Blizny

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

Blizny

23-08-2015, 15:15

Blizny- każdy ma jakąś po przeszczepie wątroby niektórzy mózgu, po wyjebaniu się na bmxie, oberwaniem kuflem w głowę od przypadkowego szaleńca, od przypadkowego postrzału przez policję.

Proszę o zamieszczanie zdjęć + opis historia która się z nią wiąże. Umieszczanie blazów od walenia gruchy nie jest w temacie mile widziane.

Na początek zacznę od siebie i swojej ręki:

Sorry za jakość zdjęć ale robię lewą i mi się od dźwigania hantli trzęsą.

Historia: rozbita szyba od kierowcy przez którą wyciągałem gościa bo chciał spierdolić . Obrażanie kobiet do tego mi bliskich potrafi mnie rozdrażnić. 31 szwów, wyrwane mięso do kości, zerwane ścięgna.

Obrazek
Jak się sytuacja rzeczywiście przedstawia.

https://www.youtube.com/watch?v=GAUey4v-ljU&t=1655s
Karkasonne

Re: Blizny

23-08-2015, 15:32

Nie potrafiłbym powiedzieć, czy na zdjęciu jest ręka czy parówka.
tomaszm

23-08-2015, 15:33

Karkasonne pisze:Nie potrafiłbym powiedzieć, czy na zdjęciu jest ręka czy parówka.
Ta ręka wyrwała by ci trzewia z dupy:)

Heretyk

23-08-2015, 15:57

nie no, lubię tego gościa :) jakieś chujeczki i inni spamerzy odpadają, bo ten bywa czasem nawet zabawny. bliznę mam jedną, dość konkretną, na ręce, ale nie zamieszczę zdjęcia, gdyż nie posiadam aparatu :)
Awatar użytkownika
Sybir

23-08-2015, 15:59

Obrazek
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
tomaszm

23-08-2015, 16:03

Heretyk pisze:nie no, lubię tego gościa :) jakieś chujeczki i inni spamerzy odpadają, bo ten bywa czasem nawet zabawny. bliznę mam jedną, dość konkretną, na ręce, ale nie zamieszczę zdjęcia, gdyż nie posiadam aparatu :)
Zamieszczę niunia przyjdzie o 19 to zrobi zdjęcie- będą lepsze i nie jedna:). NIe martw się- pochwal sie sowimi żołnierzu poza sińcami na duspku za spóźnienia od starej:)

Heretyk

23-08-2015, 16:17

:D

Twoje zdrowie
tomaszm

23-08-2015, 16:18

Heretyk pisze::D

Twoje zdrowie
Twoje:) Kiedyś może ci jajka urosną:)

Heretyk

23-08-2015, 16:21

mam taką nadzieję :)
Awatar użytkownika
Fixxed
postuje jak opętany!

23-08-2015, 18:08

A blizna po chirurgicznym usunięciu stulejki się liczy? Mógłbym wrzucić.
Karkasonne

23-08-2015, 18:52

tomaszm pisze:
Karkasonne pisze:Nie potrafiłbym powiedzieć, czy na zdjęciu jest ręka czy parówka.
Ta ręka wyrwała by ci trzewia z dupy:)
Sorry ale nie pozwalam nikomu wsadzać ręki do dupy.
kenediusze
weteran forumowych bitew

23-08-2015, 20:56

Coraz lepiej, na dniach pewnie pojawi się wątek o rozmiarach kutangi.

edit: zobaczyłem, że mam jakąś śmieszną bliznę na dłoni. Poszedłem kiedyś na koncert Tomasza Stańki, najebałem się jak zwierze, urwał mi się po koncercie film i rano obudziłem się w łożu pełnym krwi i z rozwaloną ręką. Co się stało, Bóg raczy wiedzieć albo i on nawet nie, bo go nie ma jak sądzę. Nuda. Ale zawsze jak patrzę na dłoń to mi się tamten koncert przypomina i dobrze, bo był naprawdę niezły. Mogło być gorzej, mogłem sobie to zrobić po koncercie VESANII i wtedy do końca życia miałbym przypominajkę o tym, że byłem na koncercie tego casio-chujstwa.
Ostatnio zmieniony 23-08-2015, 20:59 przez kenediusze, łącznie zmieniany 1 raz.
Baton na tropach Yeti

You are just a
PART OF ME
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

23-08-2015, 20:59

kenediusze pisze:Coraz lepiej, na dniach pewnie pojawi się wątek o rozmiarach kutangi.

Temperatura ma wzrosnąć, więc obawiam się, że taki temat może powstać.
Awatar użytkownika
manieczki

23-08-2015, 22:38

kenediusze pisze:zobaczyłem, że mam jakąś śmieszną bliznę na dłoni. Poszedłem kiedyś na koncert Tomasza Stańki, najebałem się jak zwierze, urwał mi się po koncercie film i rano obudziłem się w łożu pełnym krwi i z rozwaloną ręką. Co się stało, Bóg raczy wiedzieć albo i on nawet nie, bo go nie ma jak sądzę. Nuda. Ale zawsze jak patrzę na dłoń to mi się tamten koncert przypomina i dobrze, bo był naprawdę niezły.
Tak, nawiedziła Cię niewidzialna ręka wolnego rynku i dokładnie tak ona zwykła działać.

Ja bardzo chętnie pochwaliłbym się swoimi skarsami, no ale jest jedno małe ALE:

Nie mogem, bo mam niewyjsciowa morde, a moje blizny znajduja sie na trzy/czwartej (3/4) jak nie wiecej twarzy. Jestem jak filmowy Maczeta, a dla bardziej wymagajacych jestem jak wspolczesny Bukowski i bdb mi z Tym.

Zazdrosc temperamentu?

a no i jakas popierdolka na lokciu od szkla, rozcietej brody nie licze specjalnie tez, bo to czesc mordy. Do tego dwie(2) blizny po wycieciu wlokniaka na plecuszkach i na karku po wycieciu kaszaka (tzalkiem spora, bo chujowo sie zagoilo).
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
kenediusze
weteran forumowych bitew

23-08-2015, 22:50

manieczki pisze:
kenediusze pisze:zobaczyłem, że mam jakąś śmieszną bliznę na dłoni. Poszedłem kiedyś na koncert Tomasza Stańki, najebałem się jak zwierze, urwał mi się po koncercie film i rano obudziłem się w łożu pełnym krwi i z rozwaloną ręką. Co się stało, Bóg raczy wiedzieć albo i on nawet nie, bo go nie ma jak sądzę. Nuda. Ale zawsze jak patrzę na dłoń to mi się tamten koncert przypomina i dobrze, bo był naprawdę niezły.
Tak, nawiedziła Cię niewidzialna ręka wolnego rynku i dokładnie tak ona zwykła działać.
Kupuję to wytłumaczenie.
a dla bardziej wymagajacych jestem jak wspolczesny Bukowski i bdb mi z Tym.
Znaczy możesz grać w Planecie Małp bez charakteryzacji?
Obrazek
Baton na tropach Yeti

You are just a
PART OF ME
Awatar użytkownika
manieczki

23-08-2015, 23:31

Tylko po elektrowstrzasach.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
535

23-08-2015, 23:55

kenediusze pisze:Coraz lepiej, na dniach pewnie pojawi się wątek o rozmiarach kutangi.

edit: zobaczyłem, że mam jakąś śmieszną bliznę na dłoni. Poszedłem kiedyś na koncert Tomasza Stańki, najebałem się jak zwierze, urwał mi się po koncercie film i rano obudziłem się w łożu pełnym krwi i z rozwaloną ręką. Co się stało, Bóg raczy wiedzieć albo i on nawet nie, bo go nie ma jak sądzę. Nuda. Ale zawsze jak patrzę na dłoń to mi się tamten koncert przypomina i dobrze, bo był naprawdę niezły.
Sprawa jest banalna, jak to po alkoholu bywa. Tomasz zaliczył w trąbę, więc nic dziwnego, że ręka rozjebana.
Karkasonne

24-08-2015, 00:04

Jak miałem z 9 lat to chciałem nauczyć się jeździć bez trzymanki (tak wnioskuję, bo wstrząs mózgu i nie pamiętam dokładnie). jak na zjeździe zakurwiłem uśmiechem w krawężnik to aż mordę rozerwało jak jokerowi. I tak prowadziłem ten rowerek z gębą zalaną krwią do domu płacząc. Jakiś gość popatrzył na mnie i poszedł dalej :D Mówcie mi o znieczulicy. Żeby uśmiech wrócił do normy to trzeba było go szwami trochę ograniczyć.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

24-08-2015, 01:21

kenediusze pisze:Poszedłem kiedyś na koncert Tomasza Stańki, najebałem się jak zwierze, urwał mi się po koncercie film i rano obudziłem się w łożu pełnym krwi i z rozwaloną ręką. Co się stało, Bóg raczy wiedzieć albo i on nawet nie, bo go nie ma jak sądzę. Nuda. Ale zawsze jak patrzę na dłoń to mi się tamten koncert przypomina i dobrze, bo był naprawdę niezły. Mogło być gorzej, mogłem sobie to zrobić po koncercie VESANII i wtedy do końca życia miałbym przypominajkę o tym, że byłem na koncercie tego casio-chujstwa.
No ja mam niestety coś w ten deseń, ale bardziej obciachowego, bo Stańko OK jest. Najebany jak zwierzę polazłem kiedyś na plenerową studencką imprezę. Co wywijałem przed wejściem na teren to w ogóle żal wspominać. Pech chciał, że grało tam My Riot. Popłuczyny po niezbyt wspaniałym Sweet Noise. Ale jak się człowiek napije, to mu w sumie jakość muzyki nie przeszkadza. No to się poszło w tany, się było wprasowanym w barierkę, bo przecie kontrola nad organizmem była, jaka była. Później się wywaliło kolejne browary i pojechało do domu. A rano się okazało, że za bardzo ruszać się nie mogę, bo coś w ożebrowaniu pękło. Blizn nie ma (poza mentalnymi), ale zrosło się jakoś do dupy i boli nawet teraz czasami, a lat minęło kilka. Co za wstyd...
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
BOLEK
weteran forumowych bitew

24-08-2015, 08:04

Obrazek
lolek ma coś takiego od urodzenia
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
ODPOWIEDZ