W sumie czemu nie. Możemy zrobić taki trolling na profilu Mariana, cisnąć mu że chuj się zna na muzyce, bo płyt nie odfoliowuje, itp.... a kiedy się wkurwi jak w legendarnym temacie o katastrofie smoleńskiej to usunie fanpejdź i wróci do nas :Dmanieczki pisze: czyli wychodzi na to, że panicz ŁYKaTROP ma już konto i dlatego się nie odzywa!!!:-(((
Skończyłem swój pobyt na facebooku
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Skończyłem swój pobyt na facebooku
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
szok, napisałeś "profilu Mariana" i szukałem szukałem (myślałem, że jaja sobie robisz, albo obijają Ci się one o brodę) i znalazłem, dla potomnych:Lykantrop pisze:W sumie czemu nie. Możemy zrobić taki trolling na profilu Mariana, cisnąć mu że chuj się zna na muzyce, bo płyt nie odfoliowuje, itp.... a kiedy się wkurwi jak w legendarnym temacie o katastrofie smoleńskiej to usunie fanpejdź i wróci do nas :Dmanieczki pisze: czyli wychodzi na to, że panicz ŁYKaTROP ma już konto i dlatego się nie odzywa!!!:-(((
https://www.facebook.com/MadMariaKonopnicka" onclick="window.open(this.href);return false;
I pytanie - to już jakaś moda na wklejanie linka do mjuzik i pisanie, że zajebiste i cool, bo nie wiem ja się zatrzymałem na etapie stron wuwuwu:(
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- zahartowany metalizator
co tu znajdywać, najpopularniejszy page na facebooku? w polecanych wyswietla sie osobom, ktore uzywaja portalu tylko do przegladania stronek typu "niezla z ciebie twarz z dupy" albo "1001 sposobow na pozywne sniadanko". ale moze tu lezy przyczyna, bo dobre tagi sa dobre?
- manieczki
o co Ci chodzi, wolniej, bo lekko mi w głowie szumi
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
nie ignoruj tych symptomow, szum moze oznaczac zapalenie ucha, uraz czaszki a nawet guza mozgu. glupio byloby stracic sluch w tak mlodym wieku, kedy cale zycie dopiero przed Toba. przemysl to.
- manieczki
Co
-
byrgh pisze:nie ignoruj tych symptomow, szum moze oznaczac zapalenie ucha, uraz czaszki a nawet guza mozgu. glupio byloby stracic sluch w tak mlodym wieku, kedy cale zycie dopiero przed Toba. przemysl to.
- manieczki
I tzo
łyka(trop) mnie oszukiwał i miał profilek na fb, skaut zalinkował gdzieśtam
sowuś zakłada
szoke 300% zadziwiony und zadziwiony
posiadanie profilqu na facebooku - przyjemność, czy obowiązek w dzisiejszych czasach? Smyki pomocy
łyka(trop) mnie oszukiwał i miał profilek na fb, skaut zalinkował gdzieśtam
sowuś zakłada
szoke 300% zadziwiony und zadziwiony
posiadanie profilqu na facebooku - przyjemność, czy obowiązek w dzisiejszych czasach? Smyki pomocy
-
wiele muzycznych newsów dociera do Ciebie błyskawicznie. Poza tym takie tam narzędzie: srałem,piłem a to tutaj to moje dziecko idzie do komunii.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- weteran forumowych bitew
Tak. Odpowiednia selekcja polajkowanych stron i nie ma opcji, żeby nie wiedzieć co się w interesującej dziedzinie świata (np muzyce, ale tez np kosmosie, jakby nie fb to nie byłbym na czasie z astronomią za cholerę) niemal natychmiast. Narzędzie, nadzwyczaj pożyteczne. Niektórzy robią z tego coś na kształt fotki.pl, no ale śrubokrętem można wkręcać śruby, albo wsadzać go sobie w dupę, co kto woli.[V] pisze:wiele muzycznych newsów dociera do Ciebie błyskawicznie.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Skaut
+ pińćsetkenediusze pisze:Tak. Odpowiednia selekcja polajkowanych stron i nie ma opcji, żeby nie wiedzieć co się w interesującej dziedzinie świata (np muzyce, ale tez np kosmosie, jakby nie fb to nie byłbym na czasie z astronomią za cholerę) niemal natychmiast. Narzędzie, nadzwyczaj pożyteczne. Niektórzy robią z tego coś na kształt fotki.pl, no ale śrubokrętem można wkręcać śruby, albo wsadzać go sobie w dupę, co kto woli.[V] pisze:wiele muzycznych newsów dociera do Ciebie błyskawicznie.
Coś tam było! Człowiek!
-
Re:
dajesz line do swojego profile na pm,wóde kiedyś walniemy:)Skaut pisze:+ pińćsetkenediusze pisze:Tak. Odpowiednia selekcja polajkowanych stron i nie ma opcji, żeby nie wiedzieć co się w interesującej dziedzinie świata (np muzyce, ale tez np kosmosie, jakby nie fb to nie byłbym na czasie z astronomią za cholerę) niemal natychmiast. Narzędzie, nadzwyczaj pożyteczne. Niektórzy robią z tego coś na kształt fotki.pl, no ale śrubokrętem można wkręcać śruby, albo wsadzać go sobie w dupę, co kto woli.[V] pisze:wiele muzycznych newsów dociera do Ciebie błyskawicznie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Skaut
już raz wybrałeś góry zamiast chlania, więc nie wiem czy tym razem też mnie nie wychujasz :D[V] pisze:dajesz line do swojego profile na pm,wóde kiedyś walniemy:)Skaut pisze:+ pińćsetkenediusze pisze: Tak. Odpowiednia selekcja polajkowanych stron i nie ma opcji, żeby nie wiedzieć co się w interesującej dziedzinie świata (np muzyce, ale tez np kosmosie, jakby nie fb to nie byłbym na czasie z astronomią za cholerę) niemal natychmiast. Narzędzie, nadzwyczaj pożyteczne. Niektórzy robią z tego coś na kształt fotki.pl, no ale śrubokrętem można wkręcać śruby, albo wsadzać go sobie w dupę, co kto woli.
Coś tam było! Człowiek!
-
:D
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Wróciłem. Za dużo newsów mnie omijało. Można FB nie mieć, ale własciwie używany jest bardzo pożyteczny. A tekst Batona o srubokręcie kradne, spłakałem się :)
- manieczki
Sie pomysli sie
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
weź se załóż to jebane konto i tyle. co za problemy tu ludzie mają, ja pierdolę. mieć czy nie mieć fb, życiowe rozterki. to własnie tacy jak wy zabili Jezusa.
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Niby się przypierdala a na koniec komplement. Oj, kokieteria... ;)yossarian84 pisze:weź se załóż to jebane konto i tyle. co za problemy tu ludzie mają, ja pierdolę. mieć czy nie mieć fb, życiowe rozterki. to własnie tacy jak wy zabili Jezusa.
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- manieczki
grzeczniej
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Ale dlaczego w ogóle to jest dla ciebie kwestia, nad którą trzeba się zastanawiać? Jakoś cie poniży, ośmieszy wpędzi w depresję założenie profilu na fb czy o chuj ci chodzi, dziwny człowieku? Bo chyba nie chodzi ci o zajmowanie wolnego czasu, bo przecież i tak ciągle siedzisz w necie i piszesz jakieś czerstwe pierdoły :-)