Poza tym wstrząsającym wydarzeniem wszystko dobrze tak?Żułek pisze: ↑30-07-2025, 02:09aż musiałem zakapować bo mnie kurwa denerwuje i w dodatku leży mi na drodze do przystanku martwy gołąb
generalnie nic nie mam do martwych gołębi bo jakbym mógł to sam bym do nich strzelał że hoho zwłaszcza że pod cmentarzem jakieś debile dokarmiają sraluchy wiec jest ich tam pełno
no ale ten akurat centralnie leży mi na drodze, dobrze że kurwa nie na chodniku tylko pod latarnią więc troche z boku
nie wiem zaruchał go tam ktoś na śmierć czy jak ?![]()
w każdym razie niech spierdala![]()
Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Szalony Opos
- postuje jak opętany!
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Everyone loves you when you are dead
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
całkiem spoko, lekturka przyszła do paczkomatu, słoneczko świeci, sraluch nadal jest ale jakby było go mniej, wygląda jakby ktoś się bawił jedzeniem
ale mniej śmierdzi wiec ok 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- dzik
- zahartowany metalizator
Martwy gołąb utrudnia Ci drogę na przystanek? Jak żyć?
dobry kościół to kościół spalony
- Żułek

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
- w mackach Zła
ja tam zawsze dokarmiam ptaszorki jak moge , ale głównie krukowate - wrony, gawrony itp chociaż osraluchom też czasem skapnie. Jak widze gang krukowatych skubiących trawnik to wyciągam z kieszeni pudełeczko z pokruszonym orzechem wloskim i im rzucam na chodnik a one sie zlatuja i zajadają . myślałem nawet żeby im coś lepszego kupić może jakąś psią/kocią karme albo jakieś tłuściutkie larwy zamówić pewnie byłyby zadowolone , jak myślicie ?
Kiedyś mi sraluch wieczorem na balkon wylądował to mu pozwoliłem przenocować całą noc sobie siedzial a nad ranem zostala tylko wielka sraka na balkonie po nim , ale i tak byłem zadowolony że pomogłem ptaszorkowi.
Kiedyś mi sraluch wieczorem na balkon wylądował to mu pozwoliłem przenocować całą noc sobie siedzial a nad ranem zostala tylko wielka sraka na balkonie po nim , ale i tak byłem zadowolony że pomogłem ptaszorkowi.
Ostatnio zmieniony 30-07-2025, 17:38 przez tabaluga, łącznie zmieniany 1 raz.
- Żułek
generalnie ptaszki spoko (ale z daleka), wyjątek sraluchy - widły i piec, najlepiej żywcem 
a co do sralucha dostałem maila że

Zgłoszenie o numerze 434428/25 zarejestrowane w dniu 30-07-2025 o godzinie 02:07:43 uzyskało status: Teren został oczyszczony. Dziękujemy za zgłoszenie..

-
- rasowy masterfulowicz
...Żułek, zachowaj czujność, coś mi mówi, że to dopiero początek...

- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Uuu... Żułek został miejskim aktywistom! Witamy w klubie!Żułek pisze: ↑30-07-2025, 17:33generalnie ptaszki spoko (ale z daleka), wyjątek sraluchy - widły i piec, najlepiej żywcem
Zgłoszenie o numerze 434428/25 zarejestrowane w dniu 30-07-2025 o godzinie 02:07:43 uzyskało status: Teren został oczyszczony. Dziękujemy za zgłoszenie..![]()

Guilty of being right
- Hatefire
Ja kiedyś walczyłem z rozjebanymi płytkami chodnikowymi. Jak po 3 miesiącach pism przez ePUAP zobaczyli, że nie odpuszczę, to naprawili. Nie, że chcieli, ale znudziło im się odpisywanie najwidoczniej.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Żułek
bez przesadyuglak pisze: ↑30-07-2025, 18:16Uuu... Żułek został miejskim aktywistom! Witamy w klubie!Żułek pisze: ↑30-07-2025, 17:33generalnie ptaszki spoko (ale z daleka), wyjątek sraluchy - widły i piec, najlepiej żywcem
Zgłoszenie o numerze 434428/25 zarejestrowane w dniu 30-07-2025 o godzinie 02:07:43 uzyskało status: Teren został oczyszczony. Dziękujemy za zgłoszenie..![]()
![]()

- Hatefire
W ogóle jako lewak mogę dać wam kilka rad. Wykorzystujcie ustawę o dostępie do o informacji publicznej. Mieszkasz na osiedlu Dupna Mała w Warszawie. Informacja publiczna nie wymaga określonej formy. Zakładasz mailowe konto stowarzyszenie dupnamala.eu. Większość urzędników nie sprawdzi w KRS, czy coś takiego istnieje. Ci co sprawdza pomyślą, że lada chwila coś powstanie. Więc zapytaj z takiego konta, co z chodnikiem w Dupnej Małej i pytasz kto jest odpowiedzialny,za stan tego chodnika. Żyją w strachu , że coś się zawiązało i i zagrozi w kolejnych wyborach. Mój majstersztyk, to patrole na ogródkach działkowych policji. Ciotka była w zarządzie i skarżyła się, że policja olewa wnioski o patrole. No uświadomiłem jej, że miasto Sosnowiec dofinansowuje policję, bo samorządy mają takie prawo. No i następne pismo poszło do prezydenta miasta. Było w ten deseń, że ogródków około tysiąca, korzystają całe rodziny, to w chuj wyborców. Policja zjeżdza gruntówką na działki w ramach patroli. Włączą jeszcze koguty bez dźwięku, że potencjalni złodzieje wiedzieli, że pilnowane. Presja działa
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- uglak
Ja zgłaszam masę rzeczy. Przycięcie roślinności jak zasłaniają znaki, dzikie wysypiska, jakieś uszkodzenia infrastruktury (tu jest zdecydowanie najciężej, ale akurat w zeszłym tygodniu widziałem, że jedną - od lat zapadniętą - studzienkę jakieś 3 tygodnie po moim zgłoszeniu zrobili elegancko od nowa), nielegalnie parkujących jak są wyjątkowymi wieśniakami. Urzędnicy siłą rzeczy nie wiedzą wszystkiego, więc jeśli coś ma być poprawione trzeba to zgłosić.
...ale moim konikiem są nielegalne reklamy. Tutaj nie ma litości, bo w Krakowie mamy uchwałę krajobrazową i urząd, który może bardzo powoli, ale bardzo skutecznie reaguje. Szybkość interwencji powinna się zresztą zwiększyć jak wreszcie uda się oczyścić miasto z dziedzictwa 30+ lat dzikiego kapitalizmu.
...ale moim konikiem są nielegalne reklamy. Tutaj nie ma litości, bo w Krakowie mamy uchwałę krajobrazową i urząd, który może bardzo powoli, ale bardzo skutecznie reaguje. Szybkość interwencji powinna się zresztą zwiększyć jak wreszcie uda się oczyścić miasto z dziedzictwa 30+ lat dzikiego kapitalizmu.
Guilty of being right
- Żułek
jakie społeczniaki kto by pomyślał 

- uglak
- Kilgore
- weteran forumowych bitew
- uglak
Uwielbiam tę logikę - chcemy żyć w cywilizowanym kraju, ale już coś zgłosić to niedobra jest

Guilty of being right