Księża

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

Re: Księża

12-10-2018, 11:53

No i po to właśnie w demokracjach są różnego rodzaju "bezpieczniki" takie jak konstytucje czy trybunały żeby takie siłowe zmiany systemu prawnego maksymalnie utrudnić. U nas ta kwestia już odpadła zatem muzułmany przyjdą na gotowe i jeszcze 500+ dostaną :DDD.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

12-10-2018, 11:58

No ale kurwa tlumacze ci kolejny raz, ze oni sobie wybiora te "bezpieczniki" sami, te trybunaly i konstytucje napisza jak zdobeda wiekszosc, legalnymi, demokratycznymi metodami. A, ze w Szwecji zdobeda to kwestia czasu, ostatnio slynny byl przypadek jakiejs Somaliki, ktora nie powiedziala ani slowa po szwedzku i w ogole myslala, ze robi cos innego i zostala poslanka na sejm! Przeciez w Arabii Saudyjskiej czy Iranie tez sa takie "bezpieczniki".
https://www.dreuz.info/2018/09/20/suede ... en-somali/" onclick="window.open(this.href);return false;
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Medard
mistrz forumowej ceremonii

12-10-2018, 12:16

Te prawne bezpieczniki, konstytucje, jak praktyka wskazuje można obejść albo zastąpić innymi, dobrymi dla pewnej grupy społecznej.

Jak będzie odpowiednia większość i naciski społeczne, to ustawy zostaną zmienione. Nie ma nic stałego.

Kto ma tego bronić, te chłopy w rajstopach?
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

12-10-2018, 12:22

Medard pisze:
Nas obronią chłopcy w bluzach Polski Walczącej i Żołnierzy Wyklętych. Chyba, że akurat będą zbyt zajęci drobną działalnością przestępczą.
Awatar użytkownika
Triceratops

12-10-2018, 12:23

Ale na pewno predzej niz cioty w rajstopach
woodpecker from space
Heretyk

12-10-2018, 13:34

zamknijmy to forum jednak
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

12-10-2018, 13:35

Nerwowy pisze:
Medard pisze:
Nas obronią chłopcy w bluzach Polski Walczącej i Żołnierzy Wyklętych. Chyba, że akurat będą zbyt zajęci drobną działalnością przestępczą.
Zaraz tam drobną.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Pelson
rasowy masterfulowicz

12-10-2018, 14:20

Triceratops pisze:No ale kurwa tlumacze ci kolejny raz, ze oni sobie wybiora te "bezpieczniki" sami, te trybunaly i konstytucje napisza jak zdobeda wiekszosc, legalnymi, demokratycznymi metodami. A, ze w Szwecji zdobeda to kwestia czasu, ostatnio slynny byl przypadek jakiejs Somaliki, ktora nie powiedziala ani slowa po szwedzku i w ogole myslala, ze robi cos innego i zostala poslanka na sejm! Przeciez w Arabii Saudyjskiej czy Iranie tez sa takie "bezpieczniki".
https://www.dreuz.info/2018/09/20/suede ... en-somali/" onclick="window.open(this.href);return false;
Gada po szwedzku, nie wiem skąd ten fakenews. Co nie zmenia faktu, że jest idiotką od Zielonych, co w języku polskim przekłada się na mocno czerwone poglądy.
Co do Szwecji i zdobycia większości- to raczej jej nie zdobędą. Raz, że wielu imigrantów (nawet tych przyjeżdżających z Bliskiego Wschodu) tego nie chce i mocno przeciwko temu ruchowi, nazwimy go umownie, islamistycznemu, głosuje. Dwa, że proporcje głosów co wybory zmieniają się na korzyść szwedzkiej prawicy bądź też partii imigracyjno-sceptycznych, co przekuwa się tez na inny ton debaty publicznej i w końcu na zupełnie inne, bardziej zdroworozsądkowe, decyzje polityczne. Trzy, że Ci imigranci nie mają nawet podstaw, by coś zmieniać, skoro ich poziom wykształcenia jest, i jeszcze długo będzie, niski (fajnie obserwować, jak Szwedzi, pozornie otwarci, są jednak w głebi siebie rasistami). Po czwarte, to jednak dziwny naród i przebywając wśród nich od kilku lat nie zdziwiłybym się, gdyby nagle ustanowili prawo, które np. dość mocno ogranicza ruchy ekstremistyczne, a za takie mogą bardzo szybko uznać religię muzułmańską. Żeby nie być gołosłownym- partia centrowa, przed II wojną była głównym wspierającym eugenikę ugrupowaniem w Szwecji, teraz jest jednym z naczelnych orędowników imigracji tzw. maghrebowej, za co zresztą zbiera cięgi wsród wyborców.

Także ten- jest nadzieja, do kalifatu Szwecji droga jest daleka :)
Rejwan pisze:
29-05-2025, 22:19
polecam poczytać Rothbarda
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

12-10-2018, 15:01

Heretyk pisze:zamknijmy to forum jednak
To oczywiste.
Awatar użytkownika
Medard

12-10-2018, 15:14

Pelson pisze:
Triceratops pisze:No ale kurwa tlumacze ci kolejny raz, ze oni sobie wybiora te "bezpieczniki" sami, te trybunaly i konstytucje napisza jak zdobeda wiekszosc, legalnymi, demokratycznymi metodami. A, ze w Szwecji zdobeda to kwestia czasu, ostatnio slynny byl przypadek jakiejs Somaliki, ktora nie powiedziala ani slowa po szwedzku i w ogole myslala, ze robi cos innego i zostala poslanka na sejm! Przeciez w Arabii Saudyjskiej czy Iranie tez sa takie "bezpieczniki".
Gada po szwedzku, nie wiem skąd ten fakenews. Co nie zmenia faktu, że jest idiotką od Zielonych, co w języku polskim przekłada się na mocno czerwone poglądy.
Co do Szwecji i zdobycia większości- to raczej jej nie zdobędą. Raz, że wielu imigrantów (nawet tych przyjeżdżających z Bliskiego Wschodu) tego nie chce i mocno przeciwko temu ruchowi, nazwimy go umownie, islamistycznemu, głosuje. Dwa, że proporcje głosów co wybory zmieniają się na korzyść szwedzkiej prawicy bądź też partii imigracyjno-sceptycznych, co przekuwa się tez na inny ton debaty publicznej i w końcu na zupełnie inne, bardziej zdroworozsądkowe, decyzje polityczne. Trzy, że Ci imigranci nie mają nawet podstaw, by coś zmieniać, skoro ich poziom wykształcenia jest, i jeszcze długo będzie, niski (fajnie obserwować, jak Szwedzi, pozornie otwarci, są jednak w głebi siebie rasistami). Po czwarte, to jednak dziwny naród i przebywając wśród nich od kilku lat nie zdziwiłybym się, gdyby nagle ustanowili prawo, które np. dość mocno ogranicza ruchy ekstremistyczne, a za takie mogą bardzo szybko uznać religię muzułmańską. Żeby nie być gołosłownym- partia centrowa, przed II wojną była głównym wspierającym eugenikę ugrupowaniem w Szwecji, teraz jest jednym z naczelnych orędowników imigracji tzw. maghrebowej, za co zresztą zbiera cięgi wsród wyborców.

Także ten- jest nadzieja, do kalifatu Szwecji droga jest daleka :)

Germanie jak coś robią, to trzymają się planu. Więc jak zdelegalizują organizacje islamskie, zakażą budowy meczetów, to może dać to efekt. Zobaczymy.

Zrobi się wtedy miejsce dla scjentologów...... :)
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
Medard

14-10-2018, 09:01

Nerwowy pisze:
Heretyk pisze:zamknijmy to forum jednak
To oczywiste.
Proszę, tutaj na ciepło przykład działań władz we Francji, chociaż chłop już zimny:

https://www.wykop.pl/link/4586345/polic ... mietniony/
byrgh
zahartowany metalizator

14-10-2018, 10:21

Dawałem to w nocy w Onkologii właśnie. No ale co Ty pleciesz, to jest jakieś zwykłe ideolo, to nie jest realny problem, realny problem w skali naszego świata to dresiarze (co naturalnie jako jedyni stanęliby w Twojej obronie, gdyby na drodze stanął Ci muslim; Francuzi nie mają dresiarzy i kraj faktycznie wygląda bezpieczniej) i baronowie pedofilii, czyli księża :) Na tamto nie ma dowodów :)
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

14-10-2018, 12:51

Francuzcy dresiarze to taka sama siła jak ich armia w 39.
Jebać żuli.
byrgh
zahartowany metalizator

17-10-2018, 00:42

http://www.benchmark.pl/aktualnosci/pri ... ziany.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Fajna będzie hipokryzja, jak zwykle w ich przypadku, gdy co drugi naczelny niewierny zagra tylko po to, by zgwałcić jakieś dziecko ;)
Awatar użytkownika
trup

22-11-2018, 10:21

https://www.facebook.com/Sekielski/vide ... 4073/?t=47

Jeszcze raz chcę podziękować odważnym ludziom, którzy wsparli mój film dokumentalny o pedofilach w polskim kościele. Daukszewicz Krzysztof @Stanisław Tym Barbara Nowacka Eliza Michalik Paulina Młynarska Kasia Kwiatkowska Karolina Korwin Piotrowska Krzysztof Skiba Piotr Szumlewicz Joanna Scheuring-Wielgus Tomasz Piątek Jarosław Kuźniar @Beata Edyta Tadla Marek Czyż Klaudia Jachira. Czapki z głów

Zbiórka cały czas trwa na patronite.pl/sekielski

Wpłaty bezpośrednie:
Kombinat Medialny Sp. z o.o.
nr konta: PL 16 1950 0001 2006 0339 0016 0002
tytuł przelewu: Darowizna na film dokumentalny
Kod SWIFT Idea Bank: IEEAPLPA
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
trup

03-12-2018, 14:03

https://wiadomosci.wp.pl/ksiadz-henryk- ... 739978881a

- Dopadł mnie, gdy szarpałam się z klamką. Dotykał piersi, powiedział, że pokaże mi, co to znaczy od tyłu. Wkładał ręce w majtki i próbował je zdjąć. Nie udało mu się. Pamiętam, że miałam spódniczkę na gumce, naciągnęłam majtki tak, że trzymałam je w zębach i odpychałam się rękoma. Byłam przerażona, nie rozumiałam, czego chce, co to znaczy "od tyłu". A on mówił: "Ja ci pokażę, jak się spuścić". Był obleśny. (...) Pamiętam, jak złapał mnie za buzię i próbował otworzyć usta. Pomyślałam, że jak mi wsadzi, to go ugryzę. Wtedy sąsiadka krzyknęła: "Kto tutaj tak tarabani" - dodała Borowiecka.

Jak powiedziała, dzieci uciekały, chowały się przed ks. Jankowskim. - Jankowski, który już się onanizował, pchnął mnie na ścianę i spuścił mi się na sukienkę. Pamiętam, że już w mieszkaniu chciałam ją wyprać, ale wymiotowałam. Mój brat Boguś przynosił mi wodę i powiedział: "Jak dorosnę, to go zabiję" - kontynuowała.

Twierdzi, że u rodziców nie znalazła pomocy i myślała o samobójstwie. Do dziś, jak powiedziała, wspomnienia wracają.

Obrazek
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
535

03-12-2018, 18:14

Nie wiem kim trzeba być, by szkalować osobę duchowną, bohatera narodowego w dodatku po śmierci. Ten naród to jedna wielka patologia.
Awatar użytkownika
maciek z klanu

03-12-2018, 22:56

Xdxdxd
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
TheDude

04-12-2018, 00:31

Obrazek

Spiritual gangsta :)
Awatar użytkownika
COFFIN

07-12-2018, 08:51

535 pisze:Nie wiem kim trzeba być, by szkalować osobę duchowną, bohatera narodowego w dodatku po śmierci. Ten naród to jedna wielka patologia.
Do tego hołota:

https://wiadomosci.wp.pl/pomnik-ks-jank ... 907634817a" onclick="window.open(this.href);return false;
'Come the Blessed Madness'
ODPOWIEDZ