Czyli nie widzisz nic nagannego w tym procederze? Nie masz problemu z fałszywymi deklaracjami kolegi mistrza świata. Wiem. Głupie pytania. Przepraszam.mistrzsardu pisze: ↑26-06-2026, 11:22To była luka systemowa, która niedawno została załatana. Jedni korzystali inni nie. Każdy niech sam sobie wyrobi pogląd. Natomiast raty tak czy siak trzeba spłacać, to oczywiste. Największa różnica jest taka, że mój kolega nie miał zdolności bilokacji.
ekonomia - o cenach cebuli, jarmużu, masła i majonezu
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
NoGodsNoMasters
- postuje jak opętany!
Re: ekonomia - o cenach cebuli, jarmużu, masła i majonezu
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
NoGodsNoMasters pisze: ↑26-06-2026, 12:24Czyli nie widzisz nic nagannego w tym procederze? Nie masz problemu z fałszywymi deklaracjami kolegi mistrza świata. Wiem. Głupie pytania. Przepraszam.mistrzsardu pisze: ↑26-06-2026, 11:22To była luka systemowa, która niedawno została załatana. Jedni korzystali inni nie. Każdy niech sam sobie wyrobi pogląd. Natomiast raty tak czy siak trzeba spłacać, to oczywiste. Największa różnica jest taka, że mój kolega nie miał zdolności bilokacji.
Find your flow
-
mistrzsardu
- zahartowany metalizator
Jeśli wiesz wszystko to po co pytasz? Dziękuję za uwagę poświęconą tej sprawie.NoGodsNoMasters pisze: ↑26-06-2026, 12:24Czyli nie widzisz nic nagannego w tym procederze? Nie masz problemu z fałszywymi deklaracjami kolegi mistrza świata. Wiem. Głupie pytania. Przepraszam.mistrzsardu pisze: ↑26-06-2026, 11:22To była luka systemowa, która niedawno została załatana. Jedni korzystali inni nie. Każdy niech sam sobie wyrobi pogląd. Natomiast raty tak czy siak trzeba spłacać, to oczywiste. Największa różnica jest taka, że mój kolega nie miał zdolności bilokacji.
Celem życia nie jest przeżycie.
-
NoGodsNoMasters
- postuje jak opętany!
Masz rację. Wygłupiłem się. Wszak wyłudzanie apartamentów nie jest w naszym kraju karane. Przykład spod żyrandola jest wymowny. Była możliwość to mistrz świata skorzystał. Bez sensu się przyczepiłem.
- Sybir
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Raczej na odwrót - gość z Południowego mógłby się uczyć machlojstwa od człowieka z Twojej historii. W końcu to K. dał się złapać na wykroku (tak, wiem, to skrajny eufemizm), a nie Twój znajomy.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz