Noworoczne postanowienia

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
byrgh
zahartowany metalizator

Re: Noworoczne postanowienia

05-01-2018, 18:10

Plastek pisze:
wolff pisze:Co to za pierdolenie o braku czasu? Jeśli ktoś potrafi sobie poukładać w życiu to jeszcze mu zostanie sporo wolnego na przyjemności. Z dziećmi to też czerstwe tłumaczenie, zwłaszcza w czasach gdzie wszystko można załatwić za pomocą telefonu i internetu.
Poniekąd masz rację, bo organizacja ma tu duże znaczenie i rozpierdalają mnie tłumaczenia większości polaczków, że po pracy nie mają czasu na nic - sport, książkę, preparowanie zwierząt, cokolwiek. A jak spytasz co robią to kurwa - oglądam tv cały wieczór.
Pewnych rzeczy jednak nie przeskoczysz - nikt mi nie wmówi, że mając choćby jedno dziecko może się tak samo opierdalać godzinami - wieczorami jak ktoś kto nie ma dzieciaka. Że o żonie, która bardzo lubi dokurwić: "wyłącz muzykę i idź wynieść śmieci" czy "odłóż książkę i wymasuj mi stopy" często i gęsto nie wspomnę.
No wiadomo, każdy ma go raz więcej, raz mniej, raz od nadmiaru czasu we łbie się przewraca, po prostu życie, ale jak ktoś se kwantyfikuje każdy aspekt życia, a potem sporządza jakieś żenujące listy z podpunktami i robi achievementy, bo jest niewolnikiem tabelek, fejsbukizacji i binaryzacji, mimo że jest matematycznym matołem (już abstrahując, że nie ma chyba nic bardziej prymitywnego od spłaszczania rzeczywistości), to jest wyłącznie jego problem.

Dlatego zacząłem potępiać już chyba obie strony, tę, która wnika (i czeka na to, aż jej w tych podpunkcikach wypiszesz ładnie i posłusznie co robić, by mieć czas na wszystko), ale i tę, która się próbuje tłumaczyć ciekawskim, bo co innego pogadać w koleżenskim tonie i gronie o tym, jak się żyje itd., a co innego rozliczać z każdej sekundy życia - co jest właśnie bardzo typowe dla niektórych osobników. (Ale fakt, ciężko mnie zrozumieć, toć to forumowa tradycja, nierozumienie banalnych spraw. Nevermind.)
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

05-01-2018, 18:14

Grunt to być szczęśliwym i mieć wyjebane na resztę.
Rada więc dla pizd życiowych, jeśli nie potraficie ogarnąć życia, notorycznie brakuje wam czasu i co rusz szlochacie bezsilnie nie porywajcie się z motyką na słońce inwestując w potomstwo . Przybędzie tylko kolejnych pizd na świecie.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

05-01-2018, 18:33

byrgh pisze: No wiadomo, każdy ma go raz więcej, raz mniej, raz od nadmiaru czasu we łbie się przewraca, po prostu życie, ale jak ktoś se kwantyfikuje każdy aspekt życia, a potem sporządza jakieś żenujące listy z podpunktami i robi achievementy, bo jest niewolnikiem tabelek, fejsbukizacji i binaryzacji
To jest dla mnie kompletnie niezrozumiałe.
Z drugiej jednak strony, moja filozofia życiowa jest taka:
wolff pisze:Grunt to być szczęśliwym i mieć wyjebane na resztę.
Jebać więc wszystko i wszystkich:)
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
[V]
mistrz forumowej ceremonii

05-01-2018, 18:38

Rada więc dla pizd życiowych, jeśli nie potraficie ogarnąć życia, notorycznie brakuje wam czasu i co rusz szlochacie bezsilnie nie porywajcie się z motyką na słońce inwestując w potomstwo . Przybędzie tylko kolejnych pizd na świecie.
Jaką pizda trzeba być żeby chodzić na clubbing? To chyba jakiś wyższy poziom spierdolenia umysłowego co?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
535

05-01-2018, 18:39

Dobry temat. Obserwuję z wypiekami.
Moje postanowienia noworoczne? Zmienić mojego ukochanego poloneza dubel kabina na coś nowocześniejszego, koniecznie z klimatyzacją. Jeżeli tylko nadarzy się okazja porzucić pracę, tym razem ostatecznie. No i te dwa najważniejsze, urosnąć kilkanaście centymetrów, (czytałem gdzieś tutaj, że 185 to jest sztos) i dobić bicka do 43 koma siedem (w centymetrach). Wiem, że plan wygląda ambitnie, ale ja jestem dość skuteczny, więc wierzę w siebie bardzo. Rok 2017 zakończyłem niemal samymi sukcesami, więc dlaczego ma się nie udać? Poza tym zdrowie jest najważniejsze i tego wszystkim życzę. Reszta to tak naprawdę zapiski na marginesie.

edit 1
Jeszcze przy okazji, bo dyskusja poszła w tę stronę. Ileż razy czytałem pod swoim adresem zarzuty, że nie mam życia, albo jest ono strasznie chujowe, bo przecież siedzę i napierdalam setkami postów? Dziwnie się wtedy czułem, bo przecież chuj komuś do tego z czego i jak żyję. Dodatkowo co mnie obchodzi, ze ktoś nie potrafi sobie zorganizować czasu, o czym wspomniano powyżej. Inna sprawa, że to chyba był rodzaj frustracji, a może nawet wkurwienia, wywołanego świadomością straty czasu własnego na czytanie moich rewelacji, a co za tym idzie, wymiernej straty finansowej. Wszystkich poszkodowanych serdecznie przepraszam i równocześnie przypominam, że nikogo i do niczego nie zmuszałem.

edit 2
No i bym zapomniał. Ograniczyć browary i czas spędzany na forum.
Ostatnio zmieniony 05-01-2018, 19:02 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
Heretyk

05-01-2018, 18:40

[V] pisze: Każdy żyje jak chce.
tym truizmem można to wszystko chyba podsumować :)
[V]

05-01-2018, 18:44

Heretyk pisze:
[V] pisze: Każdy żyje jak chce.
tym truizmem można to wszystko chyba podsumować :)
No pewnie, co nie zmienia faktu że większość chłopów dzisiaj to jednak cipy są albo siano we łbie jak skurwysyn.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Heretyk

05-01-2018, 18:50

[V] pisze:
No pewnie, co nie zmienia faktu że większość chłopów dzisiaj to jednak cipy są albo siano we łbie jak skurwysyn.
wiesz...akurat ostatnio w jakimś oglądanym przeze mnie filmie, lub serialu, padł taki tekst, że " prawdopodobnie już w starożytnym egipcie twierdzili, że dzisiejsza młodzież jest zjebana i że kiedyś to było lepiej" :D coś jest na rzeczy.

fakty są takie, że większość ludzi, a nie tylko "chłopów" ma nasrane w głowach i to jest dopiero truzim, który zresztą kolega Plastek nam przypomina w co trzecim, mniej więcej, poście ;)
byrgh
zahartowany metalizator

05-01-2018, 19:00

IMO nie ma ludzi stricte, semantycznie głupich, po prostu wsuwając całe życie parówki, ciężko przerzucić się z marszu na coś, co nimi nie jest, czyli wszystko co lepsze.

Inną kwestią jest, że jedząc odpadki na pewno sobie szkodzimy.
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

05-01-2018, 19:09

[V] pisze:
Jaką pizda trzeba być żeby chodzić na clubbing? To chyba jakiś wyższy poziom spierdolenia umysłowego co?
Jakim trzeba być przecwelonym frajerem by szorować klopy na emigracji pod batem kolorowego pana a wieczorami łkać do dźwięków Ulver by choć częściowo wytłumić własne łkanie. To jest dopiero upadek i spierdolenie typowe zresztą dla cip które zawsze mają bóle dupy, bo nic im nie wychodzi, muszą niańczyć bachora i dymać raz na czas swoją miłość szkolną z wielkim dupskiem i rozstępami.
Ostatnio zmieniony 05-01-2018, 19:14 przez wolff, łącznie zmieniany 1 raz.
Jebać żuli.
[V]

05-01-2018, 19:14

Pięknie, Heretyk ja właśnie o tym :D
Heretyk

05-01-2018, 19:38

kocham to forum za tę rodzinną atmosferę. tutaj właściwie każda dyskusja musi się skończyć w ten sposób :D
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

05-01-2018, 20:51

zabawa sylwestrowa i noworoczne postanowienia. zestaw obowiązkowy każdej życiowej pizdy.
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

05-01-2018, 21:33

clubbing, o kurwa srogo, stara poczciwa komora gazowa to chyba zbyt piękne i w ogóle zbytek łaski dla takiego ścierwa, wpierdalał bym do pieca żywcem
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

05-01-2018, 22:22

buhahaha wiecznie najebana spierdolina społeczna trawiona przez syfilis i bród znowu próbuje się dowartościować.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
Hatefire

05-01-2018, 22:44

wolff pisze:buhahaha wiecznie najebana spierdolina społeczna trawiona przez syfilis i bród znowu próbuje się dowartościować.
Bród to może być na rzece, jak na człowieku to brud ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Bohdan
weteran forumowych bitew

05-01-2018, 22:55

"jeszcze płynę , ale bród nade mną zamarza"
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

05-01-2018, 23:07

znowu wąchałeś klej cyganie :)
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

06-01-2018, 02:21

Gore_Obsessed pisze:Do głowy przychodzą mi dwa związane z muzyką, więc pasujące na forum:
1. Po raz kolejny będę myślał o odchudzeniu kolekcji płytowej (i zapewne po raz kolejny nic z tego nie wyjdzie).
2. Będę kontynuował nowy system codziennego losowego wybierania płyt do odsłuchu. Bez tego skończę marnie z kilkudziesięcioma procentami zbiorów nawet nie rozfoliowanych.
3. Przesłuchać "Macabre Eternal" minimum kilkaset razy, ewentualnie zmierzyć się z kolejnymi tytułami AUTOPSY. Na razie zacząłem moją przygodę. Piąty album dzikusów z Kalifornii znalazł drogę do mojego odtwarzacza w ostatnim tygodniu ubiegłego roku. Solidnie wypoczął (nawet jakieś odleżyny się wdały), więc troszkie go pomęczę.
Ketler pisze:
Heretyk pisze:czytać jak najwięcej czyli minimum 2-3 książki tygodniowo
Heretyk. Pracujesz? Masz rodzine? Zawsze sie zastanawiam skad bierzecie czas na czytanie, pisanie na forum, sluchanie na spokojnie muzyki i dodatkowo chlanie. Ja wracam po 8h do domu, mam 9 miesiecznego syna i o czytaniu moze byc mowa jak zasnie, ale wtedy lece na pysk i zwykle przeczytam 3 strony...
Skąd ja to znam. : ) Ja czytam tylko na kiblu. Jak dobry dzień to pójdzie 30-40 stron, jak kiepski to kilka, dlatego przeczytanie średniej grubości książki zajmuje mi około półtora tygodnia. 2-3 tak, ale miesięcznie. Muzyka ZAWSZE będzie u mnie na pierwszym miejscu (jeśli chodzi o hobby, rzecz jasna), więc te sto kilkadziesiąt minut wieczorem wykorzystuję wyłącznie na słuchanie. W sumie to nawet nie wiem po co mi te kilkadziesiąt gier komputerowych i konsolowych, które mam, bo gram baaaardzo sporadycznie.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

06-01-2018, 10:35

Heretyk pisze:pracuję po 8-12h dziennie. niestety czasem też w weekendy. nie mam żony ani dzieci. cały czas poza robotą poświęcam na książki, muzykę, filmy i seriale. jak muszę, to zrobię jakieś zakupy czy popłacę rachunki. tak się to wszystko toczy od lat.jest w miarę ok

forum mi zajmowało czasem parę godzin dziennie - paranoja. ale kończę z tym :)
tak podejrzewałem, że nie ruchasz
ODPOWIEDZ