Niby tak, ale jakoś w innych sklepach nie było tego problemu. No i jak ktoś zamawia pre-order opłacając go miesiąc wcześniej, to nie po to, żeby dostać go dwa tygodnie po premierze. Tym bardziej, że temat nie dotyczy wytwórni z siedzibą w ziemiance z kartoflami i zespołu obracającego się w podobnych kręgach. Osobiście nie podnosi mi to ciśnienia, ale rozumiem że ktoś może być mniej cierpliwy.C//A pisze: ↑09-10-2024, 19:40+1Kilgore pisze: ↑09-10-2024, 19:20Też tego nie rozumiem, zwłaszcza że jeśli kogoś ciśnie do samej muzyki to w dzisiejszych czasach może sobie słuchać ile dusza zapragnie czekając na fizyczny nośnik.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑09-10-2024, 17:06Masakra jak szybkie wysylki pomieszaly ludziom w glowie, ze majac 1000 plyt, nie sa w stanie wytrzymac kilku dni bez kolejnej i wsciekaja sie, ze jeszcze nie ma, a powinna byc 2 dni temu. Szanuje ludzi w DS, jak jeden gosc nie dostal przesylki w ciagu trzech dni i sie zalil, bo myslal, ze to przyjdzie jak w Amazon Prime na nastepny dzien, to zostal doszczetnie zjebany/wyjasniono mu, ze podziemna wytwornia to zazwyczaj jedna osoba, ktora robi, co moze, by wszystko ogarnac na czas.
Nie mam z FT doświadczenia, ale 4 dni mi nie przeszkadzają. Szczególnie jak to dystrybucja, a nie własne wydawnictwa i wchodzi logistyka innych wytwórni.
KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
- Destro
- postuje jak opętany!
Dokładnie, ja kupiłem miesiąc przed premierą i ten śmieszny Świat Książki się wywiązał. W FT zawsze jakiś problem przy przed sprzedaży, nie dość - wysokie ceny + koszty wysyłki, to jeszcze opóźnienia w dostarczaniu przesyłek...Rumburak pisze: ↑10-10-2024, 14:01Niby tak, ale jakoś w innych sklepach nie było tego problemu. No i jak ktoś zamawia pre-order opłacając go miesiąc wcześniej, to nie po to, żeby dostać go dwa tygodnie po premierze. Tym bardziej, że temat nie dotyczy wytwórni z siedzibą w ziemiance z kartoflami i zespołu obracającego się w podobnych kręgach. Osobiście nie podnosi mi to ciśnienia, ale rozumiem że ktoś może być mniej cierpliwy.
- Mass-Turbo
- w mackach Zła
To trzeba przyznać, że czasem ceny mają dojebane. No ale w końcu nie ma obowiązku tam kupować.
- Destro
- postuje jak opętany!
I właśnie dlatego nie kupuję u nich.Mass-Turbo pisze: ↑10-10-2024, 15:05To trzeba przyznać, że czasem ceny mają dojebane. No ale w końcu nie ma obowiązku tam kupować.
-
mipe01
- zaczyna szaleć
Ja się w końcu wyleczyłem z preorderów gdziekolwiek - zawsze miałem tak, że wszyscy już mieli płyty, a ja się boksowałem z wytwórniami/sklepami, że zamówienie niezrealizowane a minęło x tygodni od premiery.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Bardzo słusznie. Ludzie nie wydają się być świadomi, że preordery to zysk dla sprzedawcy, a nie dla kupującego.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
-
C//A
- w mackach Zła
No chyba, że materiał się wyprzedaje w pre-orderze. A i tak bywa.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑10-10-2024, 18:29Bardzo słusznie. Ludzie nie wydają się być świadomi, że preordery to zysk dla sprzedawcy, a nie dla kupującego.
- Kilgore
- rasowy masterfulowicz
Agonia rewelacja jak zawsze, w czwartek zamówienie dzisiaj dostawa, ładnie spakowane super
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- Żułek
me too
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- trup
kurczę... spekulanci narzekają na wysokie ceny? i jeszcze koszty wysyłki? świat się kończy...Destro pisze: ↑10-10-2024, 14:22Dokładnie, ja kupiłem miesiąc przed premierą i ten śmieszny Świat Książki się wywiązał. W FT zawsze jakiś problem przy przed sprzedaży, nie dość - wysokie ceny + koszty wysyłki, to jeszcze opóźnienia w dostarczaniu przesyłek...Rumburak pisze: ↑10-10-2024, 14:01Niby tak, ale jakoś w innych sklepach nie było tego problemu. No i jak ktoś zamawia pre-order opłacając go miesiąc wcześniej, to nie po to, żeby dostać go dwa tygodnie po premierze. Tym bardziej, że temat nie dotyczy wytwórni z siedzibą w ziemiance z kartoflami i zespołu obracającego się w podobnych kręgach. Osobiście nie podnosi mi to ciśnienia, ale rozumiem że ktoś może być mniej cierpliwy.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
C//A
- w mackach Zła
- Ascetic
Chciałem zapłakać, że choćby 2 tygodnie idzie, bo w dniach, wydawało się nierealne

a tu proszę, Serchio w tydzień niepełny, bo rano odebrałem zrobił deliwery z mnięsnym def metylem i nie tylko.
A wy jak tam dalej czekacie na dwa zespoły w jednym?
--- Oczywiście /CzarneZiarenko/ jak zawsze w pytę. Polecam JA tego PanaHiszpana. ---

a tu proszę, Serchio w tydzień niepełny, bo rano odebrałem zrobił deliwery z mnięsnym def metylem i nie tylko.
A wy jak tam dalej czekacie na dwa zespoły w jednym?
--- Oczywiście /CzarneZiarenko/ jak zawsze w pytę. Polecam JA tego PanaHiszpana. ---
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
^Ascetic
kurde, dobre te ceny płyt, mamy teraz w euro, przy tym kursie...jakby ełro było po 3 złocisze, cieszyłbym się max legancko.
Ale i tak nie jest źle.
kurde, dobre te ceny płyt, mamy teraz w euro, przy tym kursie...jakby ełro było po 3 złocisze, cieszyłbym się max legancko.
Ale i tak nie jest źle.
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- wlood
- postuje jak opętany!
- Ascetic
Właściwie też nie narzekam, tym bardziej, że listonoga nic dodatkowo nie chciał. Ani 8, ani 18, ani 88 pln.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
u mnie najgorsze u osoby lisztonoskiej, gdy nie ma wydać reszty z 14,88 pln XD
NYCHTS
-
sisterhood
- postuje jak opętany!
To u mnie ten sam jeździ. Tylko gotówka, tylko wyliczona.
-
C//A
- w mackach Zła
Grosik osoba będzie winna.
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
Selfmadegod - tip top , non stop
- Ascetic

Dużo się pisze choćby o Karolu i jego distro (co jest naturalne i zrozumiałe). O Panu Waldemarze/ Morbid Chapel mniej, a warto. Ma dobre oko do ściąganych rzeczy, świetnie się orientuje co w DM piszczy/ hałasuje, do tego ekspresowo realizuje zamówienia. Polecam JA.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete