Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- w mackach Zła
Re: Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
Oczywiście, mi też nikogo nie żal. Niech się poddają eksperymentom medycznym.
Kiedyś trzeba było budować obozy, zapędzać ludzi. A dzisiaj sami wystawiają rękę. Potem jest trochę płaczu, że rączka boli, ale i wiara w to, że nie umrą na zbrodniczego wirusa.
Tylko jak ktoś się chce w to bawić to powinien za to zapłacić, a nie, że wszyscy się zrzucamy w podatkach.
Kiedyś trzeba było budować obozy, zapędzać ludzi. A dzisiaj sami wystawiają rękę. Potem jest trochę płaczu, że rączka boli, ale i wiara w to, że nie umrą na zbrodniczego wirusa.
Tylko jak ktoś się chce w to bawić to powinien za to zapłacić, a nie, że wszyscy się zrzucamy w podatkach.
- Fanatyk
- weteran forumowych bitew
No niestety, jak ktoś dał sobie założyć na ryj maseczkę to da się też zaszczepić, założyć bransoletkę i wsiądzie do wagonu bydlęcego jak mu każą. Im dalej w las tym ciemniej.Kiedyś trzeba było budować obozy, zapędzać ludzi. A dzisiaj sami wystawiają rękę.....
- ozob
- zahartowany metalizator
Ja tam już wyraziłem swoje zdanie. Niech się szczepią, jak najwięcej i jak najczęściej. (:Fanatyk pisze: ↑15-03-2021, 21:11Mimo tych wszystkich doniesień o drastycznych powikłaniach, chętnych do szczepienia i tak nie brakuje i nie zabraknie! Głupim ludziom żadne argumenty nie trafiają do rozumu (bo go pewnie nie mają) i z utęsknieniem czekają na swoją kolej. Jednakowoż mnie NIKOGO nie szkoda, wszak chcącemu nie dzieje się krzywda! Bo gdyby to były jedynie opowiadane pokątnie i szeptem pogłoski, to można by w nie nie wierzyć ale skoro już w mediach się o tym mówi głośno i wyraźnie to powinno dać ludziom wyraźny sygnał, że coś w tym jest bardzo nie tak ! A niech się szczepią i niech tam ich powykręca, tylko potem niech nie płaczą i nie lamentują z prośbą o pomoc!
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Headcrab
- Kontakt:
Masz lepsze źródło niż jakiś tam post na twitterze?
Firma Pfizer to taki współczesny dr Mengele?Panopticon pisze: ↑15-03-2021, 21:57Oczywiście, mi też nikogo nie żal. Niech się poddają eksperymentom medycznym.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Lukass
Ciekawe. Liczba zmarłych po zarażeniu Covidem to ok. 50 tys. przy niecałych 2 milionach oficjalnych przypadków. Liczba zmarłych po podaniu szczepionki to góra kilkadziesiąt przypadków przy ponad 4 milionach osób, którym podano przynajmniej pierwszą dawkę szczepionki. Pewnie będziesz argumentował, że znaczna część covidowych zgonów to nadinterpretacja, bo i tak by umarli z innych powodów. Nie przyszło Ci do głowy, że przy szczepionce może być podobnie? Nadal mamy różnicę trzech rzędów wielkości. Rachunek prawdopodobieństwa się kłania. Pytanie, kto za co powinien zapłacić. I tak, nadstawiłem dobrowolnie rękę. Mam się świetnie, podobnie jak wszyscy zaszczepieni znajomi, a trochę tego już jest. Kilku znajomych, którzy nie mieli okazji się zaszczepić, ma się z kolei niezbyt dobrze po przejściu choroby.Panopticon pisze: ↑15-03-2021, 21:57Oczywiście, mi też nikogo nie żal. Niech się poddają eksperymentom medycznym.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- ozob
Wszystko jest w nitce. W dodatku są jeszcze dane z UK z GOVu. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Abstrahujując już od tego, czy szczepienie to doświadczenie, czy zbawienie przypominam, że wchodzisz w interakcję z dzielnym husarzem debilem, który publicznie chwali się, że kupił od lekarza lewe zwolnienie lekarskie na przywilej nie zakrywania swego tępego ryja. Trzeba o tym przypominać, by nikt poważny nie dał się nabrać na dysputę z tego typu ścierwami.Lukass pisze: ↑16-03-2021, 01:22Ciekawe. Liczba zmarłych po zarażeniu Covidem to ok. 50 tys. przy niecałych 2 milionach oficjalnych przypadków. Liczba zmarłych po podaniu szczepionki to góra kilkadziesiąt przypadków przy ponad 4 milionach osób, którym podano przynajmniej pierwszą dawkę szczepionki. Pewnie będziesz argumentował, że znaczna część covidowych zgonów to nadinterpretacja, bo i tak by umarli z innych powodów. Nie przyszło Ci do głowy, że przy szczepionce może być podobnie? Nadal mamy różnicę trzech rzędów wielkości. Rachunek prawdopodobieństwa się kłania. Pytanie, kto za co powinien zapłacić. I tak, nadstawiłem dobrowolnie rękę. Mam się świetnie, podobnie jak wszyscy zaszczepieni znajomi, a trochę tego już jest. Kilku znajomych, którzy nie mieli okazji się zaszczepić, ma się z kolei niezbyt dobrze po przejściu choroby.Panopticon pisze: ↑15-03-2021, 21:57Oczywiście, mi też nikogo nie żal. Niech się poddają eksperymentom medycznym.
-
- w mackach Zła
-
- w mackach Zła
Ten cały kowid to jeden wielki eksperyment który nie wziął się od tak. Ja nie chce w tym wszystkim brać udziału
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Szwecja doszła 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- mistrz forumowej ceremonii
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
https://www.kancelaria-pionier.pl/
https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm
https://www.kancelaria-pionier.pl/
https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm
Przezabawna jest ta cała sytuacja. Jedni wolą pierdnąć niż kichnąć , drudzy marszczą pizdę w strachu przed szczepieniem. Szczepieniem , które może w ogóle się nie odbyć, bo umówmy się, że perspektywa dla przeciętnego użytkownika forum może być kilkuletnia...Tymczasem walka trwa. Jak o karpia w lidlu.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Fanatyk z Pacjentem i Ozdobem zaczynają się psychologicznie wspierać i podbudowywać na duchu. Zaczyna się już lekka panika. Coraz częściej myślą o paszportach covidowych i zielonych kartach, których nie będą mogli mieć jeśli się nie wyszczepią. Będą gnuśnieć w swoich chałupach, a my będziemy patrzeć na nich z góry i wytykać ich palcami ze szczerym śmiechem na ustach, mówiąc: chuja pojedziesz za granicę! chuja pójdziesz na koncert! Narażałeś innych? Miałeś ich w dupie?To teraz będziesz siedział na swojej dupie i będziesz napiętnowany z miesiąca na miesiąc coraz bardziej. Bedą zabierane ci pieniądze za jakikolwiek dalszy przejazd, staniesz się z tego powodu biedakiem. Będziesz musiał robić do tego niezliczone ilości testów pcr i płacić za nie. Tak cwaniakowałeś? Taki byłeś twardziel? To teraz będziesz żałował tego do końca swoich dni. Już my się o to postaramy przegrywie !
Raz się zje, raz się nie zje.
- Fanatyk
@Padliniarzu ty lepiej pilnuj kolejki, żeby jakiś inny kowidiota nie skubnął twojej dawki.
- ozob
Że totalitaryzm ci się marzy? To jest dopiero upadek twojego pokolenia. (:Mariusz Wędliniarz pisze: ↑16-03-2021, 15:51Fanatyk z Pacjentem i Ozdobem zaczynają się psychologicznie wspierać i podbudowywać na duchu. Zaczyna się już lekka panika. Coraz częściej myślą o paszportach covidowych i zielonych kartach, których nie będą mogli mieć jeśli się nie wyszczepią. Będą gnuśnieć w swoich chałupach, a my będziemy patrzeć na nich z góry i wytykać ich palcami ze szczerym śmiechem na ustach, mówiąc: chuja pojedziesz za granicę! chuja pójdziesz na koncert! Narażałeś innych? Miałeś ich w dupie?To teraz będziesz siedział na swojej dupie i będziesz napiętnowany z miesiąca na miesiąc coraz bardziej. Bedą zabierane ci pieniądze za jakikolwiek dalszy przejazd, staniesz się z tego powodu biedakiem. Będziesz musiał robić do tego niezliczone ilości testów pcr i płacić za nie. Tak cwaniakowałeś? Taki byłeś twardziel? To teraz będziesz żałował tego do końca swoich dni. Już my się o to postaramy przegrywie !
-
- w mackach Zła
Ty się lepiej przejedź do tych swoich Popkowic poznać sołtysową.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑16-03-2021, 15:51Będą gnuśnieć w swoich chałupach, a my będziemy patrzeć na nich z góry i wytykać ich palcami ze szczerym śmiechem na ustach, mówiąc: chuja pojedziesz za granicę!
-
- rasowy masterfulowicz
"Niezależni eksperci".
Celem życia nie jest przeżycie.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Już nie mogę się doczekać szczepionki. Naprawdę. I my zaszczepieni zrobimy wszystko żebyście wy antyszczepionkowcy z myśleniem ze średniowiecza też byli wyszczepieni. Dla dobra ogółu. I będziecie. A jak nie to izolacja, a jak trzeba będzie to i karcer. Dla was sprawa jest już przegrana i dobrze o tym wiecie.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
W tej sytuacji kiedy dużo krajów zaprzestaje wyszczepianie Astrą-zenecą Polska powinna szybko zwiększyć dostawy póki oni nie chcą. Tak dziś mówił prof. Gut. Dobrze chłop prawi.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To byłby całkiem niezły ruch, obawiam się jednak, że pisiorki mają za mało rozumku, żeby zwietrzyć szansę i go wykonać.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑16-03-2021, 19:31W tej sytuacji kiedy dużo krajów zaprzestaje wyszczepianie Astrą-zenecą Polska powinna szybko zwiększyć dostawy póki oni nie chcą. Tak dziś mówił prof. Gut. Dobrze chłop prawi.
all the monsters will break your heart