Nowa wersja Masterful (UPDATE)

info o masterfulu / wasze propozycje i uwagi

Moderator: Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Nowa wersja Masterful (UPDATE)

10-04-2018, 20:31

hcpig pisze:
Triceratops pisze: Za te skasowane ksiazki Olo tego mi nie kasuj...
Kup sobie manekin będziesz nim rządził. Olo jednoznacznie zadeklarował że będzie kasował toksyczny kontent.
A ty se kup mozg, moze zaczniesz myslec. Jak cie starzy nie nauczyli kultury, to nie nauczy cie zaden moderator kasujac twoje toksyczne wysrywy
woodpecker from space
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

10-04-2018, 20:50

Triceratops pisze:"Bo do pewnych miejsc w Wa-wie niektórzy nie mają już wstępu..."
dobre. starachowice w warszawie i ulica wielicka w krakowie . tam nieustannie trwaja walki i nalezy unikac. zapisane w notatniku

w temacie- wszystkie tematy o zespolach, ktore mnie interesuja sa tak obsrane ze glowa boli. najsmieszniejsze, ze przez tych ponoc "wartosciowych uzytkownikow" ktorzy juz odeszli, bo masterful sie zrobil chujowy. kuriozum:D
oczywiscie nie nalezy tego kasowac.
niech to miejsce niebawem zniknie
535

10-04-2018, 21:02

Czytam, czytam. Przypominam sobie co już dotąd napisano tu i tam. Przypominam sobie co wróble ćwierkają i wychodzi całe polskie piekiełko. Ci co zostali i piszą, są niezadowoleni, ci co poszli, ale czytają, wkurwieni, a ci co poszli i mają w dupie, niezadowoleni , a czasem wkurwieni. Niewiele z tego rozumiem.
Awatar użytkownika
Triceratops

10-04-2018, 21:05

Wszystko przez lucka
woodpecker from space
535

10-04-2018, 21:13

Lucek bdb herbatnik. Może trochę szorstki w obyciu, ale zwykle konkretny. Jednak nie ma się co dziwić, skoro nawet pewien niezwykle sympatyczny wokalista, otrzymał na tym forum reprymendę za używanie wulgaryzmów w trakcie występu kapeli grającej muzykę, której częścią składową są wulgaryzmy. Zaczyna się robić ciekawie. Nowocześni metalowcy domagają się kultury. Chcą cenzurować samych siebie.
Karkasonne

10-04-2018, 21:29

535 pisze:Lucek bdb herbatnik. Może trochę szorstki w obyciu, ale zwykle konkretny. \
Przypomniała mi się anegdota, którą opowiedziała mi moja wówczas dziewczyna: Otóż jechała ona pewnego razu autobusem, na którego końcu siedział pan żul. No i jak żul, zrzygał się na podłogę. Na początku kierowca tego nie zauważył. Przyhamował gdzieś, rzygi popłynęły nurtem bogatym a szerokim do przodu. Kierowcy, cały czerwony, opierdolił dziada borowego i dał mu szmatę i kazał ścierać. Ten starł tylko obok siebie. Kierowca pokazuje rzygi, które popłynęły dalej, i mówi:
- A tam to co?
- Oooo ja przepraszam. Ja tam nie narzygałem.

No i Lucek taki jest, zwykle konkretny, ale zwykle te konkrety to zrzyganie się w temacie i patrzenie, jak płynie to dalej.
535

10-04-2018, 21:40

Zwróciłem uwagę, że masz całkiem sporo przygód "fekalno-gastrycznych" i to z czynnym udziałem dziewcząt.
byrgh
zahartowany metalizator

10-04-2018, 21:54

Wszak przewędrował przez całą Afrykę i z połowę Indii ;)
Karkasonne

10-04-2018, 22:01

535 pisze:Zwróciłem uwagę, że masz całkiem sporo przygód "fekalno-gastrycznych" i to z czynnym udziałem dziewcząt.
To prawda! Daj znać, gdy będziesz chciał kolejną.
535

10-04-2018, 22:06

Karkasonne pisze:
535 pisze:Zwróciłem uwagę, że masz całkiem sporo przygód "fekalno-gastrycznych" i to z czynnym udziałem dziewcząt.
Obrzydliwe są, ale jakoś nie zgłaszam tego do administracji, mimo, że często czytam przy jedzeniu.
Awatar użytkownika
Sybir
mistrz forumowej ceremonii

10-04-2018, 22:28

535 pisze:
Karkasonne pisze:
Obrzydliwe są, ale jakoś nie zgłaszam tego do administracji, mimo, że często czytam przy jedzeniu.
Panie Kolego, ale Pan to akurat zdążył się zaimpregnować w ciągu lat nałogu autopsyjnego.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Medard

10-04-2018, 22:35

moim zdaniem wychodzi tylko:
- brak umiejętności czytania ze zrozumieniem tego co napisali inni
- uznawanie tylko własnej opinii za jedyną dobrą i właściwą
- rzucanie bluzgów, tylko dla zabawy, bez jakiegokolwiek sensu

W rzeczywistym świcie by to tak nie przeszło, tutaj jest net, więc co komu za to zrobią.
Mi nie przeszkadzają same kłótnie, sam chętnie czasami uczestniczę :)

Przeszkadza mi to, że trudno się dokopać przez bluzgi do sensownych tekstów oraz same posty, które są bluzgami dla bluzgów
Die Welt ist meine Vorstellung.
Karkasonne

10-04-2018, 23:17

535 pisze:Obrzydliwe są, ale jakoś nie zgłaszam tego do administracji, mimo, że często czytam przy jedzeniu.
Chyba bym Cię zabił śmiechem gdybyś to zrobił
Awatar użytkownika
Drone

11-04-2018, 00:20

pr0metheus pisze:
Triceratops pisze:"Bo do pewnych miejsc w Wa-wie niektórzy nie mają już wstępu..."
dobre. starachowice w warszawie i ulica wielicka w krakowie . tam nieustannie trwaja walki i nalezy unikac. zapisane w notatniku

w temacie- wszystkie tematy o zespolach, ktore mnie interesuja sa tak obsrane ze glowa boli. najsmieszniejsze, ze przez tych ponoc "wartosciowych uzytkownikow" ktorzy juz odeszli, bo masterful sie zrobil chujowy. kuriozum:D
oczywiscie nie nalezy tego kasowac.
Hehe, to był taki czas, że już samo wymienienie nazwy typu SATANIC WARMASTER, STRIBORG, MUTIILATION, LIK czy VLAD TEPES uruchamiało lawinę komentarzy znawców i specjalistów od black metalu, i to wszystko tam jest :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Medard

11-04-2018, 07:09

pr0metheus pisze:
Ktoś objaśni, gdzie w Wwie jest ta dzielnia/ ulica starachowice? Nigdy nie słyszałem o takiej.
Awatar użytkownika
Triceratops

11-04-2018, 08:33

Nie masz tam wstepu, wiec nie dziwne, ze nie wiesz. To tajna strefa walki
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Medard

11-04-2018, 09:58

Triceratops pisze:Nie masz tam wstepu, wiec nie dziwne, ze nie wiesz. To tajna strefa walki
W tej tajnej strefie walki kibice Legii
walczą z kibicami innych drużyn,
gdy trzeba bronić Voivod, bo gdzieś napiszą,że nie słychać kanadyjczyków na Rebel Extravaganza?
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

11-04-2018, 20:09

Triceratops pisze:Nie masz tam wstepu, wiec nie dziwne, ze nie wiesz. To tajna strefa walki
Gdzie?
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

18-04-2018, 22:41

Forume stało z 10 min. bo naprawianie robiłem bazy. Daje to jakąś poprawę na krótki okres, ale ostatecznie muszę przenieść wszystko na nowszą wersję phpbb żeby naprawdę przestało mulić. Tylko kurwa czaaaasu brak. :(
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Awatar użytkownika
Wasyl
weteran forumowych bitew

28-05-2018, 20:07

Wiesza się mi coś forum ostatnio. Czy tylko ja tak mam?
ODPOWIEDZ