Pelson pisze: ↑28-04-2026, 16:46Pac-man, nie pisz do mnie, serio. To nie ma sensu.jebany kacapski śmieć pisze: ↑28-04-2026, 16:17Kupowanie rosyjskiej ropy to finansowanie wysadzania ropociągów? Przedawkowałeś banderowska propagandę.
Bawiłem się z Tobą w Twojej piaskownicy przez parę lat. Orałem Tobą pole gdy to jeszcze było fajne i nosiło znamiona dobrej zabawy i czegoś na kszałt, nie wiem- ekumenicznego dialogu? Ale teraz, po tylu latach, ja, i widzę, że może wszyscy poza Trupem, który się z Tobą ciągle przepycha jakby świat nie miał końca, traktują Cię trochę jak występy Janka Pietrzaka na gminnym święcie podziemniej pomarańczy. Rozrywki w tym zero, polotu za grosz, poczucia humoru nie ma(sz) i z góry wiadomo czego się spodziewać po prelegencie nieświeżym w kroku. Jedyną atrakcją jest to, czy ktoś z publiki nie odwali jakiegoś numeru i nie odpowie czegoś śmiesznego.
Także ten, zmień adresata (bo treści nie jesteś w stanie).
Berdyczów jest tam![]()
Jedyna słuszna postawa. W ścieku niech gówno samo sobie pływa.
<<< Jak nie mają właściciele tego miejsca odwagi na wyjebanie stąd kacapskiego .... Tak jak trolli co się tutaj zalęgły.
A najlepiej zlać to miejsce i poczekać, aż nastąpi otrzeźwienie i refleksja co tu się po raz kolejny odpierdala.
-------------------------------------------
ps. trup, weź ty się jebnił w łeb i nie karm. Od tego są tutaj ci co stoją za tym stanem, nakręcali powrót typa na jawnym multikoncie, czy inni multikonciarze i zwykłe trolle.