Albo tak metalowo:
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
To sobie nie życz. Da się to znaleźć w necie? Da. Da się być chujem i tym kogoś wyśmiać? Da. No to o co chodzi? :Dmothra pisze:Nie życzę sobie wykorzystywania moich wypowiedzi w celu szkalowania kogokolwiek, śmieciu jebany : )Lord Gorloj pisze:Jedna z forumowych koleżanek cię zabawnie usadziła na fejsbuczku. "Damianq, wolałam jak byłeś dżezmenem" lol
O nikim, drugiego takiego jak byrgh tu nie ma i nigdy chyba nie było.Rumburak pisze: O kim teraz zakładamy temat? Jakieś propozycje?
Jakby tak byrgh zamienił się wreszcie z pokemona w normalnego usera, to why not. Ale nic na to nie wskazuje, więc niech spierdala. Taki Karkasonne jakoś wyjął kij z dupy i zrozumiał, że nie ma się czym przejmować, bo to tylko internety i nic więcej, a byrgh... cóż.Rumburak pisze:Za chwilę przyjdzie pora na konkluzję,że te wzajemne uszczypliwości były zupełnie niepotrzebne i panowie zaczną się po jajcach lizać.Klasyk.
Ale prychłem ;) Aczkolwiek to było ryzykowne. Niemniej jednak debil dalej nie kuma kontekstu, nie kuma, kiedy ktoś do niego poważnie, a kiedy drze łacha i w sumie to do końca świata pokornie nie zamknie mordy, nawet gdyby wyciągnąć do niego rękę i na odczepne powiedzieć, że mea culpa, bo jego musi być na wierzchu, no taki typ, bo chuj, jego prawda jest świętym, niezaprzeczalnym faktem i nawet mu się pod kopułą nie zmieści, że może się mylić ;) Chociaż doceń, że jednak nie napisał wprost, że to Ty, bo przecież mógł zabić ;)mothra pisze:Nie życzę sobie wykorzystywania moich wypowiedzi w celu szkalowania kogokolwiek, śmieciu jebany : )Lord Gorloj pisze:Jedna z forumowych koleżanek cię zabawnie usadziła na fejsbuczku. "Damianq, wolałam jak byłeś dżezmenem" lol
Był był, nawet ciekawszy, ale nie powiem o kim bo Lucek mi znowu nawymyśla;)))Lord Gorloj pisze: O nikim, drugiego takiego jak byrgh tu nie ma i nigdy chyba nie było.
Ej no, nie obrażaj, ok, nie podpinaj się pod jego projekcje, nie każ mi myśleć, że dałeś wiarę jego pieniactwu :D Chyba, że też chcesz zarobić pozwem po jajach :) :DŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Był był, nawet ciekawszy, ale nie powiem o kim bo Lucek mi znowu nawymyśla;)))Lord Gorloj pisze: O nikim, drugiego takiego jak byrgh tu nie ma i nigdy chyba nie było.
Zabawne. Niby piszesz o kimś, a ciągle o sobie...byrgh pisze:Niemniej jednak debil dalej nie kuma kontekstu, nie kuma, kiedy ktoś do niego poważnie, a kiedy drze łacha i w sumie to do końca świata pokornie nie zamknie mordy, nawet gdyby wyciągnąć do niego rękę i na odczepne powiedzieć, że mea culpa, bo jego musi być na wierzchu, no taki typ, bo chuj, jego prawda jest świętym, niezaprzeczalnym faktem i nawet mu się pod kopułą nie zmieści, że może się mylić ;)
Gdzie jest pozew? Gdzie twoje "siły operacyjne"? Mam ci przypominać, że już tym groziłeś? Zapomniałeś?byrgh pisze:Niemniej jednak debil dalej nie kuma kontekstu, nie kuma, kiedy ktoś do niego poważnie, a kiedy drze łacha i w sumie to do końca świata pokornie nie zamknie mordy, nawet gdyby wyciągnąć do niego rękę i na odczepne powiedzieć, że mea culpa, bo jego musi być na wierzchu,
To fakt, zaczyna to całkiem tracić sens i zaczynamy kręcić się w kółko, a ja zapominam, że mam tu tez zamiar pisać o muzyce. Ale póki byrghu podskakuje, to będę mu pewnie odpowiadał. Aż skuma, że czas zamknąć ryj, wziąć się w garść i zrozumieć, że na internety trzeba mieć wyjebane. Tyle.Rumburak pisze:Zieeew.Atak Lorda Gieroja zdecydowanie stracił na impecie.W tym momencie to potyczka na poziomie:
-jesteś gupi
-a ty gupszy
Nie wiem dlaczego zakładasz, że miałoby mnie to obejść? Bo ciebie by obeszło?byrgh pisze: I popełniłeś w tej sztuce tyle błędów, że niektórzy próbowali wbić ci to do głowy, a inni - z tego co mi wiadomo, ale to tylko plotki - chichoczą z ciebie pod wąsem.
Na chuj mi twoja ręka?byrgh pisze:Wyciągam do ciebie rękę
A to calkiem racja, i raczej juz nie bedzie, RYM wyszedl z mody chyba.Lord Gorloj pisze: O nikim, drugiego takiego jak byrgh tu nie ma i nigdy chyba nie było.
.