POLSKIE PERŁY?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POLSKIE PERŁY?
na ostatnich kilku stronach wypowiadały się przynajmniej trzy osoby które np. robiły zina z Darkenem, były obecne przy wpadzie Jęczmionki z Bolinezem (LOL!) do Nera, czy przynajmniej znały w swoim czasie większość ekpy z tamtych lat. za dwie, poza mną rzecz jasna, mogę ręczyć, bo właśnie z tamtych czasów znam je osobiście. kilka kolejnych zna takie szczegóły, że też jestem gotów przyjąć, że się wówczas obracały tam gdzie powinny.
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
I tak pewnie się nie dowiemy kto komu dopierdolił czy Aro Nergalowi czy odwrotnie. Ten z poznania raczej drobny nie jest ale chuj go wie:) Każda ze stron zawsze miała własną wersje:)
- twoja_stara_trotzky
ja wiem dokładnie jak było, bo byłem przy wszystkim, ale nie powiem 
poza tym, że można śmiało powiedzieć, że OBIE wersje są prawdziwe HAHAHAHAHA!!

poza tym, że można śmiało powiedzieć, że OBIE wersje są prawdziwe HAHAHAHAHA!!
- Maleficio
- Kontakt:
najważniejsze jest czy był bruderszaft po walce?
- twoja_stara_trotzky
raczej obie strony rozstały się z poczuciem osobistego zwycięstwa 
przyjmijmy, że w obu wypadkach było to zwycięstwo moralne

przyjmijmy, że w obu wypadkach było to zwycięstwo moralne

-
- rasowy masterfulowicz
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Właśnie miałem napisać, że po co pytasz skoro sam przy tym byłeś, ale mnie uprzedziłeś. No więc wiesz jak było. To CI nic nie będę opowiadałtwoja_stara_trotzky pisze:opowiedz coś o tym, chętnie posłucham.trup pisze:mordobicie nergala przez panów z perunwit.

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- twoja_stara_trotzky
no ale chociaż rozwiń kwestię liczby mnogiej "PANÓW z Perunwit" i kwestię "mordobicia", jak to było?
-
- zaczyna szaleć
Ło kurwa, ostatnio ostro jebie kultem i szatan na forum
jeden wie ale nie powie, drugi wie ale nie pamięta bo zawsze był najebany. Wybrańcy zabiorą tajemnicę do grobu
, za młodu podpisali tajny pak moczem na śniegu gdzieś w tajnym lesie, z którego nie mogli wyjść przez tydzień, bo był tak tajny. Było kilka acji jak chopaky napierdalaly sie patykami pod blokiem, oczywiście był WOJNA ! Wiec napierdalać sie trzeba bylo ! Mam jeden z patyków , który trzymała tak kultowa i tajna osoba, że nie ośmielę sie przytoczyć jego imienia, ala za jakiś czas wystawię go na allegro za jedyna słuszną cenę 666 zł polskich. Hail Szatan, Hail Jezus, Hail Matka Boska !

- boroowa
- weteran forumowych bitew
nie pij już więcej
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
hehehehearise pisze:Ło kurwa, ostatnio ostro jebie kultem i szatan na forumjeden wie ale nie powie, drugi wie ale nie pamięta bo zawsze był najebany. Wybrańcy zabiorą tajemnicę do grobu
, za młodu podpisali tajny pak moczem na śniegu gdzieś w tajnym lesie, z którego nie mogli wyjść przez tydzień, bo był tak tajny. Było kilka acji jak chopaky napierdalaly sie patykami pod blokiem, oczywiście był WOJNA ! Wiec napierdalać sie trzeba bylo ! Mam jeden z patyków , który trzymała tak kultowa i tajna osoba, że nie ośmielę sie przytoczyć jego imienia, ala za jakiś czas wystawię go na allegro za jedyna słuszną cenę 666 zł polskich. Hail Szatan, Hail Jezus, Hail Matka Boska !
this is a land of wolves now
- Adrian696
mistrzu, ale jak ja poznałem wiekszosć tych co potem stworzyli TTF, to do Black Metalowego boomu w naszym podziemiu bylo jeszcze kila lat... jak sie pierwszy raz wymieniłem kasetami z Darkenem, to Graveland nie bylo jeszcze w planie, jak go pierwszy raz spotkałem osobiscie to Graveland był na etapie My Dying Bride... jak pierwszy raz piłem piwo z ekipa z Mysteries, dam sobie reke upierdolic, ze nie wiedziałeś ze kiedys bedziesz słuchał metalu... jak wymienialismy sie z ludzmi z całego kraju preiodykami, magazynami z satanistycznych organizacji z całego świata, żeby poznawac drugą strone, Ty pewnie służyłeś do mszy... jakoś Ciebie nikt na tym forum nie kojarzy, nie podajesz zadnych konkretów, nie mozesz powiedziec nic, co byłoby poparte FAKTAMI a nie wymysłami... TTF sie skończył, gdy Ci co go stworzyli i chcieli zrobic cos sensownego, przestali panowac na debilizmem szarych mróweczek, które miały byc miesem armatnim, a zaczeli miec za duzo do powiedzenia...DeathDealer pisze:mity to się rodzą podczas takich bezsensownych dyskusji wśród ludzi którzy z tematem nie mają nic wspólnegoboroowa pisze: Akurat Adrian jest bliski prawdy, tylko Tobie ciężko przyjąć do wiadomości fakt, że karmiono Cie mitami.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Lykantrop
I nie zastał go w domu...Maleficio pisze:boroowa pisze:
Dobra też była akcja, kiedy to Leszek (Holy Death) pojechał do Wrocka wyjaśnić sobie z Darkenem parę spraw

Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- boroowa
no, ja znam inną wersję... koniec końców panowie się pogodzili
- Maleficio
- Kontakt:
Nie dziwie sie, image maja prawie podobny

- boroowa
powiedziałbym raczej, że posunięcia mięsa armatniego zaczęły przerastać wyobraźnię założycieli... to mniej więcej było jak z PiS - generalnie to diagnozy były prawidłowe, ale głupota przydupasów (mięsa armatniego) wykoślawiła ideeAdrian696 pisze: TTF sie skończył, gdy Ci co go stworzyli i chcieli zrobic cos sensownego, przestali panowac na debilizmem szarych mróweczek, które miały byc miesem armatnim, a zaczeli miec za duzo do powiedzenia...
-
- rozkręca się
heh, dobry dowcip. Taki żarcik sytuacyjny nie?Adrian696 pisze:jak pierwszy raz piłem piwo z ekipa z Mysteries, dam sobie reke upierdolic, ze nie wiedziałeś ze kiedys bedziesz słuchał metalu... jak wymienialismy sie z ludzmi z całego kraju preiodykami, magazynami z satanistycznych organizacji z całego świata, żeby poznawac drugą strone, Ty pewnie służyłeś do mszy...
ponieważ ludzie pamiętający tamte czasy i dalej uznający je za słuszne stosują prawo konspiracji do dzisiaj (z wielu przyczyn). Na forum publicznym o takich rzeczach sie nie mówi na tej samej zasadzie jak nie chwali z tego przypadkowo spotkanym ludziom. Ja swoje wiem, ty wiesz swoje i ok.Adrian696 pisze:jakoś Ciebie nikt na tym forum nie kojarzy, nie podajesz zadnych konkretów, nie mozesz powiedziec nic, co byłoby poparte FAKTAMI a nie wymysłami...
- Adrian696
widzisz, na to forum czasami nadlatuja różne jednostki, stali bywalcy nie kryja sie z tym kim sa, znaja sie z koncertow, starych czasów... kiedys tu był taki jeden co nam robił rozprawki o scenie, aktywista od ponad dwudziestu lat, oj kurwa jaki był madry i bojowy, no ale internet nie jest anonimowy - okazalo sie ze cymbałek ma lat 24, a gosc nie dosc ze imbecyl to jeszcze pewnie nie ruchałDeathDealer pisze:ponieważ ludzie pamiętający tamte czasy i dalej uznający je za słuszne stosują prawo konspiracji do dzisiaj (z wielu przyczyn). Na forum publicznym o takich rzeczach sie nie mówi na tej samej zasadzie jak nie chwali z tego przypadkowo spotkanym ludziom. Ja swoje wiem, ty wiesz swoje i ok.Adrian696 pisze:jakoś Ciebie nikt na tym forum nie kojarzy, nie podajesz zadnych konkretów, nie mozesz powiedziec nic, co byłoby poparte FAKTAMI a nie wymysłami...

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
i tak się rodzą plotyboroowa pisze:no, ja znam inną wersję... koniec końców panowie się pogodzili

jestem ciekawy ile razy będzie się ten temat przewijał, to już słynna historia się zaczyna robićtwoja_stara_trotzky pisze:opowiedz coś o tym, chętnie posłucham.trup pisze:mordobicie nergala przez panów z perunwit.

Ja myslę, że w parę osób z tego Forum mogli bysmy fajną lekture stworzyć o tym co się działo na południu i północy, kto wie czy scenariusz później by nie został stworzony na jej podstawia a my byśmy jeszcze na tym zarobili

to jak Adrian, Trocak

Maria Konopnicka napiszeIhasan pisze:kto wie czy scenariusz później by nie został stworzony na jej podstawia a my byśmy jeszcze na tym zarobili