ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑08-08-2021, 14:57
Ascetic pisze: ↑08-08-2021, 14:54
Można, można*
Tylko po co o tym w kółko gadać. Albo bierzesz z dobrodziejstwem inwentarza, albo spisujesz rozdzielczość, sorry, rozdzielność, albo, łykasz, połykasz, ale nie przyznajesz się, że to nie z miłości, a z np.** przyzwyczajenia, albo dla korzyści.
* wiem, wiem. Był ten suchar już piliard razy.
** ups. poprawiłem ...
Musisz mieć w takim razie świetną opinię o polskim rządzie, skoro wciąż mieszkasz w Polsce.
Nie mam, ale widzę, różnicę, miedzy sprawą, szóstorzędną jak korzystanie z facebook/a, a tym, że miałbym wyjaśnić córce, np. dzisiaj, że się obraziłem, jak dziecko, na pana kaczyńskiego i musi zmienić szkołę, akurat na norweską. Wiesz., im bardziej szukasz, tych swoich obron, tego, że masz problem z marketingiem swojego zina, tym bardziej robi się dziwnie.
Jak już się bawimy, to ja też mam pytanie z tezą w nim zawartą. Jak zareagujesz jak fejs, będzie płatny? Jak zaklasyfikują Twoje działania jako zarobkowe, i na mocy jakiegoś tam lewackiego, regulaminu, każą Ci płacić za informacje o zinie? Też będziesz dawał w gwizdek, że to ograniczenie wolności, bo przecież, było a nie jest, darmowe?