Mocno faszyzujące prognozy wyborcze ale jest na to recepta - tylko zjednczona lewica zapewni normalność.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Jak nawet "mocno faszyzujące prognozy", jeden z lepszych kleików, wabików, nie są w stanie skonsolidować lewicy, to co miało by to zrobić? Tylko poważne odpowiedzi.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz

Nie przesądzam, czy miał coś na sumieniu, czy nie. Wg Ciebie dobrze mu z oczu patrzy, a wg mnie nie. Obaj nie możemy decydować o jego winie, jak i oceniać metod inwigilacji.
Hm, a ty jesteś nadal taki uparty, zacietrzewiony i walisz te swoje głupoty. Wybrałem 5 pierwszych "afer". No to po kolei:electricwizard pisze: ↑24-10-2025, 08:58Katastrofa na Odrze, Afera SKOKu, maseczki z Antonova za 5,5 mln, dotacje NCBIR w kwocie prawie 180 mln dla swoich koleżków, Solvere i Szydło z Morawieckim,i XD. (...)
Akurat spółki z udziałem skarbu państwa za czasów PISu w ogólnym ujęciu miały zdecydowanie lepsze wyniki.electricwizard pisze: ↑24-10-2025, 08:58Nie będę już nawet dobijał tego prawackiego pastucha sytuacją ze Spółkami skarbu państwa i tym co pisowskie ścierwa odpierdalały w tychże spółkach za swoich rządów.
Jesteś debilem - ot, po prostu. Podaj chociaż mój 1 post, z którego wynikałoby, że mam bliskie związki z kościółkiem. Kto jest naprawdę ruskim śmieciem? Czy przypadkiem nie ci, którzy ponad 20 lat robili dobrze putinowi?
Jacy naiwni jesteście. Sądzicie, że Niemcom zależy na tym, aby Polska była silna? Od wieków Rosja i Niemcy to nasi wrogowie a wam się wydaje, że zrobimy "czary-mary" i z wroga będzie przyjaciel? Z Francją było oczywiście lepiej - no, ale nie z taką obecną Francją, która dała się zdominować Niemcom. Jesteście kundlami i trudno liczyć na jakiekolwiek wasze argumenty.
Dlaczego nie nam oceniać metody inwigilacji? Polskie prawo niezbyt dopuszcza tak inwazyjne metody. Zastosowanie ich wobec szefa kampanii opozycji jest - powtórzę - nie do obrony. Byłoby (może) do obrony w odniesieniu do kartelu narkotykowego albo gangu porywaczy. Może. Ale nie do tego stosowano to narzędzie.mad pisze: ↑24-10-2025, 21:52
Nie przesądzam, czy miał coś na sumieniu, czy nie. Wg Ciebie dobrze mu z oczu patrzy, a wg mnie nie. Obaj nie możemy decydować o jego winie, jak i oceniać metod inwigilacji.
A co powiesz o stosowaniu metod zbliżonych do tortur wobec urzędniczek zatrzymanych do aresztu wydobywczego za czasów Bodnara? Otrzymały status więźniów szczególnie niebezpiecznych, miały podwójne kajdanki, a gdy były w toalecie, podglądali je strażnicy - faceci. Tak Ci żal "biednych" Brejzów, a za zwykłymi apolitycznymi kobietami prześladowanymi przez reżim Tuska ująłbyś się? O ks. Olszewskim nie będę pisał, bo to większa sprawa działania tuskowych zwyrodnialców.