POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

Re: POlitykowanie

29-02-2024, 13:37

Ascetic pisze:
29-02-2024, 13:33
stanowski, co Ty tak edytujesz wpisy? Szybko się tam uczysz w tym moralesowaniu :facepalm:
No teraz to mi dosrałeś, w pięty mi poszło :-D
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

29-02-2024, 13:41

Ascetic pisze:
29-02-2024, 13:04

Coś mi się wydaje, że to jest jednak jeszcze większy odpał z tym Giertychem, niż mi się wydawało. Nawet nie trzeba trigerować, samo się giertychuje.
Samo sie nic nie robi, to ty piszesz o nim ciagle i bronisz jak lwica Unga swoje mlode, ze tylko smiac sie mozna, bo zabawna to fiksacja, zaraz jak baby na wsiach wystawisz jego foto w ramce w oknie.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
Ascetic

29-02-2024, 13:44

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
29-02-2024, 13:41
Ascetic pisze:
29-02-2024, 13:04

Coś mi się wydaje, że to jest jednak jeszcze większy odpał z tym Giertychem, niż mi się wydawało. Nawet nie trzeba trigerować, samo się giertychuje.
Samo sie nic nie robi, to ty piszesz o nim ciagle i bronisz jak lwica Unga swoje mlode, ze tylko smiac sie mozna.
Moim zdaniem podbijam te smęty o tym jak to wprowadził Bosaka i Winnickiego. Podbijam, wbijając w jego wybitną pracę na rzecz rozprowadzania pisowskiego bagna. Mówisz, że ja inicjuję? No nie. Ale zacznę. Zgodnie z życzeniem, żebyś mógł zweryfikować jak wygląda to "ciągłe pisanie o nim" (tym bardziej, że każdy powód jest dobry do tego. Jak sobie Sebuś tego jeszcze życzy, to podwójnie chętka na to wzrasta) . Twoje życzenie staje się moim rozkazem . Będzie pan zadowolony, trzeba było tak od razu, a nie jakieś tam przyczajki i zaczepki.

A, tylko mi tam później nie -ol, że za dużo Giertycha. Ok? Spełniać będę Twoje ukryte potrzeby, tak jak to teraz ustaliliśmy.
Poro
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

29-02-2024, 13:53

Dzieki, rozumiem ze potrzebujesz jakiegos wyjasnienia dla swoich giertychowych fantazji, ale nie wciągaj mnie w swoje zainteresowania, mam inne hobby.
Awatar użytkownika
trup

29-02-2024, 13:56

no dobra chujki, Eliza pisała, że łałałała....
Do meritum: To chory ten ziobro, czy symuluje?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Ascetic

29-02-2024, 14:02

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
Dzieki, rozumiem ze potrzebujesz jakiegos wyjasnienia dla swoich giertychowych fantazji, ale nie wciągaj mnie w swoje zainteresowania, mam inne hobby.
Spoko. Jak przy ciśnieniu nie potrafisz, nie nawiązywać do homoseksualizmu, polecam specjalistę, że się zrewanżuję (jako to w rewanżu, drugi, nie pierwszy, żeby nie było, że zainicjowałem). Od trzymania ciśnienia, specjalistę. To tak na początek.

Tera

Paczaj:

G

I

E

R

T

Y

C

H

Test. Zakończony.
Poro
Awatar użytkownika
Ascetic

29-02-2024, 14:07

trup pisze:
Uj z zioberem.

stanoski przekierował ruch, poinformował, że Eliza jest "pierdolnięta", dopuściła się plagiatów, nie myje dupy przed spaniem, nie czesze Tangle Teezer;em kota z rana, do tego jaki/ ozdoba/ kaleta powiedział, że żyje ale jakby nie żył. Nie ma co drążyć. Dobry chłop jest/ był, kto by tam panie pytał, dlaczego uciekł z kraju. Po co to komu?
Ostatnio zmieniony 29-02-2024, 14:08 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
Awatar użytkownika
Hatefire

trup pisze:
Nie wiem. Eliza jak pisała też takiej wiedzy nie miała i tyle. To jest clue problemu. No chyba, że pokażesz mi kwity zebrane w toku śledztwa dziennikarskiego, na które się powołała.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Ascetic

29-02-2024, 14:10

Hatefire pisze:
trup pisze:
Nie wiem. Eliza jak pisała też takiej wiedzy nie miała i tyle. To jest clue problemu. No chyba, że pokażesz mi kwity zebrane w toku śledztwa dziennikarskiego, na które się powołała.
A, to teraz już klu? xk-waD oj morales, morales ...

A plagiat i te inne imputacje, bez związku, to już nie gwóźdź programu? Spoko, spoko. Szybko poszło.
Poro
Awatar użytkownika
Ascetic

29-02-2024, 14:32

Hatefire pisze:
29-02-2024, 11:23
Ascetic pisze:
29-02-2024, 11:15
Muszę zapytać. Jak słyszysz słowo Giertych, zawsze się odpalasz?
Nie tylko jak widzę kolesia, który w zdeklarowanym faszolu widzi cennego uczestnika w polityce xD
Gościu niedzielny. Masz coś wspólnego z tym troll kontem? Retoryka normalnie jakbym Ciebie od miesięcy tutaj czytał.

W razie czego jest tego, dużoooooo, więcej.
Poro
Awatar użytkownika
Hatefire

29-02-2024, 14:34

Ascetic pisze:
A to teraz klu? xkurwaD

A plagiat i te inne imputacje, bez związku, to już nie gwóźdź programu? Spoko, spoko. Szybko poszło.
No gdyby przedstawiła legitne kwity, to w ogóle bym tematu nie podejmował. Natomiast napisała to pracownica medialna (dziennikarka nie przejdzie mi w tym wypadku przez klawiaturę), która w czasie kariery popisała się uprawianiem plagiatów i nagłym piwotem z osoby szczującej na osoby homoseksualne, w klimatach pogromowych, na publicystkę mediów liberalnych. Wybacz, że w świetle publikacji nie popartych dowodami śmiałem przedstawić okoliczności pozwalające ocenić jej wiarygodność. I to niezależnie od tego jak oceniam Ziobrę. Ja wiem, że dla ciebie niemożliwym jest oddzielenie afiliacji politycznej, od analizy treści pojawiających się w mediach.

Na marginesie te wyjazdy z Stanowskim itp. są po prostu śmieszne. Nie żebym się przejmował. Natomiast mam tu jakiś Forume Credit, w sensie czy komuś się podobają czy nie moje poglądy, to użytkownicy wiedzą po prostu jakie są, zwłaszcza, że są konsekwentne. No nikt ci nie uwierzy, że zapałałem miłością do Zakolaka :-D
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
uglak

29-02-2024, 14:37

Hatefire pisze:
29-02-2024, 12:54
Ascetic pisze:
29-02-2024, 12:33
Oh te złośliwostki xD

Dobra. Jak się nie ma do czego dojebać, to tak właśnie bywa, jak małe dzieci od słówek. Skorzystam z okazji i zrobię kolejny kącik edukacyjny.

Obrazek
https://sjp.pwn.pl/slowniki/królować.html
Faktycznie zgadza się z pkt 3. Tu Giertych górujący nad Rysami xD

Obrazek
Można jeszcze z rebusami? Specjalnie dla Romka wybrałem kolor zgodny z paletą RGB!

Obrazek
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Ascetic

29-02-2024, 14:38

Hatefire pisze:
29-02-2024, 14:34
Ascetic pisze:
A to teraz klu? xkurwaD

No gdyby przedstawiła legitne kwity, to w ogóle bym tematu nie podejmował. Natomiast napisała to pracownica medialna (dziennikarka nie przejdzie mi w tym wypadku przez klawiaturę), która w czasie kariery popisała się uprawianiem plagiatów i nagłym piwotem z osoby szczującej na osoby homoseksualne, w klimatach pogromowych, na publicystkę mediów liberalnych. Wybacz, że w świetle publikacji nie popartych dowodami śmiałem przedstawić okoliczności pozwalające ocenić jej wiarygodność. I to niezależnie od tego jak oceniam Ziobrę. Ja wiem, że dla ciebie niemożliwym jest oddzielenie afiliacji politycznej, od analizy treści pojawiających się w mediach.

Na marginesie te wyjazdy z Stanowskim itp. są po prostu śmieszne. Nie żebym się przejmował. Natomiast mam tu jakiś Forume Credit, w sensie czy komuś się podobają czy nie moje poglądy, to użytkownicy wiedzą po prostu jakie są, zwłaszcza, że są konsekwentne. No nikt ci nie uwierzy, że zapałałem miłością do Zakolaka :-D

Później przeczytam to -lenie. Kolego. To mnie teraz, bardziej interesuje. Zdajesz sobie sprawę z tego, że jest insynuacja, jak w stosunku do pani Elizy, że jesteś trollem? Zoba, kojarzysz, coś z tego twitta?

ps. Z tą konsekwencją, to nawet zabawne :lol:
ps. Fajne to zdanie z afiliacją, takie, na dwa razy do przeczytania, sprzeczne wewnętrznie, do tego zawierające projekcję, jak u sebusia o homoseksualizmie.
ps. Tak, są lewicowe, a lewicy nie ma, bo Ty akurat wiesz, czym jest lewicowość i zapewne Ty ją definiujesz, wyznaczasz jaka ma być a nie jest. Tutaj patrz, punkt 1, czyli nawet zabawne by było, gdyby nie trąciło zaburzeniem. Albo potrzeba odcinania się od czegoś, albo udawanie, że by była lewica, gdyby była taką jakąś byś ją widział. To pewnie to ta konsekwencja, o której znów mowa w punkcie pierwszym. Tutaj powiem, że wymiękam, bo jak konsekwencja polega na udawaniu, że ty nie masz z tym nic wspólnego, co tu głosisz, to jakby dla mnie za dużo na raz do przyjecia LOL
Ostatnio zmieniony 29-02-2024, 14:47 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
Awatar użytkownika
Hatefire

29-02-2024, 14:45

Tak jestem trollem i ma konto na fejsie gdzie szkaluję Giertycha :-D Myślałem, że Pacjent, to był srogi paranoik xD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Ascetic

29-02-2024, 14:50

Hatefire pisze:
29-02-2024, 14:45
Tak jestem trollem i ma konto na fejsie gdzie szkaluję Giertycha :-D Myślałem, że Pacjent, to był srogi paranoik xD

Tak samo bym sprawę obrócił i się pośmiał, a nawet uderzył w tony paranoi. Za cienki jesteś na trollowanie w internecie, to prawda, te ale skąd takie same "argumenty" jak w tych wpisach, których trochę jest po internetach. Łykasz tak na małpę, te konfiarskie, może pisowskie brednie? morales, jak to tam jest z Tobą? Bo Ty to podobno taki konsekwentny lewicowo jesteś xD Beton komunistyczne wręcz.

Dobra. Wiem. Zbieżność, a nawet przypadek.
Poro
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

29-02-2024, 15:00

Ascetic pisze:
ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
Spoko. Jak przy ciśnieniu nie potrafisz, nie nawiązywać do homoseksualizmu, polecam specjalistę, że się zrewanżuję (jako to w rewanżu, drugi, nie pierwszy, żeby nie było, że zainicjowałem). Od trzymania ciśnienia, specjalistę. To tak na początek.

Tera

Paczaj:

G

I

E

R

T

Y

C

H

Test. Zakończony.
Bardzo imponujące:DD
Awatar użytkownika
trup

Hatefire pisze:
trup pisze:
No właśnie NIE TO jest CLUE. Clue jest to czy ziobro:
a. jest chory i umiera czy symuluje i ściemnia, żeby uniknąć odpowiedzialności za zrobiony rozpierdol
+ mniej istotne
b. uciekł
c. jest ale się ukrywa
d. Chuck Norris
e. Smalec
f. ...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Hatefire

29-02-2024, 15:01

Ascetic pisze:
29-02-2024, 14:50
Tak samo bym sprawę obrócił i się pośmiał, a nawet uderzył w tony paranoi. Za cienki jesteś na trollowanie w internecie, to prawda, te ale skąd takie same "argumenty" jak w tych wpisach, których trochę jest po internetach. Łykasz tak na małpę, te konfiarskie, może pisowskie brednie? morales, jak to tam jest z Tobą? Bo Ty to podobno taki konsekwentny lewicowo jesteś xD Beton komunistyczne wręcz.
Wyjaśnię na przykładach. Istnieje całkiem spore grono osób, które twierdzi, że Kacper Tobiasz, to chujowy bramkarz. I niekoniecznie wynika, to z faktu, że łykają brednie podsuwane przez kibiców Lecha Poznań. Może po prostu widzieli mecz z Molde. Podobnie z Giertychem. Całkiem sporo osób uważa go za faszola, bo na przykład pamiętają jakie organizacje zakładał, jakie poglądy wyrażał, jakie tezy zawarł w książkach, które napisał. Tak, że ten....
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Ascetic

29-02-2024, 15:01

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
Ascetic pisze:
ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:

Tera

Paczaj:

G

I

E

R

T

Y

C

H

Test. Zakończony.
Bardzo imponujące:DD

No sorry, lepiej nie potrafię, ale będę się starał.
Poro
Awatar użytkownika
Hatefire

29-02-2024, 15:04

trup pisze:
No właśnie NIE TO jest CLUE. Clue jest to czy ziobro:
a. jest chory i umiera czy symuluje i ściemnia, żeby uniknąć odpowiedzialności za zrobiony rozpierdol
+ mniej istotne
b. uciekł
c. jest ale się ukrywa
d. Chuck Norris
e. Smalec
f. ...
A Eliza Michalik przedstawiła wiarygodne dowody, zebrane w toku śledztwa dziennikarskiego uwiarygadniające tezę, którą wygłosiła? Czy po prostu napisała, co uważa?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
ODPOWIEDZ