S.O.S. kryzys
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Re: S.O.S. kryzys
Za życzenia bardzo dziekuję, miło spotkać z taką życzliwością w świecie internetowej przemocy. Za radę również jestem wdzieczny, co prawda półki nie śmiedzą, ale na wszelki wypadek już usunąłem z dysku wspomniane materiały.Zdrowia życzę, jednocześnie mocno zastanawiając się nad sensem trzymania takiej ilości gówna w domu. Przecież to bardzo niezdrowe. Prawdopodobnie opary unoszące się nad regałem z tym obornikiem , wywołały infekcję.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- Castor
U mnie się chyba zbliża, cały jest tuż tuż, wielki kryzys spowodowany..... brakiem czasu na słuchanie muzyki. Chyba nie muszę nikogo przekonywać iż taka sytuacja WYBITNIE MNIE WKURWIA !!!!!

- empir
- zahartowany metalizator
odstaw vesanie to ci minie ;)
- Castor
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A ja tymczasem się zapętliłem już kolejny tydzień mgła+revenge, a trochę płyt zalega do przesłuchania i odswieżenia, niefajnie:(
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- olo1972
- postuje jak opętany!
A ja mam kryzys finansowy i ni cholery póki co nie mogę sobie pozwolić na jakieś zakupy płytowe....
- Castor
A wszystko przez zbyt dużą liczbę fajnych płyt i zbyt mało czasu na ich słuchanie. Nawet jak się wygospodaruje trochę czasu, to ciężko wybrać tą jedną. Do Saturna i Media Markt nawet nie chodzę, bo po jaką cholerę zwiększać zapas martwy. Wszystko przez ten jebany brak czasu. Nic tylko praca, sen, praca... itd.manieczki pisze:A ja tymczasem się zapętliłem już kolejny tydzień mgła+revenge, a trochę płyt zalega do przesłuchania i odswieżenia, niefajnie:(

- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ano dobrze prawisz, dodać też należy, że przekleństwem jest ten cholerny internet i wypożyczalnie. Cofnąć się w czasie o x lat wstecz i wtedy katowałoby się do upadłego 1-2 albumu i wsio,...
Teraz bombardowanie to lana del sraj, to jakieś migi - za dużo tego, za mało czasu i kasy.
Teraz bombardowanie to lana del sraj, to jakieś migi - za dużo tego, za mało czasu i kasy.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Castor
No tak bo jeszcze to obadam, tamto i końca nie widać, a czasu coraz mniej, relatywnie rzecz biorąc ;)
No chyba że kryzys finansowy jest aż tak wielki, że zaczynasz wyprzedawać swoje ulubione płyty, by związać koniec z końcem, to faktycznie nie ma chyba nic gorszego.
Ja Ci powiem że wstrzymanie się na jakiś czas z zakupami dobrze mi robi, można posłuchać starych płyt, poukładać sobie wszystko w głowie jak należy, nabrać pewnego dystansu, usystematyzować wiedzę i obrać kierunek dalszej drogi.olo1972 pisze:A ja mam kryzys finansowy i ni cholery póki co nie mogę sobie pozwolić na jakieś zakupy płytowe....
No chyba że kryzys finansowy jest aż tak wielki, że zaczynasz wyprzedawać swoje ulubione płyty, by związać koniec z końcem, to faktycznie nie ma chyba nic gorszego.
Jest jakieś wyjście ;)Morph pisze:Mniej śpij.

- empir
albo mniej pracujMorph pisze:Mniej śpij.
- olo1972
- postuje jak opętany!
Mam nadzieję,ze do wyprzedawania płyt nie dojdzie:(Zawsze jak się pieprzy to musi być później lepiej:)Castor pisze:No tak bo jeszcze to obadam, tamto i końca nie widać, a czasu coraz mniej, relatywnie rzecz biorąc ;)
Ja Ci powiem że wstrzymanie się na jakiś czas z zakupami dobrze mi robi, można posłuchać starych płyt, poukładać sobie wszystko w głowie jak należy, nabrać pewnego dystansu, usystematyzować wiedzę i obrać kierunek dalszej drogi.olo1972 pisze:A ja mam kryzys finansowy i ni cholery póki co nie mogę sobie pozwolić na jakieś zakupy płytowe....
Jest jakieś wyjście ;)Morph pisze:Mniej śpij.
- Castor
- empir
co za riposta ;)
- maciek z klanu
najgorzej :)olo1972 pisze:A ja mam kryzys finansowy i ni cholery póki co nie mogę sobie pozwolić na jakieś zakupy płytowe....
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- olo1972
- postuje jak opętany!
- maciek z klanu
hyhy ladnie olo, ładnie. ile puzzli bylo do ulozenia? ?
- olo1972
- postuje jak opętany!
2000.Strasznie mnie to uspokaja,ale niedługo miejsca na ścianach zabraknie:)
- maciek z klanu
za mlodego to uwielbialem puzzle, potem inne glupoty juz mialem w glowie. na uspokojenie to polecam sklejanie modeli. sam mialem dosc potezna kolekcje najpierw samolotow, potem samochodow ( z tym ze te byly bardziej do skladania). fajne hobby ale drogie bo fajnie pomalowac taki samolot a farbki dosc duzo kosztowaly wtedy :)