hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Mysle,ze bylo tak, ze do koncertu sie trzymal, pozwalal aplikowac sobie leki, bo mial cel.
Potem juz pewnie odmówil szprycowania lekami podtrzymujacymi. I poszlo.
Chyba tak. Na swoich zasadach.
Pięknie zakończył.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Mysle,ze bylo tak, ze do koncertu sie trzymal, pozwalal aplikowac sobie leki, bo mial cel.
Potem juz pewnie odmówil szprycowania lekami podtrzymujacymi. I poszlo.
Chyba tak. Na swoich zasadach.
Pięknie zakończył.
no nie wiem, raczej się przeforsował na tym koncercie albo znowu wypierdolił
Ozzy i zasady taaaa jasne
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
!!!! Nie !!!!!
Ostatnio znalazłem lampkę zza gnoja z mieszkania ojca i oczywiście napisane na niej było, niby to gotykiem Black Sabbath i Ozzy i kartkę z tekstem Black Sabbath Black Sabbath.
Widziałem wszystkie koncerty BS w pl, 2x Niemczech plus ostatni w birmingham, ale nie ten festyn, tylko ten zły na lp. Stwierdzam że pierwszy był jak spełnienie marzeń i był najlepszy ... Plus anegdotka ...gówniarz byłem, wracam z Katowic, spotykam ojca na przystanku już w Chojnicach i się pyta gdzie bylem, a ja na to że w Katowicach na Sabbath, a on aaaaa to co wczoraj w teleekspresie mówili o nim... Aaaa to nie nocowales w domu....dobrze że wszystko ok . Nara