny ma też śledztwo zoofilskie.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- zekke
- rasowy masterfulowicz
Re: POlitykowanie

- Aron
- postuje jak opętany!
Lewica w Polsce i w Izraelu już nie istnieje. Jako centrowy żyd przez lata lawirowałem pomiędzy jedną i drugą stroną. Istniała symetria - jeśli skręcałem za bardzo w jedną lub drugą stronę, to mnie jakieś moralne poduszki chroniły i droga była szersza. Teraz jak za bardzo skręcam na prawo to się zderzam z twardym i głupim betonem. Kiedy skręcam w lewo czuję naiwność i taką pustkę we łbie.
Skończy się szabas to pójdę po poradę do synagogi. Ciekawe co mi mój rabi powie?
Skończy się szabas to pójdę po poradę do synagogi. Ciekawe co mi mój rabi powie?
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- zekke
- rasowy masterfulowicz
no to ze lewica nie przypomina samej siebie w poniekad slusznych zalozeniach to wiadomo od kurwa ruskiego komunizmu, za ktorym testkno calej masie farbowanych julek do ktorych dociera ze pracujac w maku to sie niczego nie dorobia i teraz placz "tax the rich" + tam innych niedojebow.
a co do rabinow to wiadomo

a co do rabinow to wiadomo

- nagrobek
- zahartowany metalizator
ty jestes serio ciezko upośledzony, nie dziwi mnie raczej to ze wszyscy tutaj dosc szybko odpuszczają sobie jakąkolwiek dyskusje z tobą bo to gorsze niz kopanie sie z osłem, pa kochasiuzekke pisze: ↑28-03-2026, 13:00jak bardzo musisz miec sprany leb zeby robic spin w tej historii stary? pytam powaznie
wtf, co to w ogole za tekst, jakies problemy z wlasnym starym miales? dziwi cie bedac rodzicem ze nie chcesz aby corka strzelala samoboja? dla mnie jest i zrozumiale jego podejscie jak i samej corki, po nieudanej probie samobojczej i rozjebanym kregoslupie.ojciec to ta cała „wola kochającej rodziny”
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ale giertych nic nie moze ale moze prokuratura. Najlepiej jednym wnioskiem.
I niech policza. Bedzie świety spokoj. Jak okaze sie ze wygrał batyr, nawet 10ma glosami ale bedzie widac ze panstwo moze, dziala i jest transparentne. Bedzie gorzko ale wszystko jasne. A jak sie okaze ze byl skret ostry to sledztwo, ludzie z komisji kary zakaz udzialu w takich cialach a batyr na stadion a nie do palacu. Na co i tak jest szansa, bo batyr ma za uszami i nie wypelnia swojej roli konstytucyjnej dodatkowo.
Inna sprawa ze dopoki sad najwyzszy wyglada jak wyglada to w tym burdelu to sie nie uda.
Choc jest jeszcze jeden prawny niuans zwiazany z forma zatwierdzenia wyniku wyborow. Ale ... zobaczymy jak to sie rozwinie.
W kazdym razie nie zalezy to ani od Lisa ani od Giertycha. Ciala dal Holownia bo juz moglo byc policzone.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Sugeruje ze to nie rzad Tuska przeprowadzil wybory tylko PKW i pospiesznie ogloszony wynik z maslanymi oczami przez przewodniczacego swiadczy o tym ze sie bardzo spieszyl. Holownia, 'gieroj' dal ciala bo stchorzyl. Spisek tysiecy osob... tak. Aplikacja mateckiego to umozliwiala. W kazdej komisji pis mial ludzi od chuja.Hatefire pisze: ↑27-03-2026, 22:45Sugerujesz, że rząd Tuska jest tak nieudolny, że opozycji udało się sfałszować wybory (pewnie byłby to pierwszy taki przypadek w dziejach świata), co wymagałoby zaangażowania w spisek jakiś tysięcy osób? Nawet ja nie mam tak złego zdania o Tusku xDtrup pisze: ↑27-03-2026, 19:41Nie ma to jak sprytnie ośmieszyć ideę przytaczając w jej kontekście Giertycha i Lisa. A jesteś tak generalnie qrva całkowicie na 1000 % pewien, że skoro w 250 sprawdzonych komisjach były solidne ostępstwa wyników w protokołach vs faktycznych, to w pozostałych nie było?
Że w 32000 komisji nie można przemłamać i sfałszować 400 000 głosów? W jakim celu była użyta aplikacja mateckiego? Dlaczego nie przeliczyć jeszcze raz tych głosow skoro przez 5 lat można i dopuszcza to prawo?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- zekke
- rasowy masterfulowicz
max twoich możliwości i odnoszenie się do faktów stary, "uga buga jesteś upośledzony" . dyskutować moge tutaj z każdym, oprócz ciebie i jeszcze może dwoch zagubionych mentalnie ludzi, ale też nawet nie muszę kompletnie, więc tym bardziej mnie bawi twoja stadna mentalność. tradycyjnie przypominam to ty przyleciales do mego posta a nie odwrotnie, wiadomonagrobek pisze: ↑28-03-2026, 13:23ty jestes serio ciezko upośledzony, nie dziwi mnie raczej to ze wszyscy tutaj dosc szybko odpuszczają sobie jakąkolwiek dyskusje z tobą bo to gorsze niz kopanie sie z osłem, pa kochasiuzekke pisze: ↑28-03-2026, 13:00jak bardzo musisz miec sprany leb zeby robic spin w tej historii stary? pytam powaznie
wtf, co to w ogole za tekst, jakies problemy z wlasnym starym miales? dziwi cie bedac rodzicem ze nie chcesz aby corka strzelala samoboja? dla mnie jest i zrozumiale jego podejscie jak i samej corki, po nieudanej probie samobojczej i rozjebanym kregoslupie.ojciec to ta cała „wola kochającej rodziny”

- nagrobek
- zahartowany metalizator
jeszcze raz specjalnie dla ciebie, tłuku
no ale ty i rejwanek wiecie zapewne lepiej od samej ofiary kto ją skrzywdził, wiadomo.Dokumentacja oraz zeznania samej Noelii nie potwierdzają takiego przebiegu zdarzeń.
- Rejwan
- rasowy masterfulowicz
zapostuj tę dokumentację i zeznania
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- zekke
- rasowy masterfulowicz
repostuje info które możesz wyszukac na każdym możliwym portalu stary. staty przestępstw sprawdzisz w dowolnym ai typie. chyba że wolisz w twoim stylu - upośledzony tłuku niedojebie ułomie zjebie. lepiej ci?
meanwhile kolejny klasyczek: