Wybitnie mnie wkurwia v. 2

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
BOLEK
weteran forumowych bitew

Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2

15-04-2020, 08:49

535 pisze:Wybitnie mnie wkurwia bardzo realna perspektywa odwołania wakacyjnych planów. I jeszcze ta bezradność, bo nic nie mogę zrobić. Niby do Szwecji można, ale co dalej? Kurwa mać.
nadmorska branża turystyczna leży i kwiczy do niepewnej przyszłości
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
535

15-04-2020, 09:06

Branża turystyczna nie jest mi do niczego potrzebna, a już w szczególności nadmorska. Ja potrzebuję jedynie otwartych granic i kursujących promów. Bez nadmiernych kolejek, kwarantanny i politycznego zamieszania.

Tak to widzę. Mniej więcej.

Obrazek
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

15-04-2020, 09:22

Wybitnie mnie wkurwia, jak widzę uśmiechniętych redaktorów/ki w Tv pierdolących w kółko - "zostańmy w domu" . A sam/sama kurwa siedzi sobie w pracy i trzepie hajs, gdy większość branż ledwie dyszy przez obostrzenia...
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

15-04-2020, 09:27

BOLEK pisze:
535 pisze:Wybitnie mnie wkurwia bardzo realna perspektywa odwołania wakacyjnych planów. I jeszcze ta bezradność, bo nic nie mogę zrobić. Niby do Szwecji można, ale co dalej? Kurwa mać.
Jeśli chodzi o tą w polsce to dobrze kurwom tak, bardzo mnie to cieszy.I tak sobie żyli jak chcieli przez ostanie lata, przyda im sie pozdychać trochę.
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

15-04-2020, 09:38

Hehe, był tu chyba kiedyś taki nadmorski restaurator, chwalacy się, że płaci ludziom 4 złote brutto za 1h pracy czy jakoś tak. Nie wiem, ile w tym prawdy a ile prowokacji ale tacy mogą śmiało zdychać pod płotem.
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
535

15-04-2020, 11:20

Sześć złotych płacił. Za naukę mycia garów i zaszczyt wykonywania tej czynności w jego lokalu. Utrzymywał również, ze to jest w porządku , broniąc tego procederu. Mam nadzieję, że ktoś napluł mu w ryj.
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

15-04-2020, 11:33

BOLEK pisze:
bolek. pisowcu jeden. wczoraj Müller, czy inny Twój ziomeczek pisowski powiedział, że min. kolonie mogę się nie odbyć. tam siedzisz w branży, a mnie to też żywotnie interesuj. to co? obiekty będą stać puste? tak to ma działać?
BOLEK
weteran forumowych bitew

16-04-2020, 14:44

mocny2_3 pisze:
BOLEK pisze:
Jeśli chodzi o tą w polsce to dobrze kurwom tak, bardzo mnie to cieszy.I tak sobie żyli jak chcieli przez ostanie lata, przyda im sie pozdychać trochę.
może nie do końca zgoda - jednak ten kretyn z rejonu w którym mieszkam powinien pozdychać trochę swoją drogą dużo tu takich co na niego głosują
Obrazek
https://wiadomosci.wp.pl/koronawirus-w- ... 260487297a" onclick="window.open(this.href);return false;
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
Awatar użytkownika
moonfire
zahartowany metalizator

17-04-2020, 15:33

Sgt. Barnes pisze:Wybitnie mnie wkurwia, jak widzę uśmiechniętych redaktorów/ki w Tv pierdolących w kółko - "zostańmy w domu" . A sam/sama kurwa siedzi sobie w pracy i trzepie hajs, gdy większość branż ledwie dyszy przez obostrzenia...
Mnie też ten slogan wkurwia.
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

17-04-2020, 17:57

Ta epidemia chyba atakuje też sprzęt elektroniczny. Tydzień temu padł toster (udało się naprawić), potem dysk w NASie (nowy w drodze), a dziś odmówiła współpracy stacja dokująca od laptopa...
Guilty of being right
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

17-04-2020, 18:56

uglak pisze:Ta epidemia chyba atakuje też sprzęt elektroniczny. Tydzień temu padł toster (udało się naprawić), potem dysk w NASie (nowy w drodze), a dziś odmówiła współpracy stacja dokująca od laptopa...
Cóż, wypad do paczkomatu to jedna z niewielu rozrywek jakie zostały ;)
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
535

02-05-2020, 18:02

Miała być Holandia miała być impreza jest chuj dupa i kamieni kupa. Jadę do biedry kupić chujowe piwo...
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

08-05-2020, 14:42

Baby przy kasach w hipermarketach, które widzą, że wypakowuję towary z koszyka i jakoś sensownie chcę je ustawić, a te mi odjeżdżają z taśmą. No kurwa ich mać.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

08-05-2020, 16:56

Na nerwicę natręctw cierpisz, że zakupy na taśmie w markecie musisz mieć poukładane?
hcpig pisze:
Awatar użytkownika
TheDude

08-05-2020, 17:13

^ Najgorsze to jest niechlujne odrzucanie produktów po zeskanowaniu. Kurwa, kiedyś jebnę za to z dyni. Już ze dwa razy jakiś syrop w szklanej butelce czy coś innego po skasowaniu w locie kurwa łapałem. Zapytałem raz jedną z takich miłych pań kto by zapłacił za taki stłuczony przez nią przedmiot i oczywiście uraczyła mnie ciszą i spojrzeniem w stylu 'jadę autobusem' :) Przecież normalnie położyć rzecz to nie jest pierdolony wysiłek.
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

08-05-2020, 17:35

Ta? Może wynika to z pośpiechu bo za wami w kolejce, stoi banda innych, pretensjonalnych buców a może najzwyczajniej w świecie, panie kasjerki nie chcą zbyt długo patrzyć na wasze krzywe ryje. Trochę zrozumienia.
hcpig pisze:
Awatar użytkownika
Hatefire

08-05-2020, 17:52

Dziwne macie problemy. Nigdy w życiu nie byłem świadkiem żeby kasjerka coś rozjebała. Natomiast wiele razy widziałem jak buc drę mordę bo terminal za długo myśli przy płatności czy jego zdaniem kolejka za wolno się przesuwa. Celują w tym emeryci którzy i tak nic lepszego do roboty nie mają.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

08-05-2020, 18:08

Najgorszy element to ci, którzy zostawiają po całym sklepie towar, bo odechciało im się go kupować np. mięso na dziale z chemią i tacy, którzy zostawiają koszyki gdziekolwiek np. na parkingu.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
TheDude

08-05-2020, 18:25

Wszyscy chujowi są, tak na dobrą sprawę. Ci grzeczni i ci niegrzeczni też :)
535

08-05-2020, 19:16

TheDude pisze:
08-05-2020, 17:13
^ Najgorsze to jest niechlujne odrzucanie produktów po zeskanowaniu. Kurwa, kiedyś jebnę za to z dyni. Już ze dwa razy jakiś syrop w szklanej butelce czy coś innego po skasowaniu w locie kurwa łapałem. Zapytałem raz jedną z takich miłych pań kto by zapłacił za taki stłuczony przez nią przedmiot i oczywiście uraczyła mnie ciszą i spojrzeniem w stylu 'jadę autobusem' :) Przecież normalnie położyć rzecz to nie jest pierdolony wysiłek.
Ja pierdole chłopie. Kiedyś w Austrii robiłem większe zakupy, Baba strzelała do mnie towarem tak, że musiałem się dobrze nagimnastykować, żeby nadążyć. Łapałem browary jak cyrkowiec. Efekt? Opierdoliła całą taśmę w trzy sekundy, a w dziesiątej miałem cały towar w bagażniku. U nas to zdarza się bardzo rzadko. Zwykle panie pierdolą się szukając kodów, co jest mocno wkurwiające, bo trwa całą wieczność. Także dla kogoś nienawidzącego marketów, a zmuszonego do tego żeby z nich korzystać napierdalanie towarem bdb. W ogóle poleciałbym po pensji wszystkim kasjerkom, które zwlekają, dyskutują, przeciągają się. Tempo musi być. Klient ma zabierać towar, płacić i wypierdalać. Takie jest moje zdanie.
ODPOWIEDZ