Drone pisze:Celowo zapytałem 4m o tę sprawę, bo jego wypociny śmerdzą racjonalizacją na kilometr: zdecydował się nie kupować płyt, ale jednak kupił 3 płyty w tym roku
Pierwsze po dwukropku - prawda, drugie - Twoja fantazja, czyli fałsz. Przez pierwsze 2 m-ce tego roku, czyli do chwili podjęcia decyzji, kupiłem "trochę" więcej płyt niż 3
Drone pisze:zależy mu na jakości nagrań, ale jednocześnie ściąga mp3.
Pierwsze prawda, drugie - Twoja fantazja, czyli fałsz. Nie ściągam mp3, co więcej ani na dysku ani na serwerze nie mam ani jednej empetrójki
Drone pisze:Diagnoza: nie kupuje, bo żałuje.
Pierwsze prawda, drugie - Twoja fantazja, czyli fałsz. Nie żałuję
Drone pisze: Bajania o wyższości formatów studyjnych to brednie, zwłaszcza że nie zawsze się słucha muzyki w pokoju odsłuchowym, lecz także w samochodzie, w lesie, na ulicy itd. JAKOŚĆ nagrania ma znaczenie, ale nie podstawowe.
Pierwsze to Twoja fantazja, czyli fałsz. Drugie - też fałsz jeżeli chodzi o mnie, bo właściwie zawsze słucham muzyki w pokoju odsłuchowym. Bardzo z Rivenem lubicie, gdy to robię, więc pochwalę się, że obecnie kończę drugi pokój odsłuchowy, tym razem nie zaadaptowany, lecz zbudowany od podstaw (wymiary wg proporcji akustycznych, cegły, instalacja elektr) pod kątem odsłuchów. Może nawet wrzucę fotki, gdy wreszcie ukończę Dzieło

Co do reszty Twojego wywodu - to niestety również fantazjowanie i musiałbym zdanie po zdaniu prostować Twoje kłamstwa o mnie, na co mi szkoda po prostu czasu