Kłopoty ze zdrowiem

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
535

Re: Kłopoty ze zdrowiem

26-10-2019, 18:39

Kocham nasze forum. Wchodzę w temate o zdrowiu, a tam dyskusja o ekspresach do kawy. O takie właśnie forum walczyłem. Swobodny przepływ myśli ponad wszystko.
Awatar użytkownika
Medard
mistrz forumowej ceremonii

26-10-2019, 18:40

535 pisze:Kocham nasze forum. Wchodzę w temate o zdrowiu, a tam dyskusja o ekspresach do kawy. O takie właśnie forum walczyłem. Swobodny przepływ myśli ponad wszystko.
Bo wszędzie opinie, że kawa jest zdrowa.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
Hatefire

26-10-2019, 18:43

Medard pisze:
SODOMOUSE pisze:Medardu, Kup se lepiej, zwykłą zbożową, niż te markjetowe suplementy.
Piję na wieczór, zaparzaną tylko na gorącym mleku, zamiast kakałka :)

Szkoda, że nigdzie nie widziałem od lat takiej granulowanej jak dawniej, może nawet nadal jest, w wojsku.
https://www.sklep.mokate.com.pl/oferta, ... 3,207.html" onclick="window.open(this.href);return false;?

O to ci chodzi, czy o tą taką zupełnie oldschoolową do gotowania? Moja babcia jeszcze czasem taką lata temu mi robiła.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Hatefire

26-10-2019, 18:44

O i taka do gotowania jest.

https://www.delecta.pl/kawa-zbozowa-kuj ... 25,130.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Medard

26-10-2019, 19:05

Hatefire pisze:O i taka do gotowania jest.

https://www.delecta.pl/kawa-zbozowa-kuj ... 25,130.php" onclick="window.open(this.href);return false;
O właśnie.
Ja piłem taką z dużych worków, pewnie taka sama.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

26-10-2019, 19:12

Pijam tylko wodę, jestem zdrowy , nie mam dupska jak słonica i wiszących cyców. Jebać leniwych spaślaków.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
TheDude

26-10-2019, 19:26

^ O co chodzi z tymi przechwałkami ? :)
Awatar użytkownika
Hatefire

26-10-2019, 19:32

TheDude pisze:^ O co chodzi z tymi przechwałkami ? :)
Kolega po prostu dołączył się do dyskusji o napojach. Reszta, to jak wzmianka Katona o Kartaginie. Taki zestaw obowiązkowy, jak kawa i wuzetka w Misiu ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
535

26-10-2019, 19:54

wolff pisze:Pijam tylko wodę, jestem zdrowy , nie mam dupska jak słonica i wiszących cyców. Jebać leniwych spaślaków.
Słonie też piją tylko wodę, więc?
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

26-10-2019, 21:08

Jak zwykle błysnąłeś. Słonie też piją wodę hihihi.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

26-10-2019, 21:27

535 pisze:
wolff pisze:Pijam tylko wodę, jestem zdrowy , nie mam dupska jak słonica i wiszących cyców. Jebać leniwych spaślaków.
Słonie też piją tylko wodę, więc?
Dinozaury jadły trawę, a jakie wielkie skurwysyny rosły!
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

26-10-2019, 21:27

Medard pisze:
535 pisze:Kocham nasze forum. Wchodzę w temate o zdrowiu, a tam dyskusja o ekspresach do kawy. O takie właśnie forum walczyłem. Swobodny przepływ myśli ponad wszystko.
Bo wszędzie opinie, że kawa jest zdrowa.
bo jest
woodpecker from space
535

26-10-2019, 21:38

wolff pisze:Jak zwykle błysnąłeś. Słonie też piją wodę hihihi.
Wilku nie bądź burasem. Napilibyśmy się kiedyś wody pod upadającym tesco. Dałbym ci kilka wskazówek na temat kopania dziury pod słupek, ty zrewanżowałbyś mi się bezcennymi radami w kwestii diety i machania ścierwem na macie. Nie wiem dlaczego mnie nienawidzisz? Przecież my z jednego pnia ziomale. Nie ma sensu dalej udawać.
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

26-10-2019, 21:42

Gardzę pijaczkami to wszystko. Rad nie udzielam, jesteś dorosły więc albo ruszasz i zmieniasz swoje nastawienie do pato nawyków albo płaczesz co jakiś czas przypominając światu o swych problemach.
Łopatą również potrafię obsługiwać więc dziękuję.
Ziomali mam na innych rewirach, nie zawsze przyjemnych.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
Hatefire

26-10-2019, 21:48

wolff pisze:Ziomali mam na innych rewirach, nie zawsze przyjemnych.
Obrazek

Chłopiec z ferajny, zapewne Tommy.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
535

26-10-2019, 22:02

wolff pisze:Gardzę pijaczkami to wszystko. Rad nie udzielam, jesteś dorosły więc albo ruszasz i zmieniasz swoje nastawienie do pato nawyków albo płaczesz co jakiś czas przypominając światu o swych problemach.
Łopatą również potrafię obsługiwać więc dziękuję.
Ziomali mam na innych rewirach, nie zawsze przyjemnych.
Nieprzyjemny jesteś. Wody się ze mną nie chcesz napić na mostku. Marchwi bym przyniósł. I czegoś do marchwi. Nie chcesz? Trudno. Od lat obserwuję kim gardzisz i dorosłem do pytania zasadniczego wilku. Kim ty nie gardzisz? Czy jest jakaś większa grupa osób? Czy jesteś jak Adi, który gardził nawet Ewką, ale jednak ją dymał, więc jakiś rodzaj miłości, popychania w sensie wsparcia, naparcia vel poważania miał miejsce? Przecież to karykaturalne tak nienawidzić świata i przez tyle lat namiętnie ten fakt artykułować. Ja rozumiem miesiąc udawać, ale tyle lat być twardzielem skurwysynem? Nie ma takich ludzi. Chomik ci nigdy nie umarł? Rybki nie zdechły? Ptaszek nie uciekł? Dejże spokój z tą twardością i przesadnym męskim imagiem.
535

26-10-2019, 22:05

Hatefire pisze:
wolff pisze:Ziomali mam na innych rewirach, nie zawsze przyjemnych.
Obrazek
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

26-10-2019, 22:13

535 pisze:
Nieprzyjemny jesteś. Wody się ze mną nie chcesz napić na mostku. Marchwi bym przyniósł. I czegoś do marchwi. Nie chcesz? Trudno. Od lat obserwuję kim gardzisz i dorosłem do pytania zasadniczego wilku. Kim ty nie gardzisz? Czy jest jakaś większa grupa osób? Czy jesteś jak Adi, który gardził nawet Ewką, ale jednak ją dymał, więc jakiś rodzaj miłości, popychania w sensie wsparcia, naparcia vel poważania miał miejsce? Przecież to karykaturalne tak nienawidzić świata i przez tyle lat namiętnie ten fakt artykułować. Ja rozumiem miesiąc udawać, ale tyle lat być twardzielem skurwysynem? Nie ma takich ludzi. Chomik ci nigdy nie umarł? Rybki nie zdechły? Ptaszek nie uciekł? Dejże spokój z tą twardością i przesadnym męskim imagiem.
Pijacki bełkot, co przy sobocie akurat normalne od lat a jak chcesz znaleźć kumpli to szukaj pod Żabką, pa.
Jebać żuli.
535

26-10-2019, 22:17

wolff pisze:
535 pisze:
Pijacki bełkot, co przy sobocie akurat normalne od lat a jak chcesz znaleźć kumpli to szukaj pod Żabką, pa.
No ale popatrz wilku. Napierdalasz w człowieka, którego ci wymyśliłem i podałem na tacy, a tymczasem to ciebie nie ma. Nikt cię nie zna i nigdy nie widział. Takie są smutne fakty. I to jest mentalne KO, a chciałem tylko podać grabę i pomóc ci stanąć w prawdzie.
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

26-10-2019, 22:24

Ale chuj mnie to obchodzi, zrozum, mam wyjebane na te twoje pijackie wywody. Jesteś aż tak zdesperowany, że pragniesz znaleźć znajomych w necie?
Niech zgadnę, czterdziestoletni fizol, bezdzietny, samotny z problemami alkoholowymi i brakiem pomysłu na zajęcie się czymś sensownym. Ach wy alkoholicy, tak łatwo was prześwietlić takie KO przez lekkie pierdnięcie.
Oczywiście możesz te swoje smutne bzdury , jak zawsze, przeobrazić w żart ukazując się jako zupełnie wyluzowany wszaruch, tylko jaki naiwniak to jeszcze kupi?
Upadek alkoholika, tylko "tanca lekkich goryli brakuje" hihihihi hihihi hi
Jebać żuli.
ODPOWIEDZ