Odbrązowiamy bohaterów czasów minionych
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: Odbrązowiamy bohaterów czasów minionych
jesli wg ciebie to jest 'obsrywanie' tego zespolu, to jestes po prostu glupi.
this is a land of wolves now
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
W takim razie ja napewno wpiszę tutaj Światbezkonca Katharsis. Nie mogę kurwa, próbowałem na wszystkie sposoby i od dupy strony zabrac sie do tej plyty i poprostu nie mogę.
Ostatnio zmieniony 08-04-2010, 21:59 przez Alsvartr, łącznie zmieniany 1 raz.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Riven
- Kontakt:
tytul tej plyty znaczy NaWiekiWiekówAmenAlsvartr pisze:W takim razie ja napewno wpiszę tutaj Światbezkonca Katharsis. Nie mogę kurwa, próbowałem na wszystkie sposoby i od dupy strony zabrac sie do tej plyty, i poprostu nie mogę.

fajnie to w ogole brzmi po angielsku.
- Mol
- zahartowany metalizator
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Nie wiem, mozliwe, nienawidzę nie-bezpośrednich tłumaczen
I to może wyjasniac moja awersje do zajec z literaturoznawstwa na uniwerku
World without end to world without end i chuj, chyba, że ta pisownia wprowadza cos nowego, czego nie jestem świadomy.

- Riven
- Kontakt:
no ale swiat bez konca w modlitwie to tak troche bez sensu, a te fraze stosuje sie w modlitwach wlasnie 

- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Na VViekiVVieków/\men 

- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
A to przepraszam, nie byłem świadomy aż takiego jej "uduchowienia".
- twoja_stara_trotzky
PINK FLOYD - The Division Bell
jak się ukazywała wszyscy piali z zachwytu, a dla mnie od początku była (obok The Final Cut) najsłabszym krążkiem Floydów. jedynie High Hopes się do czegokolwiek nadaje z niej.
jak się ukazywała wszyscy piali z zachwytu, a dla mnie od początku była (obok The Final Cut) najsłabszym krążkiem Floydów. jedynie High Hopes się do czegokolwiek nadaje z niej.
- Triceratops
keep talking duzo lepsze, no i fenomenalne solo wrigta a potem gilmoura.twoja_stara_trotzky pisze:jedynie High Hopes się do czegokolwiek nadaje z niej.
woodpecker from space
- Riven
- Kontakt:
to tez jest imo nieco kontrowersyjny utwor. ma wyjebisty poczatek, ale refren odrobine meczy. no ale i tak nie jest zle, zwlaszcza w polaczeniu z teledyskiem.twoja_stara_trotzky pisze:jedynie High Hopes się do czegokolwiek nadaje z niej.
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
A to na to nie wpadłemBloodcult pisze:@Antropophagus
mi nie chodzi o pozycję Morbid Angel (sam się nad nimi NIGDY nie spuszczałem), mi chodzi o pozycje Deicide i CC

Oczywiście, że niezłe mimo, że w czasie ich premiery niemiłosiernie równane z gównem. Niestety jak na zespół TEJ klasy ''tylko'' niezłe/dobre. W "Insineratehymn'' zawsze wkurwiała mnie schematyczność kompozycyjna. Kawałki na zasadzie "zwrotka/refren" przy czym zwrotki przymulone i ślimaczo wolne a refreny na pełnej kurwie z rasowym Deicide'owskim riffem i dyplomatycznym blastem. Ale jest tam kilka killerów jak choćby "Halls Of Worship". Co do ''In Torment In Hell'' to sam Beton mówił, że ta płyta powstała praktycznie na kolanie i tylko po to żeby uwolnić się od kontraktu z Roadrunner. Jeden z najsłabszych krążków Deicide ale i tak wporzo.Mort pisze: Dzisiaj po kilkumiesięcznej przerwie wrocilem do Insineratehymn i In Torment in Hell i dalej twierdze, ze to niezle plyty.
Jak chcesz to możesz mi nawet przyznać platynową szparę 2012, jebie mnie toHeretyk pisze:nie wiem, czy traktować to jako nie śmieszną prowokację, czy też od razu przez aklamację przyznać złote wary 2010 ?Anthropophagus pisze:
Deicide >> CC = MC > Immolation > Incantation > Death > Morbid Angel > Obituary = Suffocation![]()

"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- PrzemoC
- postuje jak opętany!
Nie pamiętam jak było z "Reload", ale "Load", jak pamiętam, miał dobre recenzje i był "płytą miesiąca" w jakimśtam, bodaj, MH. Część moich ówcześnych znajomych też się tym jarało, więc...Bloodcult pisze:"Load" i "Reload" kompletnie nie pasują do tego tematu, przecież te płyty były jebane na potęgę w chwili premieryPrzemoC pisze:A bezpośrednio w temacie, to odniósł bym się raczej do "Load" i "Reload" - nie podchodziło mi to od samego początku i do dzisiaj nic się nie zmieniło w tym temacie; no, może co najwyżej na gorsze.
- twoja_stara_trotzky
- Marian, słyszałeś nowy album ****?
- Nie, a skąd oni są?
- Są z Polski. fajny zespół, nawet popularny dosyć. Grają...
- A nie, to nie lubię ich.
- Nie, a skąd oni są?
- Są z Polski. fajny zespół, nawet popularny dosyć. Grają...
- A nie, to nie lubię ich.
- Bloodcult
no widzisz a ja pamiętam telefony zawiedzionych fanów do RMF FM, że Metallika się sprzedała, że to nie jest już ta Metallika co kiedyś, że "Load" to ostatnie gówno... w MTV pokazywano podobno fanów niszczących płyty pod sklepem, ale tego już osobiście nie widziałemPrzemoC pisze:Nie pamiętam jak było z "Reload", ale "Load", jak pamiętam, miał dobre recenzje i był "płytą miesiąca" w jakimśtam, bodaj, MH. Część moich ówcześnych znajomych też się tym jarało, więc...Bloodcult pisze:"Load" i "Reload" kompletnie nie pasują do tego tematu, przecież te płyty były jebane na potęgę w chwili premieryPrzemoC pisze:A bezpośrednio w temacie, to odniósł bym się raczej do "Load" i "Reload" - nie podchodziło mi to od samego początku i do dzisiaj nic się nie zmieniło w tym temacie; no, może co najwyżej na gorsze.

- Riven
- Kontakt:
no ale De Profundis to juz bardzo mocny dokurw (choc tez nie jest pozbawiona wad) , o Sothis nie mowiac (tutaj nie mam zadnych pytan)
- Skaut
Były praktycznie same rozczarowania. To, że "Load" byl na siłę promowany w telewizji teledyskiem "Until It Sleeps" nie oznacza, że krążek był dobrze odbierany. Może tylko kilka pozytywnych recenzji się pojawiło, ale tak samo można twierdzić o "St. Anger". Jak zaczęli promocję z tytułowym kawałkiem, to gawiedź też na siłę próbowała się przekonać i pisali nawet nie myśląc, że zajebiste.Bloodcult pisze:no widzisz a ja pamiętam telefony zawiedzionych fanów do RMF FM, że Metallika się sprzedała, że to nie jest już ta Metallika co kiedyś, że "Load" to ostatnie gówno... w MTV pokazywano podobno fanów niszczących płyty pod sklepem, ale tego już osobiście nie widziałemPrzemoC pisze:Nie pamiętam jak było z "Reload", ale "Load", jak pamiętam, miał dobre recenzje i był "płytą miesiąca" w jakimśtam, bodaj, MH. Część moich ówcześnych znajomych też się tym jarało, więc...Bloodcult pisze:
"Load" i "Reload" kompletnie nie pasują do tego tematu, przecież te płyty były jebane na potęgę w chwili premiery
Coś tam było! Człowiek!
- twoja_stara_trotzky
TAK!Drone pisze:Właśnie. Mam tu kandydata do odbrązowienia: NECROPHOBIC.
Nie rozumiem fenomenu tego zespołu, a w świetle ostatnich wygibasów na ekranie, to nie rozumiem tym bardziej.
- twoja_stara_trotzky
TAK! (ale tylko dwójka dobra)Drone pisze:O i jeszcze jeden doskonały kandydat: EDGE OF SANITY.
A przecież dziś już dobrze wiemy, że najlepsze co wydali, to debiut, a zaraz po nim dwójka (choć nie pozbawiona mielizn).