POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: POlitykowanie

06-06-2019, 22:08

Triceratops pisze:
wolff pisze:
Triceratops pisze:No to ja poprosze forumowe latarnie fajnosci niech podswietla kwestie na kogo glosowac. Pis-Po jedno zlodziejskie zlo, braun itp-kosceilne katoludy, kukiz pijak ....poprosze o jakas podpowiedz. Bo chcialbym byc politycznie poprawny i europejsko fajny ale nie wiem jak to zrobic
A musisz?
Masz wszak ławkę i to co lubisz więc chcesz zawracać sobie dupala syfem?
Chcesz funkcjonowac jako typowy cebyla-januszek czy gość który ma wyjebane na szarą rzeczywistość? Wystarczy przeanalizować i pomyśleć, to nie boli!
Nie musze ale tak z ciekawosci czy cos za tym takim szczekaniem stoi.
Napierdala jeden z drugim w ten pis , jebia kazdego od prawakow jebakow katolakow ale jeszcze nie uslyszalem zadnej alternatywy co zrobic zeby nie byc zasranym lolakiem z polski D, ktory polasil sie na zenujace pincet zloty tylko byc swiatlym europejczykiem. Wiec tak z ciekawosci, mam glos do dyspozycji na wybory, niech mnie ktory z tych swiatlych oswieci na kogo go zadysponowac, rozsadna argumentacja by mnie do tego sklonila.

Tyle, ze glucha cisza zapada wtedy xD
porzuć nadzieje (tutaj wyedytuje obelgi, żeby nie dać ci pożywki. chociaż ty jesteś piewcą anty-miłości forumowej. i właściwie powinieneś ją boleśnie poczuć. tą potrzebę. tyle, że pewnie do innych cfaniaku ).

zostaje ci stereotypowy podlaski bimber, nieocieplone poddasze i kasety. a i kompleks, że siostrze zabanglało, a ty dalej w czarnej dupie. sorry. nie w czarnej dupie. masz sukcesy. jesteś ambasadorem booletproof kawele i piewcą wszelakich alternatywnych rzeczywistości.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

06-06-2019, 22:17

Triceratops pisze:
wolff pisze:
Triceratops pisze:No to ja poprosze forumowe latarnie fajnosci niech podswietla kwestie na kogo glosowac. Pis-Po jedno zlodziejskie zlo, braun itp-kosceilne katoludy, kukiz pijak ....poprosze o jakas podpowiedz. Bo chcialbym byc politycznie poprawny i europejsko fajny ale nie wiem jak to zrobic
A musisz?
Chcesz funkcjonowac jako typowy cebyla-januszek czy gość który ma wyjebane na szarą rzeczywistość? Wystarczy przeanalizować i pomyśleć, to nie boli!
Napierdala jeden z drugim w ten pis , jebia kazdego od prawakow jebakow katolakow ale jeszcze nie uslyszalem zadnej alternatywy co zrobic zeby nie byc zasranym lolakiem z polski D, ktory polasil sie na zenujace pincet zloty tylko byc swiatlym europejczykiem. Wiec tak z ciekawosci, mam glos do dyspozycji na wybory, niech mnie ktory z tych swiatlych oswieci na kogo go zadysponowac, rozsadna argumentacja by mnie do tego sklonila.

Ano, tyż prowda.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
Ascetic

06-06-2019, 22:20

ja jebie. 2 niedorozwojów pyta się na kogo ma głosować ;-) na forum metalowym ;-)
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
iGrinder
postuje jak opętany!

06-06-2019, 22:21

Grzegorz Braun /ambasador RiGCz/- to nie ten aby, który stwierdził, że "tylko w rękach katolickiego kapłana odbywa się cud przemienienia" (czy jakoś tak)?
Syf.Kiła.Mogiła
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

06-06-2019, 22:22

Przecież to wolny kraj :) ktoś źle się czuje w obecnym reżimie?
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
Ascetic

06-06-2019, 22:24

;-0 kurwa ja wymiękam.

poważnie.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

06-06-2019, 22:30

Przeżyjesz :)
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
Ascetic

06-06-2019, 22:34

wolff pisze:Przeżyjesz :)
nie ;-) wypierdalam do holandii, wróć, belgii. jadę się uśpić ;-) chyba, że pójdę w taniość i poproszę jakiegoś znajomego weta od koni. oni to mają takie większe dawki. na raz.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

06-06-2019, 22:40

Ascetic pisze:
nie ;-)
Na coś trza umrzeć.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
Ascetic

06-06-2019, 22:57

wolff pisze:
Ascetic pisze:
nie ;-)
Na coś trza umrzeć.
zdechnę. to fakt. pewnie prędzej niż później ;-) bo jak to się mnie zapytała, ostatnio jedna taka: "Tomek, ile Ty masz lat?" -"44" - " to tacy jeszcze żyją" - i brechchch. taki dość przeciągły brechchch.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Triceratops

06-06-2019, 23:04

wolff pisze:
Triceratops pisze:
wolff pisze: A musisz?

Ano, tyż prowda.
Juz kiedys to pisalem do jestera chyba. Tez nie potrafil wydukac co i na kogo. Ja podejrzewam, ze to zwykle peowskie lemingi albo biedronniowskie pedaly napierdalaja z partyjnego prikazu, zwlaszcza jeden, ktoremu marzy sie kariera pisarska i skrobie do szuflady a poza tym bawi sie w psychologiczne rozgryzanie uzytkownikow, bo sobie uroil, ze ma niezlego skilla w tych tematach.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
hcpig
mistrz forumowej ceremonii

06-06-2019, 23:06

Triceratops pisze: Juz kiedys to pisalem do jestera chyba. Tez nie potrafil wydukac co i na kogo.
Przecież Ci napisałem do wglądu referat na pół strony, który skasowałem po godzinie.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Triceratops

06-06-2019, 23:09

Tak, tak, wybacz nie laze ze smarfonem naawet na kibel i nie odswiezam co minute forum. NIe mam nawet smartona. Co chwila piszesz o powaznym podejsciu a gowniarz wylazi, widac boisz sie ujawnic co sadzisz na ten temat, to bardzo dojrzale, nie?
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Ascetic

06-06-2019, 23:09

^ o moje skille to ty się nie bój.

poskillujemy sobie tera :-)
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Triceratops

06-06-2019, 23:16

uglak pisze:
Jimmy Boyle pisze:Poza tym to bardzo wrażliwy chłopaczek, z którego tu kiedyś mocno się naśmiewali, zdjęcia nawet wrzucali, niewybrednie komentując jego powierzchowność i gust muzyczny, tak, że wiesz...
i znowu moj multikontometr nie dziala... myslalem, ze to tylko multikonto <...> na ktore loguje sie jak jest bardziej sfrustrowany, zeby troche poobrazac ludzi ;-)

<...> - mniejsza o to kogo
hehe
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Skaut
mistrz forumowej ceremonii

06-06-2019, 23:33

Też z chęcią bym coś obiektywnego o partiach poczytał, nawet na forum metalowym, ale wychodzi na to, że jest jak z antyszczepionkowcami trochę. Wszędzie NOPy, koncerny zarabiajo, a jak pyta się o dowody to cisza, albo wyciągają Wakefielda z rękawa niczym objawienie.
Coś tam było! Człowiek!
535

07-06-2019, 00:02

Jeżeli chodzi o partie polityczne. Pan Bogusław ma stale aktualny i uniwersalny przekaz.

Obrazek
Awatar użytkownika
Triceratops

07-06-2019, 08:26

Jimmy Boyle pisze:
Pan_Kimono pisze:Nicram jaki ty jesteś infantylny i tępy to się w palę nie mieści.
Obrazek
Obrażać wolno tylko prawaków, to raz, Poza tym to bardzo wrażliwy chłopaczek, z którego tu kiedyś mocno się naśmiewali, zdjęcia nawet wrzucali, niewybrednie komentując jego powierzchowność i gust muzyczny, tak, że wiesz...
No byly takie akcje, pamietam, nowi moga tego nie pamietac ;) Taka fotka z szalikiem czy cos, pewnie gdzies jest hehe

Skaut pisze:Też z chęcią bym coś obiektywnego o partiach poczytał, nawet na forum metalowym, ale wychodzi na to, że jest jak z antyszczepionkowcami trochę. Wszędzie NOPy, koncerny zarabiajo, a jak pyta się o dowody to cisza, albo wyciągają Wakefielda z rękawa niczym objawienie.
No jednak jest troche roznicy miedzy przekonaniamia politycznymi a faktami, Wakefieldowi sadownie cofnieto wszystkie zarzuty. Zas co do reszty to wlepialem w temacie zdrowie - epidemia odry wsrod szczepionych. Cuda niewidy, szczepieni na odre zarazaja odra innych szczepionych, niemozliwe staje sie mozliwe. Kwantowa medycyna jutra.

Polityczne przekonania to jednak inna bajka. Mam wrazenie, ze oprocz trupa, ktory jest pewnie platnym trollem schetyny reszta tych napierdalajacych w pis (poniekad calkiem slusznie) wstydzi sie wprost powiedziec kogo warto popierac, bo przyznali by sie, ze sa lemingami peowskimi. Dlatego takie zenujace milczenie albo od razu personalne ataki i inwektywy od koscielnych katololakow i takie tam..... Jezeli ktos mysli ze PO to cos innego niz PIS to musi byc srogim niedojebem patrzac na przeplywy ludzi z jednej partii do drugiej. Niedawno Dubieniecki, byly ziec Prezesa cos na twitterze pierdnal o tym jaki to popis ma uklad zrobiony na pokaz, zeby lolaki myslaly, ze jednak maja jakis wybor a tak naprawde to oni sie swietnie bawia, co prezes w paru prywatnych, rodzinnych rozmowach napomknal ponoc.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

07-06-2019, 09:23

Triceratops pisze:Jezeli ktos mysli ze PO to cos innego niz PIS to musi byc srogim niedojebem
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
Awatar użytkownika
Ascetic

07-06-2019, 09:59

poprawiłem: "Jezeli ktos mysli ze partia x to cos innego niz partia y to musi byc srogim niedojebem".

rozbudowując wypowiedź jeżeli ktoś myśli/ liczy, że jakaś partia poprawi mu byt, to jest chorym ułomem. i nie ma u znaczenia jaka to jest fasada: pisiarska, pełowska, czy kukizowska. zgodnie ze starą zasadą, chcesz liczyć - licz na siebie. ewentualnie otwórz swoją partię i naucz się tekstu zapodanej tutaj międzynarodówki [youtube][/youtube]

tako rzecze JA - latarnia - forumowa.
lys på slutten av lys
ODPOWIEDZ