Zejdźmy na ziemię. Widzisz jakiś powód by wpuszczać tu tych ludzi i utrzymywać ich przez miesiące, a być może lata z pieniędzy polskiego podatnika?
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nagrobek
- zahartowany metalizator
uderz w stół..
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Ciekawe czy pseudowolnościowcy pamiętają gdzie był wtedy ich kandydat na prezydenta.
Yare Yare Daze
- Bloodcult
On dawna mówiłem że to lewak.
- mad
- weteran forumowych bitew
Sorry, ale to takie nic nie wnoszące pierdolamento. Równie dobrze można by zapytać, czy "pseudolewicowcy" pamiętają, gdzie (i kto) był ich kandydatką na prezydenta w roku 2015.
A sytuacja Romka jest prosta - został zrobiony przez Jarka w małego chujka i zemstę obrał sobie za najważniejszy cel swojego końskiego żywota. Zrobiłby wszystko, aby to osiągnąć. Cieszycie się? Błąd. Zrobiłby wszystko, czyli jest w stanie nawet pociągnąć na dno swoich aktualnych towarzyszy z peło.
- Bloodcult
Romek od zawsze był wtyką służb, polecam wywiad "Alfabet Giertycha". Nawet Ojciec Dyrektor się nabrał a niektórzy twierdzą że rządzi polską polityką xD
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
- Bloodcult
Z twoim idolem - Romanem Giertychem.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
-
- rasowy masterfulowicz
31.08.2021, Warszawa (PAP) - Altus wezwał Ringier Axel Springer do zapłaty 174,5 mln zł odszkodowania w związku z artykułem z września 2018 roku - podał Altus w komunikacie.
Jak napisano w komunikacie Altusa, żądanie odszkodowania wynika ze szkody w postaci utraty wartości przedsiębiorstwa, w związku z publikacjami zamieszczonymi na portalu Business Insider Polska. W szczególności dotyczy to artykułu z 5 września 2018 r. pod tytułem "Afera GetBack zaczyna rozlewać się po całym rynku. Altus i Trigon utracą licencję".
Wezwania zostały skierowane do Ringier Axel Springer Polska, wydawcy portalu Business Insider Polska, oraz redaktora naczelnego tego portalu z września 2018 roku i autorki artykułu.
"Brak zapłaty wskazanej kwoty odszkodowania w terminie trzech dni od dnia skierowania wezwań, skutkować będzie skierowaniem roszczenia o zapłatę na drogę postępowania sądowego" - dodano.
Chodzi lisek koło drogi, nie ma....
Jak napisano w komunikacie Altusa, żądanie odszkodowania wynika ze szkody w postaci utraty wartości przedsiębiorstwa, w związku z publikacjami zamieszczonymi na portalu Business Insider Polska. W szczególności dotyczy to artykułu z 5 września 2018 r. pod tytułem "Afera GetBack zaczyna rozlewać się po całym rynku. Altus i Trigon utracą licencję".
Wezwania zostały skierowane do Ringier Axel Springer Polska, wydawcy portalu Business Insider Polska, oraz redaktora naczelnego tego portalu z września 2018 roku i autorki artykułu.
"Brak zapłaty wskazanej kwoty odszkodowania w terminie trzech dni od dnia skierowania wezwań, skutkować będzie skierowaniem roszczenia o zapłatę na drogę postępowania sądowego" - dodano.
Chodzi lisek koło drogi, nie ma....
Celem życia nie jest przeżycie.
- Bloodcult
A nie możesz sam przeczytać ?
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
-
- rasowy masterfulowicz
Nie jest to nowiną, że Roman na pasku chodzi. Kwity muszą być mocne skoro kazali mu podskakiwać a on to publicznie ćwiczył 

Celem życia nie jest przeżycie.
Widzisz różnicę między rządzić, a mieć wpływ? Żeby ci tę kwestię rozjaśnić ,różnica jest taka jak między pierdolnikiem na kreskę w Łodzi, a domem w Krakowie. XC
- Bloodcult
A na chuj mi dom w Krakowie ? 

- Bloodcult
Nie wiem. Nie płacą mi za czytanie 

- Bloodcult
To ja się Ciebie pytam w jakim celu ty prujesz swojego w moim ?