Now playing / Czego teraz słuchacie v.5

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wonsz
zahartowany metalizator

Re: Now playing / Czego teraz słuchacie v.5

04-12-2025, 10:52

Obrazek
Obrazek
Obrazek
rzułf
olgims
weteran forumowych bitew

Re: Now playing / Czego teraz słuchacie v.5

04-12-2025, 11:32

Żwirek i Muchomorek pisze:
04-12-2025, 10:16
backslifer pisze:
04-12-2025, 10:10
Chodzilo mi o to, ze dla mnie Aspa jest glosem DsO i jakos nie moge sie przekonac do tego, ze wiekszosc wokali na ostatniej plycie robia inni.
A to fakt, też mi ciężko się do tego przekonać. Płyta sama w sobie jest niezła (ale czy "niezła" to w przypadku DsO wystarczająco dużo? wątpliwe), ale wokale Ariocha mnie odrzucają. No ale to raczej jednorazowy wyskok, tzn. nie bardzo sobie wyobrażam, że mieliby z tą ekipą (tam chyba cztery wokale różne są?) już wszystko do końca świata nagrywać. O ile coś jeszcze nagrają oczywiście, bo to nigdy nie wiadomo - jeśli tak, to pewnie dowiemy się tydzień przed premierą, jak zwykle.

Też se puszczę zaraz, bo czemu nie.
przecież oni nagrali w chuj zajebistych rzeczy przed dołączeniem aspy. Ot choćby manifestacje z shaxulem na wokalach, tam są jedne z ich najlepszych wałków z takim nihilistycznym procreation epidemic na czele. A ostatnie dso oczywiście wybitne, odświeżenie formuły wokalnej, sporo nowych treści na gitarach itd. ja to mam takie życzenie, żeby oni kiedyś nagrali coś z MkM na wokalach, najlepiej po francuzisz.
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
ODPOWIEDZ