Pokój AA

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

Re: Pokój AA

02-05-2026, 10:34

tomekw48 pisze:
02-05-2026, 10:28
Z reguły jest tak, że normalne osoby biorą się za tego typu rzeczy i później pojawia się brzemię matriksa, które dla większości normalnych ludzi jest nie do udźwignięcia.
Ja jak zauważyliście nie jestem normalny.
U mnie cały proces z magią zaczął się od dupy strony...
Najpierw objawia mi się matriks w bardzo naoczny sposób i żyję z tym brzemieniem, że wszystko jest iluzją już ładnych kilka lat. Jakby ta siła wyższa była dla mnie wrogiem, to objawiałaby mi się w bardziej radykalny sposób, a tak się składa, że te wszystkie dziwne sytuacje, to pierdoły, które w naoczny sposób pokazują mi, że coś tam istnieje...
Nie lubię stać w miejscu... A stoję już tak kilka lat... Coraz bardziej dojrzewam do tego, aby skontaktować się w namacalny sposób z moją siłą wyższą i zobaczyć co z tego wyjdzie w formie eksperymentu. Biorę pod uwagę fakt, że to bezpośrednia ingerencja w moją psychikę i mogę skończyć w szpitalu psychiatrycznym dla obłąkanych, bo do egzorcysty nigdy nie pójdę.
Mój rytuał będzie przygotowany przez dłuższy okres czasu, nie pod wpływem impulsu. I będzie zawierał wszystkie elementy zabezpieczające... Tak to będzie wyglądało w praktyce.
Moja siła wyższa nie może mi już nic więcej zabrać. Moja siła wyższa zabiła we mnie moje małe egoistyczne twardo stąpające po ziemi ego już dawno temu. Nic się nie dzieje przypadkiem. Moje JA jest kreacją wykreowaną przez siłę wyższą po to abym działał w jej imieniu i mam nadzieję, dla jej dobra, które będzie również moim dobrem... Brzmi to mesjańsko, ale nic na to nie poradzę.
Taką mam przynajmniej nadzieję...

Ale jeszcze tego nie zrobiłem.
Czekam na kontakt i później po rozmowie podejmę decyzję.
Jasne Tomasz. Skontaktujemy się w wtorek telefoniczne. Może czasem wystarczy ściągnąc zła aurę. Ten biooenergoterapeuta naprawdę to jest postać. czasem coś złego pałeta się wokół nas bo to są rzeczy do których normalni ludzie nie przywiązują uwagi całkowicie wykluczając rzeczy czy zjawiska nadprzyrodzone.

Moja Luba idzie na oczyszczenie aury też do takiego zaufanego człowieka. Gość wcześniej jak była Jej najlepsza koleżanka to była zupełnie w innym stanie, ciężka depresja, złe myśłi etecera. Po wizycie inna baba.

Pamiętaj tez o jednej ważnej rzeczy, że jesteśmy ludźmi, ludzie są różni. Są ludzie którzy praktykują magię, a że mają skurwysyńskie charaktery to często potrafią ją wykorzystać ją do złych rzeczy. Znam niestety takie osoby.

Tak jak tu ta moja lokalna Jola. Tam zawsze jak wchodziłeś do Jej domu były praktykowane rzeczy związane z magią. Kobieta która żyje nienawiścią, której też ludzie wokół wzajemnie nienawidzą. Jest zła do szpiku kości. Taka bab która miała swego czasu masę lokalnych intersów, kiedyś obrzydliwie bogata ale ludzie się mocno od Niej odwórcili ze względu na Jej charakter. Te Jej epatowanie tym że zajmuje się magią i wpływa na ludzi było obleśne jak kiedyś siedziałem u Niej w domu. Zbierała masę rzeczy prywatnych od swoich pracowników, włosy, wynosiła z firmy ich prwytane rzeczy i ich zauraczała. Jak keidyś byłem u Nije w domu i zobaczyłem jej gabinet -kurwa co tu się dzieje.A poszedłem się odlać tylko coś mnie podkusiło żeby wleźć do innego pomieszczenia.

Mój tu lokalny Kolega biznesmen takiej mocnej siły kupił od niej ostatni plac za 7,5 mln złotych. Jak się Go spytałem i jak tam z Jolą się robi interesy. Nie stresuj mnie pal lich ,że to kupuje i mam z tym związane plany ale Ona mnie przeraża. Epatuję tak zła energią ,że gdyby nie ta cena to bym to piedolił ale się trzęsę.

Powiedziałem mu tylko jak bedziesz z Nią spisywać umowę, gdzieś się spotkacie nie zostawiaj Jej swojego długopisa albo żeby Ci go nie zawinęła. taka rada od serca.
Czas zintensyfikowanej pracy do 8.05. Poza zasięgiem. Only hard work is real.
Awatar użytkownika
tomekw48
weteran forumowych bitew

02-05-2026, 11:09

Ja akurat jestem z natury dobry i do duszy przyłóż, co nie zmienia faktu że bardzo dobrze mam świadomość, że aby coś dostać to muszę komuś zabrać.
Również na poziomie metafizycznym.
Taki jest świat niestety.
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.

Triceratops pisze:
12-02-2025, 13:57
A czy Biblia jest spojna....Stary Testament jak najbardziej.
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

02-05-2026, 11:14

Ja tak samo.Czasem coś pierdolnę na forume w stanie przypływu emocji ale zawsze życzę dobrze innym. Ale Joli jebłem prosto w twarz jak opróżniałem Jej kamienicę ,że jest starą wiedźmą. Wszyscy mi tu na wsi bili brawa-w końcu jeden co powiedział prosto w oczy. oczywiście to była znacznie dłuższa wymiana zdań łącznie interwencji policji którą sama wezwała:D a która się uśmiechała z tyłu i nie podjęła żadnej interwencji ,że dostaje baba za swoje. Tak Ją tu traktują i tak sobie przez tyle lat na to ciężko zapracowała.

Pod bankiem jak do Niej podeszłęm a stanęła na miejscu dla inwalidów to do Niej Jola czy ty masz orzeczenie o grupie niepełnosprawność że tutaj stajesz. Przeparkuj życzliwie samochód.

Śmiechy,chichy ale sam Jej zapach, to co Ona praktykuje z magią to są rzeczy zawsze budzące niepokój. Wszyscy Jej pracownicy którzy dla niej pracowali nie ,że mobbingowała czy coś czuli się fatalnie. Problemy zdrowotne, psychiczne, każdy który stamtąd odchodził wracał do normalności.

Brat od Niej który całe życie chodzi z nią po sądach, fajny elegancki facet mówił że musiał się po sąsiedzku wyprowadzić bo z siostra by oszalał albo Jej coś zrobił. Meża miała to zmarł nie osiągając 50 lat byle tylko przejąc majątek od Niego. Ten człowiek sypał się z roku na rok. Spotykałem Go jak swojego psa wyprowadzałem,można się było pośmiać,pogadać ale tam z tyłu było coś tak niepokojącego, to był tak postępujący proces starzenia ,że cięko było w to uwierzyć. I zmarł.

Czuję andrenalinę jak sie z Nią spotykam a wpadamy na siebie niestety bardzo często. Wiem ,że baba mnie nienawidzi, że te takie napięcie jak się spotykamy na drodze jest. Jebać to zaszkodziłem nazwijmy to prawnie, ale egzekwowałem rzeczy które trzeba było wyegzekwować, Ona toczy boje z całym światem ale to że wiem o Niej to że para się magią i Jej to powiedziałem rozpierdala Ją na drobne.

To ,że Ona nie mogła inaczej, to że Jej wygarnąłem.że mam świadomość tego co robiła, robi praktykując magie. Ona tego nie może znieść. Jej świadomość ,że ja wiem co robi od lat.

Wiesz czym parają się wiedźmy?. Czerpią egzystencję z cudzego nieszczęscia. One nie potrafią inaczej. Zatruwają wszystko wokół, przeurocząją ludzi, karmią się nieszczęściami innych. Doprowadzają do nieszcześć wśród bliskich, karmią sie nieszczęściem swojego najbliższego otoczenia i otoczenia innych osób. Ich pokarmem jest wszelakie nieszczęście.

To nie baba na miotle z pieprzykiem na nosie :) Kobieta praktykująca magię, wpływająca tak na otoczenie ,że nawet pracownik w biurze cierpi na depresję klepiąc proste pisma i obsługując klienta. Ludzie którzy ledwo wstawiają z łóżka żeby zwlec sie do pracy, są wiecznie nieszczęśliwi na pograniczu wyczerpania, osoba taka destrukcyjna że bez względu na ilość posiadanego majątku który najczęściej przejmuje po kimś doprowadza do jego ruiny. Osoba przy której wszyscy bliscy są skonfliktowani,umierają nadzwyczaj młodo. Taka osoba nie dąży do samodzielnego szcześcia, nie kieruje się wartościami jak normalny człowiek. Chodzi jej zawsze o to żeby zasiać zwątpienie.

Nie ma dla normalnego człowieka żadnej elementarnej logiki w tym wszystkim. I nie bedzie. Normalny człowiek dąży do szczęścia tam jest wszystko na odwrót. Chodzi o to żeby wszystko czego dotkniesz obrócić w nieszczęście w przypadku tych istot.
Czas zintensyfikowanej pracy do 8.05. Poza zasięgiem. Only hard work is real.
ODPOWIEDZ