I właśnie do tego należy się przygotować.Prodi pisze: ↑06-02-2021, 23:53Ta śmieszna Platforma pod egidą łysego patafiana o krzywym zgryzie powinna dawno temu już wyprowadzić sztandar i się samorozwiązać. Ale moment, moment... Przecież dzisiaj zawiązali koalicję "276", będzie natarcie! będzie walka! Szkoda, że nikt oprócz nich o tym nie wiedział. Co za butna i arogancka swołocz tym zawiaduje, kto na to gówno jeszcze chce w ogóle głosować...
Z takim podejściem PIS ma trzecią kadencję w kieszeni.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Re: POlitykowanie
- Prodi
- postuje jak opętany!
Ja jak dobrze liczę, mentalnie się już przygotowuję ok 30 lat na takie beznadziejne sytuacje, przynajmniej w teorii ("no future, no hope"), słuchając punkowego łomotu535 pisze: ↑06-02-2021, 23:54I właśnie do tego należy się przygotować.Prodi pisze: ↑06-02-2021, 23:53Ta śmieszna Platforma pod egidą łysego patafiana o krzywym zgryzie powinna dawno temu już wyprowadzić sztandar i się samorozwiązać. Ale moment, moment... Przecież dzisiaj zawiązali koalicję "276", będzie natarcie! będzie walka! Szkoda, że nikt oprócz nich o tym nie wiedział. Co za butna i arogancka swołocz tym zawiaduje, kto na to gówno jeszcze chce w ogóle głosować...
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Wcale nie, to nie buta i arogancja opozycji wynosi pis do władzy, robi to małomiasteczkowa i wiejska swołocz napędzana resentymentem.Prodi pisze: ↑06-02-2021, 23:53Ta śmieszna Platforma pod egidą łysego patafiana o krzywym zgryzie powinna dawno temu już wyprowadzić sztandar i się samorozwiązać. Ale moment, moment... Przecież dzisiaj zawiązali koalicję "276", będzie natarcie! będzie walka! Szkoda, że nikt oprócz nich o tym nie wiedział. Co za butna i arogancka swołocz tym zawiaduje, kto na to gówno jeszcze chce w ogóle głosować...
Zaskakujące. Ja myślałem, że młodzi ambitni tyrający za 3,5 zyla per ałer.Rumburak pisze: ↑07-02-2021, 00:14Wcale nie, to nie buta i arogancja opozycji wynosi pis do władzy, robi to małomiasteczkowa i wiejska swołocz napędzana resentymentem.Prodi pisze: ↑06-02-2021, 23:53Ta śmieszna Platforma pod egidą łysego patafiana o krzywym zgryzie powinna dawno temu już wyprowadzić sztandar i się samorozwiązać. Ale moment, moment... Przecież dzisiaj zawiązali koalicję "276", będzie natarcie! będzie walka! Szkoda, że nikt oprócz nich o tym nie wiedział. Co za butna i arogancka swołocz tym zawiaduje, kto na to gówno jeszcze chce w ogóle głosować...
- Prodi
- postuje jak opętany!
Jedno drugiemu nie przeczy. To złudzenie, że wreszcie ktoś pochylił się nad maluczkimi ze wsi i małych miasteczek (w kontrze do sprzyjania przez PełO wykształciuchom z wielkich miast) przywracając im godność (tak jak niby robi to PiS) nie wyklucza tego o czym napisałem. Są tak zajęci sobą, tak zadufani w sobie że już dawno temu powinni wypierdolić się w kosmos. A przynajmniej wyborcy powinni to zrobić za nich. Wiem, wiem > niedoczekanie moje.Rumburak pisze: ↑07-02-2021, 00:14Wcale nie, to nie buta i arogancja opozycji wynosi pis do władzy, robi to małomiasteczkowa i wiejska swołocz napędzana resentymentem.Prodi pisze: ↑06-02-2021, 23:53Ta śmieszna Platforma pod egidą łysego patafiana o krzywym zgryzie powinna dawno temu już wyprowadzić sztandar i się samorozwiązać. Ale moment, moment... Przecież dzisiaj zawiązali koalicję "276", będzie natarcie! będzie walka! Szkoda, że nikt oprócz nich o tym nie wiedział. Co za butna i arogancka swołocz tym zawiaduje, kto na to gówno jeszcze chce w ogóle głosować...
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No są zadufani. W dodatku to takie leniwe syte kocury. Ale nie robili takiego rozpierdolu i pożogi bo prezes chce Komuny 2.0.
Na co to komu. Każde rozwiązanie nawet syte kocury z PO będą lepsze niż ta zgraja świń z Folwarku Zwierzęcego która obżera teraz nasz kraj.
Jednak uważam, że rodzi się coś nowego. I wcale nie będzie to taki prosty scenariusz. Może być ciekawie, ale prawie pewien jestem, że PiS 3 kadencji nie wygra większością w Parlamencie.
Na co to komu. Każde rozwiązanie nawet syte kocury z PO będą lepsze niż ta zgraja świń z Folwarku Zwierzęcego która obżera teraz nasz kraj.
Jednak uważam, że rodzi się coś nowego. I wcale nie będzie to taki prosty scenariusz. Może być ciekawie, ale prawie pewien jestem, że PiS 3 kadencji nie wygra większością w Parlamencie.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Rumburak
PO tak sprzyjało "wykształciuchom", że Tusk poradził se im kurs spawacza robić. Zresztą, jebać to. Szkoda życia na droczenie się kto kurwa a kto sexworker. Koniec końców sprowadza się to do tego samego.Prodi pisze: ↑07-02-2021, 00:31Jedno drugiemu nie przeczy. To złudzenie, że wreszcie ktoś pochylił się nad maluczkimi ze wsi i małych miasteczek (w kontrze do sprzyjania przez PełO wykształciuchom z wielkich miast) przywracając im godność (tak jak niby robi to PiS) nie wyklucza tego o czym napisałem. Są tak zajęci sobą, tak zadufani w sobie że już dawno temu powinni wypierdolić się w kosmos. A przynajmniej wyborcy powinni to zrobić za nich. Wiem, wiem > niedoczekanie moje.Rumburak pisze: ↑07-02-2021, 00:14Wcale nie, to nie buta i arogancja opozycji wynosi pis do władzy, robi to małomiasteczkowa i wiejska swołocz napędzana resentymentem.Prodi pisze: ↑06-02-2021, 23:53Ta śmieszna Platforma pod egidą łysego patafiana o krzywym zgryzie powinna dawno temu już wyprowadzić sztandar i się samorozwiązać. Ale moment, moment... Przecież dzisiaj zawiązali koalicję "276", będzie natarcie! będzie walka! Szkoda, że nikt oprócz nich o tym nie wiedział. Co za butna i arogancka swołocz tym zawiaduje, kto na to gówno jeszcze chce w ogóle głosować...
Z drugiej strony ten Bronek to jednak miał sporo racji. Wziąć kredyt i zmienić pracę. Tak kiedyś powiedział jednemu młodzieńcowi. Ja chętnie bym w to teraz wszedł. Z pewną modyfikacją. Wziąłbym i się zwolnił.Rumburak pisze: ↑07-02-2021, 00:59PO tak sprzyjało "wykształciuchom", że Tusk poradził se im kurs spawacza robić. Zresztą, jebać to. Szkoda życia na droczenie się która kto kurwa a kto sexworker. Koniec końców sprowadza się to do tego samego.Prodi pisze: ↑07-02-2021, 00:31Jedno drugiemu nie przeczy. To złudzenie, że wreszcie ktoś pochylił się nad maluczkimi ze wsi i małych miasteczek (w kontrze do sprzyjania przez PełO wykształciuchom z wielkich miast) przywracając im godność (tak jak niby robi to PiS) nie wyklucza tego o czym napisałem. Są tak zajęci sobą, tak zadufani w sobie że już dawno temu powinni wypierdolić się w kosmos. A przynajmniej wyborcy powinni to zrobić za nich. Wiem, wiem > niedoczekanie moje.
-
- rasowy masterfulowicz
PO jest już na śmietniku historii jakbyś nie zauważył. Ucieczka do Hołowni pokazuje, że część szczurów już to wie.
Hołownia też dobry jest. To kreacja tych samych ludzi, którzy stali za Palikotem, Petru, Biedroniem. I do czasu jak naiwni ludzie będą wierzyć, że to "niezależni" kandydaci takie postacie będą się mnożyć jak króliki.
Celem życia nie jest przeżycie.
Hołownia - wyjebane mam czy jest zalezny czy nie. Na tą chwilę ma mój głos. Myślę, że nie jest w stanie rządzić gorzej niż pis czy inni. A przynajmniej wole widziec jego gebe niz mora czy kaczora.
Takie tam kolejne splunięcie w tępy ryj suwerena po kościółku, a przed niedzielnym rosołem. Smacznego. https://wiadomosci.onet.pl/kielce/solec ... cz/tds69xc
- moonfire
- zahartowany metalizator
Kolejna, która pokazuje rozdźwięk między zagrożeniem realnym a medialnym. Gdyby ta epidemia była tak straszna jak pokazywana jest w mendiach, te pisowskie szczury nie wylazłyby ze swoich bunkrów. Gniew ludu, mam nadzieję, wzbierze, i zmiecie pisowski szlam.535 pisze: ↑07-02-2021, 12:19Takie tam kolejne splunięcie w tępy ryj suwerena po kościółku, a przed niedzielnym rosołem. Smacznego. https://wiadomosci.onet.pl/kielce/solec ... cz/tds69xc
Obawiam się, że suweren nie złapie zależności i wygra magiczna bezmyślność w stylu: " co prawda srają nam do talerza, ale przynajmniej dzieci nie seksualizujo w przedszkolu". Do tego dochodzi pozorne zluzowanie i otwarcie z jednoczesnym przykręceniem śruby przez milicję. Wszystko po to, żeby pokazać suwerenowi jak chuligaństwo inspirowane przez tak zwaną opozycję chce podpalać ojczyznę w czasie zarazy. Można powiedzieć, że Jacek z Jarkiem do perfekcji opanowali ubeckie metody. Nawet mi nie chce się wierzyć w to co tu się odpierdala, a przecież wiedziałem i pisałem od samego początku kim są ci ludzie i co zrobią jak się dorwą do koryta. Tak naprawdę oni sami tego nie ukrywali. Mówili otwartym tekstem Co myśleli wtedy tytani intelektu pokroju Gadowskiego, czy Warzechy? Że to kurwa żarty przy herbatce są? Czy myśleli, że będzie wersja lajt i jakoś się wkręcą ze swoją "niezależnością"? No tak były przecież te straszne ośmiorniczki ,po dwadzieścia zyla za mackę.
- Headcrab
- Kontakt:
https://szczecin.wyborcza.pl/szczecin/7 ... -maja.html
Kaja Godek (ex-Konfederacja) będzie promować WOLNOŚCIOWY postulat zakazu in vitro, czeka nas kampania billboardowa.

Kaja Godek (ex-Konfederacja) będzie promować WOLNOŚCIOWY postulat zakazu in vitro, czeka nas kampania billboardowa.

Ostatnio zmieniony 07-02-2021, 14:28 przez Headcrab, łącznie zmieniany 1 raz.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Triceratops
No przecież oglądasz jego wizję świata. Przynajmniej tak deklarowałeś.
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
^ to ten z bitwy pod Kurskiem ? : )
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Triceratops
Hmm kiedy? Czyzbym po pijaku cos napussl? Tylko, ze ostatnio cos rzadko pije
woodpecker from space