Reaktywowali się/zakończyli działalność
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Reaktywowali się/zakończyli działalność
No cóż. Jedynki niestety nie mam w pierwszym biciu, ze 30$ trzeba za nią wyłożyć, czekam na okazję, trafi się prędzej czy później.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Pacjent pisze:Nie wiem o co tu chodzi, bo ATROCITY ma znakomitą markę. Obok TERRORIZER, REPULSION, NAUSEA, RIGHTEOUS PIGS czy DEFECATION tworzyli podwaliny amerykańskiego grindcore'a.Drone pisze:Jak ten album wyszedł, pisałem to samo - zwłaszcza, że to był jeden z najlepszych strzałów w tamtym roku. Autentycznie nie rozumiem, dlaczego niektóre rzeczy cieszą się wielkim powodzeniem, często zasłużonym, a niektóre - takie jak ta płyta ATROCITY - są kompletnie, ale to kompletnie pomijane? Czy to JEDNAK kwestia marketingu, wytwórni i tym podobnych pierdół?
Kiedyś był tu chyba nawet topic o tym zespole, ale z tego co pamiętam nie cieszył się jakimś szalonym zainteresowaniem, przez co można wyciągnąć wniosek, że mało kto kojarzy ten zespół... smutne, ale tak to chyba trzeba wytłumaczyć. W czasie kiedy wydali debiut działał też Niemiecki Atrocity i mogłem zauważyć wśród znajomych że ilekroć mówiłem im o Atrocity próbowali mnie przekonać że nie nagrali takiego krążka jak "Infected". ;-) Znalazłem tylko kilku zapaleńców którzy kojarzyli tą nazwę, na tym forum również kilku, i to wszystko. A to, że powinni być wymieniani jednym tchem razem z nazwami które przytoczyłeś i być darzeni większym poszanowaniem, to inna kwestia, bo nie mam pojęcia dlaczego zostali pominięci w historii.
-
Reaktywował się OLD FUNERAL. W składzie Olve, Padde, Tore.

Zagrają tu:

Zagrają tu:

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
niestety smutna rzeczywistoścPacjent pisze:Nie wiem o co tu chodzi, bo ATROCITY ma znakomitą markę. Obok TERRORIZER, REPULSION, NAUSEA, RIGHTEOUS PIGS czy DEFECATION tworzyli podwaliny amerykańskiego grindcore'a.Drone pisze:Jak ten album wyszedł, pisałem to samo - zwłaszcza, że to był jeden z najlepszych strzałów w tamtym roku. Autentycznie nie rozumiem, dlaczego niektóre rzeczy cieszą się wielkim powodzeniem, często zasłużonym, a niektóre - takie jak ta płyta ATROCITY - są kompletnie, ale to kompletnie pomijane? Czy to JEDNAK kwestia marketingu, wytwórni i tym podobnych pierdół?
In a world of compromise...some don't
-
"ANGELCORPSE 20TH Anniversary Live events 2016... Dates will follow as all are confirmed."
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Pacjent pisze:"ANGELCORPSE 20TH Anniversary Live events 2016... Dates will follow as all are confirmed."
reaktywują się tylko i wyłącznie na koncerty? W jakim składzie?
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
skład
http://masterful-magazine.com/news.php? ... &id=349521" onclick="window.open(this.href);return false;
http://masterful-magazine.com/news.php? ... &id=349521" onclick="window.open(this.href);return false;
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
BRODEQUIN!!!
" We are pleased to announce that Brodequin will be reuniting with the “Methods of Execution” lineup.
Jamie Bailey - Bass/Vocals
Mike Bailey - Guitars
Jon Engman - Drums/MPC"

" We are pleased to announce that Brodequin will be reuniting with the “Methods of Execution” lineup.
Jamie Bailey - Bass/Vocals
Mike Bailey - Guitars
Jon Engman - Drums/MPC"

- Rattlehead
I to jest gites informacjones!
support music, not rumors
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
Fajnie. Dawno ich nie słuchałem, muszę sobie przypomnieć stare nagrania.
-
Rattlehead pisze:I to jest gites informacjones!
Własnie kurwa!!! Na serio bardzo sie cieszę że wracają do świata żywych!!!! Miło, że pró sa tu jeszcze jednostki które ciesszą sie wraz ze mną, tak więc Wasze zdrowie!
-
Nasum pisze:Rattlehead pisze:I to jest gites informacjones!
Własnie kurwa!!! Na serio bardzo sie cieszę że wracają do świata żywych!!!! Miło, że pró sa tu jeszcze jednostki które ciesszą sie wraz ze mną, tak więc Wasze zdrowie!
Chlupnąłem browara pod tę informację. No i "Methods of Execution" poleciało. Pozdrawiam.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
Pacjent pisze:Nasum pisze:Rattlehead pisze:I to jest gites informacjones!
Chlupnąłem browara pod tę informację. No i "Methods of Execution" poleciało. Pozdrawiam.
+1
-
- w mackach Zła
+1morbid pisze:Chlupnąłem browara pod tę informację. No i "Methods of Execution" poleciało. Pozdrawiam.
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Pyszne info :) Fajnie jakby jakiś koncert zmącili.
[youtube][/youtube]
Esencja organicznego brutal DM łojenia, zmiata w pół sekundy wszystkie striggerowane generic brutal DM kapelki pokroju Guttural Secrete, klasa w chuj!
[youtube][/youtube]
Esencja organicznego brutal DM łojenia, zmiata w pół sekundy wszystkie striggerowane generic brutal DM kapelki pokroju Guttural Secrete, klasa w chuj!
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
-
Prawdę mówisz. Jeśli wrócą z takim ogniem to nie będzie czego zbierać po - w ogromnej części - żałosnej scenie brutalnego death metalu.Anthropophagus pisze:Pyszne info :) Fajnie jakby jakiś koncert zmącili.
[youtube][/youtube]
- ultravox
Brodequin jest zajebisty.
Przyznam się bez bicia, że nie mam oryginałów tej kapeli na półce, ale jednocześnie nie wierzę, by osobnicy siedzący w tamtych czasach w temacie, nie znali TEJ płyty lub chociaż jej wspaniałej okładki. Jeżeli chodzi o kolizję z niemieckim imiennikiem, to z pewnością miało to jakieś znaczenie, szczególnie w czasach, gdy informacja szła pocztą pantoflową. Przyjrzyjcie się uważnie okładce mojej emerytowanej, ale nadal pięknie działającej kasety MG zawierającej dwadzieścia dwie "piosenki". Poczciwy "wydawca" sam nie był do końca pewien, czyj materiał był łaskaw podpierdolić...He,he,he.Nasum pisze:Pacjent pisze:Nie wiem o co tu chodzi, bo ATROCITY ma znakomitą markę. Obok TERRORIZER, REPULSION, NAUSEA, RIGHTEOUS PIGS czy DEFECATION tworzyli podwaliny amerykańskiego grindcore'a.Drone pisze:Jak ten album wyszedł, pisałem to samo - zwłaszcza, że to był jeden z najlepszych strzałów w tamtym roku. Autentycznie nie rozumiem, dlaczego niektóre rzeczy cieszą się wielkim powodzeniem, często zasłużonym, a niektóre - takie jak ta płyta ATROCITY - są kompletnie, ale to kompletnie pomijane? Czy to JEDNAK kwestia marketingu, wytwórni i tym podobnych pierdół?
Kiedyś był tu chyba nawet topic o tym zespole, ale z tego co pamiętam nie cieszył się jakimś szalonym zainteresowaniem, przez co można wyciągnąć wniosek, że mało kto kojarzy ten zespół... smutne, ale tak to chyba trzeba wytłumaczyć. W czasie kiedy wydali debiut działał też Niemiecki Atrocity i mogłem zauważyć wśród znajomych że ilekroć mówiłem im o Atrocity próbowali mnie przekonać że nie nagrali takiego krążka jak "Infected". ;-) Znalazłem tylko kilku zapaleńców którzy kojarzyli tą nazwę, na tym forum również kilku, i to wszystko. A to, że powinni być wymieniani jednym tchem razem z nazwami które przytoczyłeś i być darzeni większym poszanowaniem, to inna kwestia, bo nie mam pojęcia dlaczego zostali pominięci w historii.

- Rattlehead
Hehe, mam gdzieś tę samą wersję.
support music, not rumors
-
Ja miałem z Barona, też wszystkie 22 kawałki.