Niedobrze. Nasuwa się pytanie , a co z godnością człowieka?TheDude pisze:Najchętniej bym ten czas spędził śpiąc ale niestety muszę udawać w miarę normalnie funkcjonującego członka rodziny :)
Jak obchodzicie święta?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Jak obchodzicie święta?
-
- postuje jak opętany!
Nasuwa się pytanie: czy ten kolega nadal mieszka z mama?
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ja w aucie spedzam z przyjemnoscia, bo mam tam lepszy sprzet audio xDDSybir pisze:Świąteczny czas spędzę tak, jak każdy inny: w samochodzie, w pracy i przy dziecku.
woodpecker from space
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Wiadomix B)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Medard
Właśnie niedawno wymieniłem radio na stację multimedialną, ma na pokładzie niezłego daca, a pierwsze odsłuchy bardzo pozytywne, co prawda nie ma cd,Triceratops pisze:Ja w aucie spedzam z przyjemnoscia, bo mam tam lepszy sprzet audio xDDSybir pisze:Świąteczny czas spędzę tak, jak każdy inny: w samochodzie, w pracy i przy dziecku.
ale
święta to dobry czas na przetestowanie i posłuchanie kolęd.
Wgrałem wczoraj dyskografię Malevolent creation.
Ostatnio zmieniony 23-12-2019, 10:39 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Sybir
Płyty kompaktowe w samochodzie to niepraktyczna klasyka gatunku ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Medard
Płyty i płyny pozostaną w domu :)Sybir pisze:Płyty kompaktowe w samochodzie to niepraktyczna klasyka gatunku ;)
- Triceratops
Ja mam kaseciaka, cedeka nie chce wstawiac nawetSybir pisze:Płyty kompaktowe w samochodzie to niepraktyczna klasyka gatunku ;)
woodpecker from space
- devastator77
- zahartowany metalizator
Jako,że ja i moja luba mam wszystkie religie tego świata głęboko,wiecie gdzie,tak samo nasze córki więc będą to normalne dni tylko jedzenia i trunków będzie więcej bo cały tydzień wolny no i duże wydarzenie będzie gdyż najstarsza córka przyjedzie ze swoim chłopakiem który z tego co wiem też trzyma się z dala od religii i żadnych świąt nie obchodzi,więc z lubą mą będziemy mu się przyglądać.
Od lat też przyglądamy się temu całemu szaleństwu polaczków w każde święta i chyba z każdym rokiem jest ono coraz większe.
Od lat też przyglądamy się temu całemu szaleństwu polaczków w każde święta i chyba z każdym rokiem jest ono coraz większe.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- Gunman
- weteran forumowych bitew
Pokaż mu temacik o kocurach i bobrach i obserwuj reakcję.
- Medard
Jeżeli to w porządku chłop, to założy konto na masterfulu i będzie wrzucał zdjęcia do tematu.Gunman pisze:Pokaż mu temacik o kocurach i bobrach i obserwuj reakcję.
-
Jeśli nie będzie żadnej choinki, opłatka, postnych dań i innych katolickich rekwizytów dla hipokrytów to szacunek.devastator77 pisze:Jako,że ja i moja luba mam wszystkie religie tego świata głęboko,wiecie gdzie,tak samo nasze córki więc będą to normalne dni tylko jedzenia i trunków będzie więcej bo cały tydzień wolny no i duże wydarzenie będzie gdyż najstarsza córka przyjedzie ze swoim chłopakiem który z tego co wiem też trzyma się z dala od religii i żadnych świąt nie obchodzi,więc z lubą mą będziemy mu się przyglądać.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Self
- rasowy masterfulowicz
A co jest nie tak z postnymi jedzeniami? Pierogi z kapuchą, śledzie i faszerowane jajca cvlt eternal.
-
Wiesz skąd ten post 24 grudnia?Self pisze:A co jest nie tak z postnymi jedzeniami? Pierogi z kapuchą, śledzie i faszerowane jajca cvlt eternal.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Hatefire
Nie bądźmy nadgorliwymi neofitami a rebours. Mam powiedzieć matce, która mnie wychowała, że pierdolę i nie przyjdę na wigilię? Są rzeczy ważne i ważniejsze. Jak rodzice umrą (odpukać) dam se siana z tradycją, póki co korona z głowy mi nie spadnie.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Medard
Poza tym potrawy wigilijne to jedne z największych rarytasów kuchni polskiej, barszcz czerwony lub biały grzybowy, rosół z głów karpia, pierogi z grzybami, śledzie z cebulką.Hatefire pisze:Nie bądźmy nadgorliwymi neofitami a rebours. Mam powiedzieć matce, która mnie wychowała, że pierdolę i nie przyjdę na wigilię? Są rzeczy ważne i ważniejsze. Jak rodzice umrą (odpukać) dam se siana z tradycją, póki co korona z głowy mi nie spadnie.
Nie ma co sobie żałować, nieczęsto jadam niektóre specjały, miałem dwie wigilie w pracy,
a jutro trzecia u rodziców.
To co jest minusem tych świąt, można sobie odpuści, jak zakupy, światełka, mikołaje i renifery, tiry z colą itp.
- Stary Metal
- w mackach Zła
Źafnej Kurw a choinki
Żadnych w pixde życwń
Ani šwieconegi gowna
Tylko golona wóda i Heavy Metal
I jeszcze nne sprawy, ale to nie wasz a sprawa.
Żadnych w pixde życwń
Ani šwieconegi gowna
Tylko golona wóda i Heavy Metal
I jeszcze nne sprawy, ale to nie wasz a sprawa.
Ostatnio zmieniony 23-12-2019, 20:39 przez Stary Metal, łącznie zmieniany 1 raz.
We're the metal generation
Cold blue steel runs on our veins
Don't fuck with us cos we're insane!
Cold blue steel runs on our veins
Don't fuck with us cos we're insane!
-
- w mackach Zła
Tiry z colą są jak "Kevin sam w domu" - nie do ruszenia. Esencja i symbol tego czym aktualnie są święta. Jedyny plus tych świąt to to, że jest wolne. Wszystko pozamykane i jest dobrze. Katole napasieni, siedzą w domach. Wszędzie spokój i ulice puste.Medard pisze:
To co jest minusem tych świąt, można sobie odpuści, jak zakupy, światełka, mikołaje i renifery, tiry z colą itp.
- uglak
Ja w sumie nawet wole postne niż świąteczne. Łazanki z kapustą i grzybami doprawione słuszną warstwą świeżo mielonego pieprzu to jest czyste zniszczenie.Self pisze:A co jest nie tak z postnymi jedzeniami? Pierogi z kapuchą, śledzie i faszerowane jajca cvlt eternal.
Guilty of being right
-
Nigdy nie identyfikowałem Cię jako skrajnego antykatolickiego wojownika. Raczej w tej grupie szukałabym takich hipokrytów.Hatefire pisze:Nie bądźmy nadgorliwymi neofitami a rebours. Mam powiedzieć matce, która mnie wychowała, że pierdolę i nie przyjdę na wigilię? Są rzeczy ważne i ważniejsze. Jak rodzice umrą (odpukać) dam se siana z tradycją, póki co korona z głowy mi nie spadnie.