POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
ODPOWIEDZ
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: POlitykowanie

19-03-2019, 13:49

535 pisze: Zgniła propaganda tego ostatniego jakoś ci nie przeszkadza. Zadziwiające. Poza tym skoro mamy cały system, to prawdopodobnie oznacza, że populacja homoseksualistów jest całkiem spora. Rekrutacja? Nie przesadzasz czasem? Uważasz, że heteroseksualistę można zrekrutować i zrobić z niego pedała? Chcesz, żebym pobrudził się kawą? Rekrutację prowadzi kościół katolicki, w dawnych czasach robił to w dość osobliwy sposób. Nie mówiąc o tym, że to właśnie miejsca odosobnienia w których przebywają sami młodzi mężczyźni są potencjalną wylęgarnią pedalstwa. Co zresztą ma miejsce. Potem całe wesołe towarzystwo zabiera się za edukację waszej dziatwy. Jeżeli dobrze rozumiem ten proceder jest w porządku. Coś mi się wydaje, że mylisz pan pojęcia. Dodatkowo powiedz mi, ale tak szczerze. Co zrobić z pedałami już wychowującymi dzieci, albo dziećmi, które właśnie odkryły brak zainteresowania płcią przeciwną?
Przeciętny homoseksualista ma ok. 500 partnerów w ciągu życia, nie znając nawet twarzy niektórych z nich, co w przypadku grupy, która ma ok. 2% przedstawicieli w każdym narodzie oznacza chroniczny deficyt nowego mięsa do rżnięcia. Stąd uderzenie do młodego narybku, zwłaszcza że lobby homoseksualne doskonale zdaje sobie sprawę z tego, iż mózg ludzki rozwija się do 23-25 roku życia, także w sferze seksualnej, a na preferencję w tej kwestii mają wpływ także czynniki społeczne i tzw. przyzwolenie otoczenia. Nawet 25% młodych ludzi nie potrafi określić swojej orientacji seksualnej, jest coś takiego jak homoseksualizm młodzieżowy, homoseksualizm z wyboru, a wreszcie biseksualizm. Dlatego do tej grupy starają się dotrzeć homoseksualni rekruterzy.
Ciekawe, że widzisz wylęgarnie pedalstwa w seminariach, a nie widzisz problemu w oficjalnej pedalskiej akcji skierowanej do dzieci. W ogóle jesteś typowym produktem goebbelsowskiej propagandy wobec KK w tym zakresie. Znałem różnych księży i tylko mała część z nich była łajdakami. Zajmowali się domami dla samotnych matek, hospicjami i inną działalnością charytatywną, a mimo różnic teologicznych między nami zawsze byli otwarci na normalna dyskusję. Nie spotkałem natomiast wśród nich żadnego pedofila.
Co zrobić z homoseksualistami? Zostawić w spokoju lub zareklamować terapię.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Ketler
zaczyna szaleć

19-03-2019, 14:07

Pacjent pisze:
535 pisze: Zgniła propaganda tego ostatniego jakoś ci nie przeszkadza. Zadziwiające. Poza tym skoro mamy cały system, to prawdopodobnie oznacza, że populacja homoseksualistów jest całkiem spora. Rekrutacja? Nie przesadzasz czasem? Uważasz, że heteroseksualistę można zrekrutować i zrobić z niego pedała? Chcesz, żebym pobrudził się kawą? Rekrutację prowadzi kościół katolicki, w dawnych czasach robił to w dość osobliwy sposób. Nie mówiąc o tym, że to właśnie miejsca odosobnienia w których przebywają sami młodzi mężczyźni są potencjalną wylęgarnią pedalstwa. Co zresztą ma miejsce. Potem całe wesołe towarzystwo zabiera się za edukację waszej dziatwy. Jeżeli dobrze rozumiem ten proceder jest w porządku. Coś mi się wydaje, że mylisz pan pojęcia. Dodatkowo powiedz mi, ale tak szczerze. Co zrobić z pedałami już wychowującymi dzieci, albo dziećmi, które właśnie odkryły brak zainteresowania płcią przeciwną?
Przeciętny homoseksualista ma ok. 500 partnerów w ciągu życia, nie znając nawet twarzy niektórych z nich, co w przypadku grupy, która ma ok. 2% przedstawicieli w każdym narodzie oznacza chroniczny deficyt nowego mięsa do rżnięcia. Stąd uderzenie do młodego narybku, zwłaszcza że lobby homoseksualne doskonale zdaje sobie sprawę z tego, iż mózg ludzki rozwija się do 23-25 roku życia, także w sferze seksualnej, a na preferencję w tej kwestii mają wpływ także czynniki społeczne i tzw. przyzwolenie otoczenia. Nawet 25% młodych ludzi nie potrafi określić swojej orientacji seksualnej, jest coś takiego jak homoseksualizm młodzieżowy, homoseksualizm z wyboru, a wreszcie biseksualizm. Dlatego do tej grupy starają się dotrzeć homoseksualni rekruterzy.
Ciekawe, że widzisz wylęgarnie pedalstwa w seminariach, a nie widzisz problemu w oficjalnej pedalskiej akcji skierowanej do dzieci. W ogóle jesteś typowym produktem goebbelsowskiej propagandy wobec KK w tym zakresie. Znałem różnych księży i tylko mała część z nich była łajdakami. Zajmowali się domami dla samotnych matek, hospicjami i inną działalnością charytatywną, a mimo różnic teologicznych między nami zawsze byli otwarci na normalna dyskusję. Nie spotkałem natomiast wśród nich żadnego pedofila.
Brawo, no w porownaniu do tych powyzej to oaza rozsadku!
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

19-03-2019, 15:51

dziś rano, przypadkiem w sumie, posłuchałem tak z 15-20 minut radia zet. pierwszy raz od wielu lat. no i był wywiad z panem trzaskowskim. jakieś 90% jego trwania dotyczyło środowisk lgbt i tego jaki straszliwy faszyzm i nietolerancja panują obecnie w tym kraju. na koniec podano do wiadomości najnowsze sondaże, z których wynika, że 43% tego skurwiałego, bezmyślnego narodu będzie głosowało na pis, a 37 na po. przy czym z jakichś nieznanych względów, jedni czują się lepsi od drugich i nienawidzą się nawzajem

o czym tu w ogóle dyskutować i co komentować? jak tu kiedykolwiek ma się coś zmienić. przecież fakty mówią same za siebie
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

19-03-2019, 16:25

Ketler pisze:
Pacjent pisze:
Brawo, no w porownaniu do tych powyzej to oaza rozsadku!
No Ba, zwłaszcza to o przeciętnie 500 partnerach seksualnych wśród gejów, ale wy jesteście zryci;)) czyli ilu partnerów maja ci najbardziej rozwiąźli? Dwa miliony? Wyobrażacie sobie w ogole, jakby to musiało wyglądać?

Tutaj powołanie się na badanie, wg którego 98% gejów ma poniżej 20 partnerów w ciągu życia
https://www.theguardian.com/commentisfr ... cuous-myth" onclick="window.open(this.href);return false;

Podajcie swoje dane, bo nigdzie jak dotąd nie znalazłem podobnych, poza lekcja religii w liceum gdzie pamietam ze powielano takie bzdury;))
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
535

19-03-2019, 16:26

Pacjent pisze:
Zapomniałeś dopisać że pederaści odpowiadają przed sądem a watykańscy urzędnicy tylko przed swoim panem bogiem. Właśnie przez takie pierdolenie będziemy utrzymywać to cwane leniwe bydło do końca życia.Gratuluję.
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

19-03-2019, 16:58

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: No Ba, zwłaszcza to o przeciętnie 500 partnerach seksualnych wśród gejów, ale wy jesteście zryci;)) czyli ilu partnerów maja ci najbardziej rozwiąźli? Dwa miliony? Wyobrażacie sobie w ogole, jakby to musiało wyglądać?

Tutaj powołanie się na badanie, wg którego 98% gejów ma poniżej 20 partnerów w ciągu życia
https://www.theguardian.com/commentisfr ... cuous-myth" onclick="window.open(this.href);return false;

Podajcie swoje dane, bo nigdzie jak dotąd nie znalazłem podobnych, poza lekcja religii w liceum gdzie pamietam ze powielano takie bzdury;))
Pacjent ma jak widać środowiska homoseksualne zinfiltrowane (żeby nie powiedzieś spenetrowane) dogłębnie ;).
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
abstract
postuje jak opętany!

19-03-2019, 17:15

500 partnerow? :DD
Pelson
rasowy masterfulowicz

19-03-2019, 17:44

abstract pisze:500 partnerow? :DD
Przeciętny ksiądz może?
Rejwan pisze:
29-05-2025, 22:19
polecam poczytać Rothbarda
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

19-03-2019, 18:24

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: No Ba, zwłaszcza to o przeciętnie 500 partnerach seksualnych wśród gejów, ale wy jesteście zryci;)) czyli ilu partnerów maja ci najbardziej rozwiąźli? Dwa miliony? Wyobrażacie sobie w ogole, jakby to musiało wyglądać?

Głos rozsądku. Pięciuset partnerów... I ktoś tu jeszcze mówi o "propagandzie" tej drugiej strony.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Pacjent

19-03-2019, 18:30

535 pisze: Zapomniałeś dopisać że pederaści odpowiadają przed sądem a watykańscy urzędnicy tylko przed swoim panem bogiem. Właśnie przez takie pierdolenie będziemy utrzymywać to cwane leniwe bydło do końca życia.Gratuluję.
Widzę, że oprócz antyklerykalnego fanatyzmu i łatwego ulegania prymitywnej propagandzie cechuje Cię także głęboka wiara w teorie spiskowe, bo chyba jasne dla Ciebie jest, że skoro księża są sprawcami TYLU czynów pedofilskich to przed odpowiedzialnością chronić ich musi tajny układ z policją, prokuraturą i sądami.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
abstract
postuje jak opętany!

19-03-2019, 18:36

Pacjent pisze:
535 pisze: Zapomniałeś dopisać że pederaści odpowiadają przed sądem a watykańscy urzędnicy tylko przed swoim panem bogiem. Właśnie przez takie pierdolenie będziemy utrzymywać to cwane leniwe bydło do końca życia.Gratuluję.
Widzę, że oprócz antyklerykalnego fanatyzmu i łatwego ulegania prymitywnej propagandzie cechuje Cię także głęboka wiara w teorie spiskowe, bo chyba jasne dla Ciebie jest, że skoro księża są sprawcami TYLU czynów pedofilskich to przed odpowiedzialnością chronić ich musi tajny układ z policją, prokuraturą i sądami.
Chroni ich przede wszystkim zaklamana katolicka mentalnosc opinii publicznej. Te zapyziale i zawziete dziady nie uwierza w wine ksiedza chocby dymal ich dzieci/wnuki na ich oczach
535

19-03-2019, 18:40

Pacjent pisze:
Pamiętaj spryciarzu gdzie żyjemy i że stawką jest życie wieczne. Ludzie mają tak najebane w głowach że będą milczeć. Nie mówiąc o tym, że system prawny nie zachęca do działania. Poza tym uparcie trzymasz się pedofilii, tymczasem ja czyny pedofilskie twoich przyjaciół traktuję jak wisienkę na torcie. Cały czas piszę o całokształcie działalności tej wesołej organizacji. Trzeba mieć wybitny intelekt by świadomie oddawać siebie i swe potomstwo w ręce tego zwichrowanego towarzystwa. Oczywiście rób jak uważasz ,ale nie wmawiaj mi że to jest normalne.
Pacjent

19-03-2019, 18:58

abstract pisze:Chroni ich przede wszystkim zaklamana katolicka mentalnosc opinii publicznej. Te zapyziale i zawziete dziady nie uwierza w wine ksiedza chocby dymal ich dzieci/wnuki na ich oczach
535 pisze: Pamiętaj spryciarzu gdzie żyjemy i że stawką jest życie wieczne. Ludzie mają tak najebane w głowach że będą milczeć. Nie mówiąc o tym, że system prawny nie zachęca do działania. Poza tym uparcie trzymasz się pedofilii, tymczasem ja czyny pedofilskie twoich przyjaciół traktuję jak wisienkę na torcie. Cały czas piszę o całokształcie działalności tej wesołej organizacji. Trzeba mieć wybitny intelekt by świadomie oddawać siebie i swe potomstwo w ręce tego zwichrowanego towarzystwa. Oczywiście rób jak uważasz ,ale nie wmawiaj mi że to jest normalne.
Zaraz zaraz panowie! Jaka zakłamana opinia katolicka opinia publiczna, jakie milczenie?! Skoro skądś "wiecie", że personel KK jest szczególnie dotknięty pedofilią to: 1) zmowa milczenia nie zdała egzaminu i sprawa jest tajemnicą Poliszynela 2) policje, prokuratury i sądy różnych państw (nie tylko RP!) muszą o tym wiedzieć, ale z jakichś powodów nic lub prawie nic nie robią 3) Zatem mamy do czynienia ze spiskiem!
535

19-03-2019, 19:08

Dokładniej, niemym przyzwoleniem. Zmowa milczenia i zwyczajny wstyd oraz strach tuszują jedynie skalę zjawiska.
Awatar użytkownika
Ascetic

19-03-2019, 19:49

przez nasz piękny kraj przetacza się, jak kula gnoju toczona przez geotrupes stercorarius, zupełnie niepotrzebna moim zdaniem dyskusja*. zainfekowała ona też nasze piękne forume. tymczasem Pani Krystyna postanowiła się włączyć się w ogólnopolską debatę. z wdziękiem i umiarem. jak to u niej:

Obrazek

* sprytnie wykreowany temat wyborczy. trochę z głupoty mojego miejskiego włodarza dodam. mocno zastępczy. zakładam mimo wszystko, że są bardziej palące problemy.
lys på slutten av lys
Pacjent

19-03-2019, 20:06

535 pisze:Dokładniej, niemym przyzwoleniem. Zmowa milczenia i zwyczajny wstyd oraz strach tuszują jedynie skalę zjawiska.
Świetnie. Sprytni i wyrafinowani księża (całkowite zaprzeczenie opętanych przez prymitywne żądze pedofilów) dymają tylko dzieciaki z rodzin, z których taka potworna krzywda nie wychodzi na zewnątrz. Dochodzi to wprawdzie do uszu szanowanego przeze mnie kol. 535 i posłanki Scheuring-Wielgus oraz paru innych antyklerykałów, ale już nie do właściwych organów państwa.
535

19-03-2019, 20:33

To naprawdę nie jest śmieszne.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

19-03-2019, 20:34

^ No jasne, bo przecież prokuratora (prominentnego polityka PiS w chwili obecnej, to na marginesie), który pierdolił o "ciumkaniu", to wcale nie było, prawda? I nie było żadnych innych umorzeń, prawda? Problem polega właśnie na tym, że przez wiele lat sprawy dochodziły do organów państwa, a później były elegancko i delikatnie załatwiane. A czasami wszyscy wokół wiedzieli, a nikt nie powiedział. Może nie spisek, ale znaczne przyzwolenie. Znacznie większe, niż w przypadku innych grup zawodowych. Czy teraz jest lepiej? Chcę wierzyć, że tak.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
wonsz
rasowy masterfulowicz

19-03-2019, 21:51

Pacjent pisze: Przeciętny homoseksualista ma ok. 500 partnerów w ciągu życia
XD

Przeciętny ksiądz ma ok. 500 partnerów w ciągu życia, nie znając nawet twarzy niektórych z nich, co w przypadku grupy, która ma ok. 2% przedstawicieli w każdym narodzie oznacza chroniczny deficyt nowego mięsa do rżnięcia. Stąd uderzenie do młodego narybku, zwłaszcza że lobby katolickie doskonale zdaje sobie sprawę z tego, iż mózg ludzki rozwija się do 23-25 roku życia, także w sferze seksualnej, a na preferencję w tej kwestii mają wpływ także czynniki społeczne i tzw. przyzwolenie otoczenia. Nawet 25% młodych ludzi nie potrafi określić swojej orientacji seksualnej, jest coś takiego jak homoseksualizm młodzieżowy, homoseksualizm z wyboru, a wreszcie biseksualizm. Dlatego do tej grupy starają się dotrzeć kościelni rekruterzy.
Ciekawe, że widzisz wylęgarnie pedalstwa w szkołach, a nie widzisz problemu w oficjalnej pedalskiej organizacji skierowanej do dzieci. W ogóle jesteś typowym produktem goebbelsowskiej propagandy wobec homoseksualistów w tym zakresie. Znałem różnych gejów i tylko mała część z nich była łajdakami. Zajmowali się domami dla samotnych matek, hospicjami i inną działalnością charytatywną, a mimo różnic światopoglądowych między nami zawsze byli otwarci na normalna dyskusję. Nie spotkałem natomiast wśród nich żadnego pedofila. Co zrobić z księżmi? Zostawić w spokoju lub zareklamować terapię.
Change my mind.
rzułf
ODPOWIEDZ