SARS-CoV-2

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

Re: SARS-CoV-2

08-10-2020, 14:49

Ascetic pisze:
08-10-2020, 14:26
dołączam się do prośby nagrobka. też poproszę. pacjenciepsychiatryka: wincyj gówna na pale. tak jak lubisz. do ryja. też jak lubisz. nie zapomnij o szczaniu na maskę. bo też jak już wiemy lubisz.
Wstydziłbyś się. Mąż zonie, ojciec dziecku a domagasz się nowej porcji poezji homoerotycznej :roll:
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

08-10-2020, 15:40

Hatefire pisze:
08-10-2020, 14:49
Ascetic pisze:
08-10-2020, 14:26
dołączam się do prośby nagrobka. też poproszę. pacjenciepsychiatryka: wincyj gówna na pale. tak jak lubisz. do ryja. też jak lubisz. nie zapomnij o szczaniu na maskę. bo też jak już wiemy lubisz.
Wstydziłbyś się. Mąż zonie, ojciec dziecku a domagasz się nowej porcji poezji homoerotycznej :roll:
ja to ja. zostaje zadać pytanie, jak tam ten z kim on żyje by zareagował na takie fantazje.;..
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
nicram

08-10-2020, 16:32

Hatefire pisze:
    08-10-2020, 13:46
    Pacjent pisze:
    08-10-2020, 13:34
    Maseczki podobnie jak samochody też były w Polsce przed Covidem. Nakazano nosić te pierwsze, ale nie ma obowiązku jeżdżenia tymi drugimi.
    No spoko ja akurat wiem, że ciebie nic nie przekona do maseczki, choćby nie wiadomo jakie argumenty dać. Natomiast moja mama ma swoje lata i dwa lata temu przeszła odmę płucną, COVID może ją zabić po prostu. Tym samym nie toleruję i nie będę tolerował debili, którzy wyczytali u jakiegoś szura z żółtymi napisami na youtubie, że to żydowski spisek. Ostatnio w pociągu koleś się burzył, z satysfakcją pomogłem go wypierdolić konduktorowi na peron z asystą jeszcze jednego rozsądnego pasażera.
    +1 Przesyłam dla Ciebie gest lewackiego uznania, szacunku i ludzkiej przyzwoitości. :-)
    Pacjent pisze:
    08-10-2020, 13:54
    I to jest właśnie szczyt oszołomstwa. Nie temat marnej przydatności czy wręcz szkodliwości tych maseczek, nie kwestia ograniczania wolności, ale kreowanie sobie przeciwnika ich noszenia na dzbana od żydowskich spisków. Tak jest o wiele łatwiej. Och, jak cudownie idzie się w maseczce, widząc że przeciwko są tylko troglodyci-antysemici. Od razu rośnie IQ.
    Jakiś czas temu wklejałem linka do artykułu naukowego opublikowanego w The New England Journal of Medicine pokazującego jak maseczki chronią przed rozprzestrzenianiem się aerozolu śliny w środowisku. Pamiętaj także o eksperymencie o wykonanie którego prosiłem Cię. Tym przed lustrem. Druga sprawa maseczki nie są szkodliwe. Jakby były to lekarze i pielęgniarki obecni na salach operacyjnych zapadliby na choroby odmaseczkowe całymi tabunami. A tak nie jest. Trzecia sprawa. Rozumiem, że przekaz od Putina jest taki jaki jest, ale jednak oni to robią aby destabilizować sytuację w krajach, które uważają za wrogie. Polska do nich należy. Sami jednak robią szczepionki. :-D Tak więc rozumiem, że ruble nie śmierdzą, ale przestań siać propagandę albo po prostu
    nagrobek pisze:
    08-10-2020, 14:24
    napisz o tym wiersz
    :-D
    Ostatnio zmieniony 08-10-2020, 16:45 przez nicram, łącznie zmieniany 1 raz.
    all the monsters will break your heart
    Awatar użytkownika
    Fanatyk
    weteran forumowych bitew

08-10-2020, 16:45

Jeżeli cokolwiek wiem o współczesnej medycynie to, to że jakieś 99% lekarzy nie ma pojęcia o diagnozowaniu chorób.

Są w stanie oczywiście stwierdzić, że ten lub inny organ nie działa jak powinien - bo to akurat pokazują im maszyny,
    tudzież wyniki laboratoryjne.
    Natomiast co było faktyczną przyczyną tego, że dany organ przestał działać jak powinien - to jest dla nich czarna magia,
    nie mniejsza niż dla mnie.
    Zawsze mają sześćset teorii, z których zazwyczaj żadna nie okazuje się właściwa. Równie dobrze sam mogę zgadywać od czego
    się pochorowałem.

Tak że doskonale rozumiem mechanizm w którym zamiast 600 teorii wybierają sobie teraz jedną, równie niewłaściwą: przebyty
    pół roku wcześniej covid-19.

Pragnę jednak zauważyć, że świadczy to nie tyle o tym iż covid-19 niesie za sobą "mnóstwo komplikacji", tylko bardziej o tym
    od czego zacząłem: że lekarze nie mają pojęcia o tym, co jest przyczyną danego stanu rzeczy, wiec pierdolą co im ślina na
    język przyniesie. A że covid-19 jest akurat trendy...

Do tego oczywiście dochodzą bardziej materialne aspekty. W badania nad covid-19 wyrzuca się dziś w chuj siana,
    więc lekarze którzy potencjalnie "odkryją" nowe skutki tej choroby (im groźniejsze, tym lepiej) mają szansę na ciekawą
    i dobrze płatną pracę. W przeciwieństwie do wycierania nosów i leczenia chorób wenerycznych, którymi zajmują się na codzień.
    Awatar użytkownika
    Żułek

08-10-2020, 16:49

ja tam se chyba przyłbice kupie bo nie wyrobie w tym kagańcu chodzić na stałe nie wiadomo ile
    co mnie to obchodzi że to gówno działa, przynajmniej bede mógł oddychać :wink:
    Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
    Awatar użytkownika
    Fanatyk
    weteran forumowych bitew

08-10-2020, 17:15

Zabawne...zawsze słysząc lub czytając słowo "pandemia"/ "epidemia" wyobrażałem sobie trupy ścielące się i gnijące na ulicach, czołgajacych się ludzi błagających o dobicie z powodu cierpienia i męki jaką przeżywają, wielu artystów uwieczniło na obrazach epidemie jakie nękały ludzkość, ciekawe co teraz by namalowali? Zapewne debilną januszową rodzinkę w szmacie na ich otępialych ryjach...
    Pacjent

08-10-2020, 17:41

Obrazek
    Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
    Awatar użytkownika
    Hatefire

08-10-2020, 17:46

A jak ten zmarły wujek go o to poprosił? Seans spirystyczny przeprowadzili?
    Od braci dla braci
    Od dobrych dla dobrych
    Kacapskiej kurwie
    Zawsze chuj do mordy
    Pacjent

08-10-2020, 17:50

Hatefire pisze:
    Weź poprawkę na błędną spację w tekście.
    Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
    Awatar użytkownika
    Ascetic

08-10-2020, 17:55

Pacjent pisze:
    08-10-2020, 17:50
    Hatefire pisze:
    Weź poprawkę na błędną spację w tekście.
    nie szczekaj tylko zakładaj maskę na ryj xD, LOL
    lys på slutten av lys
    Awatar użytkownika
    hcpig

08-10-2020, 17:57

Nie chce mi się czytać całego tematu, jakaś jest obecna linia wirusosceptyków?
    Yare Yare Daze
    Awatar użytkownika
    Hatefire

08-10-2020, 17:58

Że trzeba brać poprawkę na błędną spację, w relacji jakiegoś ziutka z neta 🤣
    Ostatnio zmieniony 08-10-2020, 17:59 przez Hatefire, łącznie zmieniany 1 raz.
    Od braci dla braci
    Od dobrych dla dobrych
    Kacapskiej kurwie
    Zawsze chuj do mordy
    Awatar użytkownika
    Ascetic

Pacjent pisze:
    08-10-2020, 17:41
    Obrazek
    ależ POTĘŻNY argument!
    jakiś ziutek zamieścił posta a brunatny kałek cytuje jako koronny dowód na manipulację. weź zacytuj jeszcze opinię pani Joli z warzywniaka. tak dla podkreślenia wagi sprawy.

abstrahując, że są przekazy, które mówią, że jest zupełnie na odwrót i jakimś dziwnym trafem nikt nie robi tutaj takich wrzutek.

ps. ważne w tym wklejonym poście jest to, że konfiarz z posta wystosuje odpowiednie pisma. dodam, że po takim sformułowaniu od razu widać, że to jakiś biedny skołowany frajerzyna jak pacjent. nawet nie potrafi się dobrze jeden z drugim dobrze napiąć, żeby to choć troche poważnie wyglądało.
    Ostatnio zmieniony 08-10-2020, 18:02 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
    lys på slutten av lys
    Awatar użytkownika
    Ascetic

08-10-2020, 18:00

hcpig pisze:
    08-10-2020, 17:57
    Nie chce mi się czytać całego tematu, jakaś jest obecna linia wirusosceptyków?
    dzisiaj są agresywni i źli. bo od soboty każde wyjście kozackie po browara będzie okupione mandatem. i ujadają. hau hau.
    lys på slutten av lys
    Awatar użytkownika
    Fanatyk
    weteran forumowych bitew

08-10-2020, 18:08

Maseczki w plenerze to po co? Żeby nie zarazić płytek chodnikowych? Zresztą ja należę do grupy ludzi, która chce się zarazić więc chuj wam do tego. Odizolujcie się, a nie narzucajcie wszystkim wokół jakieś nienaturalne, zboczone chodzenie w maseczkach.

Rozumiem, że będziecie już zamaskowani na wieki, a wasz spierdolone organizmy po zdjęciu masek i bez szczepionek padną, niezdolne
    do przetrwania w naturalnych warunkach. Pomyśl ćwoku o innych, ale w kontekście ich przyszłości - do czego twój imbecylizm na
    dłuższą metę prowadzi.
    Awatar użytkownika
    Ascetic

08-10-2020, 18:10

Fanatyk pisze:
    Maseczki w plenerze to po co? Żeby nie zarazić płytek chodnikowych? Zresztą ja należę do grupy ludzi, która chce się zarazić więc chuj wam do tego. Odizolujcie się, a nie narzucajcie wszystkim wokół jakieś nienaturalne, zboczone chodzenie w maseczkach.

Rozumiem, że będziecie już zamaskowani na wieki, a wasz spierdolone organizmy po zdjęciu masek i bez szczepionek padną, niezdolne
    do przetrwania w naturalnych warunkach. Pomyśl ćwoku o innych, ale w kontekście ich przyszłości - do czego twój imbecylizm na
    dłuższą metę prowadzi.
    nie pyskuj tylko szykuj piątaka
    lys på slutten av lys
    Awatar użytkownika
    Hatefire

08-10-2020, 18:12

Ascetic pisze:
    ps. ważne w tym wklejonym poście jest to, że konfiarz z posta wystosuje odpowiednie pisma. dodam, że po takim sformułowaniu od razu widać, że to jakiś biedny skołowany frajerzyna jak pacjent. nawet nie potrafi się dobrze jeden z drugim dobrze napiąć, żeby to choć troche poważnie wyglądało.
    Nie śmiej się. On wystosuje Odpowiednie Pisma do Odpowiednich Organów. Jest pozamiatane.
    Od braci dla braci
    Od dobrych dla dobrych
    Kacapskiej kurwie
    Zawsze chuj do mordy
    Pacjent

08-10-2020, 18:15

Fanatyk pisze:

dłuższą metę prowadzi.
    Nie wytłumaczysz. To owczarek niemiecki Putina, więc waruje, żeby tu było jak najgorzej.
    Awatar użytkownika
    Ascetic

08-10-2020, 18:16

Hatefire pisze:
    08-10-2020, 18:12
    Ascetic pisze:
    Nie śmiej się. On wystosuje Odpowiednie Pisma do Odpowiednich Organów. Jest pozamiatane.
    i te Odpowiednie Organy znajdą dziennikarza. fakt. przejebane ma koleżka.
    lys på slutten av lys
    Awatar użytkownika
    Ascetic

08-10-2020, 18:19

Pacjent pisze:
    08-10-2020, 18:15
    Fanatyk pisze:

dłuższą metę prowadzi.
    Nie wytłumaczysz. To owczarek niemiecki Putina, więc waruje, żeby tu było jak najgorzej.
    naturalnie. a teraz kozaki wypad po pożyczkę do providenta na mandaciki
    lys på slutten av lys
    Zablokowany