Głupie i pojebane sny.

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Mort
rasowy masterfulowicz

12-01-2007, 10:41

śniło mi się, że Suffocation miał grać w klubie Proxima w Lęborku, ale w ostatniej chwili okazało się, że zagrają we Wrocławiu no i nie mogłem znaleźć kibla w centrum handlowym i jeszcze zbiłem leszczy, którzy rzucali we mnie butelkami z balkonu.
Mort
rasowy masterfulowicz

26-01-2007, 22:52

wczoraj mi sie snilo, ze wraz ze Spidermanem mialem uratowac przed wysadzeniem w powietrze budynek ktory mial 9000 pieter, niestety nie udalo nam sie tego dokonac, i kiedy uswiadomilismy sobie ze juz jest za pozno, nie mowiac nic nieswiadomym ludziom ktorzy byli w srodku ucieklismy z wiezowca
I AM MORBID
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
zahartowany metalizator

22-02-2007, 20:59

Kurwa, ale miałem dzisiaj pojebany sen , śniło mi się ,że przez komputer odezwał się do mnie dgługopisyyy i zaprosił do siebie ,ja tam poszedłem a długopisyyy był razem z jakimś swoim przyjacielem, okazało się ,że są jakimiś jebanymi przybyszami z kosmosu którzy chcą mnie zapłodnić …. :/ , na dodatek długopis był jakiś wyjątkowo dziwny miał dziwny kształt twarzy i bardzo wąskie usta wyglądał jak połączenie szarego z kukłą , zacząłem spierdalać na paralotni a oni za mną , i tak spierdalałem miedzy blokami , aż ustrzeliłem z bazuki albo strzelby jego kolegę , wtedy długopisyyy naprawdę się na mnie wkurzył , uciekałem jakimiś ciężarówkami , i łódkami i za każdym razem gdy już myślałem że uciekłem on się do mnie odzywał przez komputer „ wiem gdzie jesteś” „znajdę cię ” , normalnie prawie na serce umarłem , w końcu kiedy uciekałem motorówką przez jakiś akwedukt , długopis rozbił swoją motolotnie i umarł w zgliszczach , ja myślałem ,że to już koniec tego pojebanego snu , a na monitorze mojej motorówki znowu pojawił się komunikat „ widzę cię , będziesz mój” , wtedy to już się tak przestraszyłem ,że się obudziłem .

Sam jestem pod wrażeniem ,że śniło mi się coś tak pojebanego , oczywiście to nie wszystko ale mniej więcej zarys tego co mi się śniło , było naprawdę okropne.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Awatar użytkownika
Menel
postuje jak opętany!
Kontakt:

22-02-2007, 21:29

NifelheiM - radzę ograniczyc buszowanie po Internecie.
vomit

22-02-2007, 22:34

długopis powoli wyrasta na gwiazdę majsterfula
Awatar użytkownika
Impious
zaczyna szaleć

23-02-2007, 09:21

Ja miałem ostatnio dojebany sen! Śniło mi się, że byłem dźwiękowcem w jakiejś telewizji i pewnego dnia przyszli na wywiad kaczyński i rydzyk. Najpierw trochę zjebałem kaczyńskiego za szopki, które odpierdala, a później dostał parę razy z liścia i uciekł. rydzyk miał gorzej bo stawiał opór co mnie wkurzyło bardzo, więc zlałem go solidnie po ryju. Niby nic takiego, ale fajnie tak napierdolić kaczyńskiemu i rydzykowi. Jak się obudziłem to czułem się taki zadowolony.
Awatar użytkownika
Carlos_Satana
rozkręca się

18-06-2007, 12:54

Mi się kiedyś po morfinie kurwa śniło że na nowym Kreatorze pojawił się Lemmy
Awatar użytkownika
TORTURER
w mackach Zła

23-06-2007, 14:36

Mi się sniło kiedys ,ze zastąpiłem Sandovala na garach w Morbid Angel hehehe
długopisyyyyyyyyyy

25-06-2007, 12:00

Ale miałem dzisiaj dziwny sen. Śniło mi się że byłem ubrany w sukienkę i gdzieś chodziłem cały czas pojakiś miastowych dyskotekach i tańczyłem unosząc co chwile sobie ta sukienkę i że białe skarpety miałem i poszedłem póżniej do jakiegoś garażu i w tym garażu stanołem tak jakby na baczność, lekko uginając nogi i przy tym leciała niewiadomo skąd muzyka Reni Jusis - ta melodia piosenki "zakręcona" - i słowa takie leciały do tej piosenki zamiast "zakręcona" "obciągaaaanie, na śniadaaaanie, obciągaaaanie na śniadaaaaanie.... i tak w kółko. Póżniej już mało pamiętam, znaczy pamiętam jeszcze jakąś taką wielką żabę (wielkości psa) i że skakała, skakała, aż w końcu podleciała pod jakiś krzak i odlała się jak pies unosząc jedna łapę :/
Awatar użytkownika
wałach
rozkręca się

25-06-2007, 12:16

mi sie ostatnio sniło ze jak wyszedłem z chaty to zoabczyłem drapacze chmur
Awatar użytkownika
Menel
postuje jak opętany!
Kontakt:

25-06-2007, 15:04

[quote][i]Wysłane przez długopisyyyyyyyyyy[/i]
Ale miałem dzisiaj dziwny sen. Śniło mi się że byłem ubrany w sukienkę i gdzieś chodziłem cały czas pojakiś miastowych dyskotekach i tańczyłem unosząc co chwile sobie ta sukienkę i że białe skarpety miałem i poszedłem póżniej do jakiegoś garażu i w tym garażu stanołem tak jakby na baczność, lekko uginając nogi i przy tym leciała niewiadomo skąd muzyka Reni Jusis - ta melodia piosenki "zakręcona" - i słowa takie leciały do tej piosenki zamiast "zakręcona" "obciągaaaanie, na śniadaaaanie, obciągaaaanie na śniadaaaaanie.... i tak w kółko. Póżniej już mało pamiętam, znaczy pamiętam jeszcze jakąś taką wielką żabę (wielkości psa) i że skakała, skakała, aż w końcu podleciała pod jakiś krzak i odlała się jak pies unosząc jedna łapę :/ [/quote]

Too much LSD destroys your brain.
Awatar użytkownika
Carlos_Satana
rozkręca się

25-06-2007, 15:31

[quote][i]Wysłane przez długopisyyyyyyyyyy[/i]
Ale miałem dzisiaj dziwny sen. Śniło mi się że byłem ubrany w sukienkę i gdzieś chodziłem cały czas pojakiś miastowych dyskotekach i tańczyłem unosząc co chwile sobie ta sukienkę i że białe skarpety miałem i poszedłem póżniej do jakiegoś garażu i w tym garażu stanołem tak jakby na baczność, lekko uginając nogi i przy tym leciała niewiadomo skąd muzyka Reni Jusis - ta melodia piosenki "zakręcona" - i słowa takie leciały do tej piosenki zamiast "zakręcona" "obciągaaaanie, na śniadaaaanie, obciągaaaanie na śniadaaaaanie.... i tak w kółko. Póżniej już mało pamiętam, znaczy pamiętam jeszcze jakąś taką wielką żabę (wielkości psa) i że skakała, skakała, aż w końcu podleciała pod jakiś krzak i odlała się jak pies unosząc jedna łapę :/ [/quote]

Taką żabę?
http://www.gifkikkerportaal.nl/Portals/ ... liath1.jpg
A może taką?
http://d.yimg.com/us.yimg.com/p/nm/2007 ... ds_odd.jpg
Awatar użytkownika
Anarch
świeżak

25-06-2007, 16:41

Ostatni pojebany sen jaki miałem to taki, że byłem hitlerowcem a mój dowódca był pedałem i chciał mnie zapiąć. Ale na szczęście obudziłem się zanim zdążył.
War, war never changes...
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

30-08-2007, 06:56

kurwa śniło mi się dzisiaj, że mam chuja długiego na pół metra, ale za to cienkiego jak kabanos i zakończonego jakąś oślizłą macką
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

30-08-2007, 09:18

buhehehehehehehehehehehehehehehe
dlugopis Ci sie przypadkiem tam pod tym frankfurterkiem nie zawieruszył? ghe ghe
Awatar użytkownika
lucass
weteran forumowych bitew

30-08-2007, 09:58

Kurwa ja dzis w nocy mialem dwie kochanki, kruczowlose niunie a na dodatek siostry jedna nie wiedziala o drugiej i nagle koniec, leca napisy koncowe jak w filmie, czeski fabula jak to w snach.

Budzik 7:20 do roboty
LEGALISE DRUGS & MURDER
Awatar użytkownika
Carlos_Satana
rozkręca się

31-08-2007, 11:33

Śniło mi się dzisiaj że wchodząc do publicznej toalety spotkałem Monice Braten, złapałem ją za cyca a nagle zza rogu wyskoczył Satyr z toporem, umalowany jak za czasów Nemesis Divina, krzycząc ten tekst z początku Hvite Krists Dďż˝d
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

31-08-2007, 11:37

LOL :D
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

31-08-2007, 11:43

Mi sie snilo dzisiaj ze moja kobita byla morderczynia i zarzynala jakichs dziadkow a ja caly sen sprzatalem po zbrodniach zeby nie bylo na nia:D
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

31-08-2007, 12:02

pantoflarz :P
ODPOWIEDZ