Wybitnie mnie cieszy v. 2

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

Re: Wybitnie mnie cieszy v. 2

22-07-2024, 21:21

Bo wiesz to jest BM. Tu nawet nie chodzi o ludzi z firmy, ja jestem zero jedynkowy- gdybym Ci powiedział ile ludzi wyeliminowałem. Gdzie wszyscy mnie biorą za uśmiechniętego kolesia alew pracy niestety jestem bezwględny. NIe wspominam o konkurencji DRB. EUCO, Unijnie centrum odszkodowań, LEX z Krakowa i wiele innych. Robiłem wszystko żeby wykończyć konkurencję. I wszystko zrealizowałem. Jak ktoś nie jest mi lojalny w Polsce na 100% to może być z tego większa afera. Tak się tym kurwa zmęczyłem chodzeniem po trupach ,zę teraz nie mam siły już na nic.:D

Wychowałem pokolenie cyborgów a sam mam tego dosyć. Jebania Kolegów czy Koelzanek po fachu, eliminowania ludzi. Dupą i gardłem mi to wyszło. Nei potrafię sobie dalej wyobrazić tak prowadzić życia. Naprawdę.

Najgorsze jest to ,że przez lata przychodzła mi ta najbardziej okrutna robota. Zawsze ten ściek spływał na mnie ,bo nikt nie miał odwagi tego zrobić. A później demony napierdalają.

99% procent ludzi co to czyta tego nie zrozumie. Nie są po prostu przed takimi sytuacjami postawieni. Absolutnie bym też tego nie oczekiwał.

Dlatego też po 15 latach odechciało mi się. Dlatego szukam kogoś na swoje miejsce ,bo ja siebie w takiej roli dalej nie wyobrażam.

Zarządzanie kapitałem ludzkim mam po starym. To mistrz ceremonii w tych fachu. Ale mi to przestało pasować. Zmęczyło mnie to. Tak po prostu. Jeśli moje firmy chcą być mocne to potrzeba nowego lidera. Oczywiście to dalej będą moje firmy ale nie chce tej czarciej roboty już robić na rynku. Z tym się zawsze wiąże masa sytuacji których nie chcesz ale wózek pchać trzeba.

Choćby tak durne tematy gdzie przez ostatnie 3 lata chodziłem po sądach ,bo się jednej dziewczynie wyobraziło ,że ją napastowałem seksualnie. 3 lata ośmieszania się w sądach. kurwa ludzie. ja pierdole.ODd mnie dziewczyny z pracy jakby ją drapły to wyrwałyby jeje opczy i zjadły wątrobę. TAk ją nienawidzą. Kilkadziesiąt osób było jako świadkowie. Syf taki ,że szkoda gadać. Skok na kasę w najgorszym wydaniu. Ale 3 lata udowadniania swojej niewinności.

Jeszce do SN się odwołała. Totalnie sfiksowana.

Teraz to ja powiniem jej sprawę założyć o naruszenie dobra osobistego ale nie ma co mieszać patykiem w gównie co śmierdzi. Wystarczająco nerwówo straciłem na okropne pomówienia.

Najlepsze jest to że jej były pracodawca ma tą samą historię(w firmie w której sie zatrudniła po mnie), pewna kancelaria z Warszawy a ostrzegałem chłopaków. Nie wierzyli. Teraz płaczą. Odjebała ten sam numer.

Z dobrego serca ,mimo tego ,ze to moja jakaś konkurencja ,zadzwoniłem do właściciela i mówię mu kogo wzięli na pokład. Nie uwierzyli mi. Dziś sami to mają na głowie.

Wiesz jak ona mi założyła sprawę gwałt to się wszyscy pukali w czoło ,ze to są jakieś jaja. Niesmaczny żart. Wiele osób się po prostu z tego śmiało i niedowierzało. A to się przerodziło w 3 lata sprawy sądowej(dalej ma miejsce).

Lubię chodzić po sądach ale niekoniecznie w sprawach gdzie na szwank moją reputacje się poddaje. Jest to dla mnie ohydne.

Dobrze ,że początek sytuacji miał miejsce w moim klubie ówczesnym i wszystko było nagrywane. A w hotelu gdzie skończyła sie impreza firmowe też był pełen monitoring ,który ją ośmieszył.

Ale jakby tych nagrań nie było?........ Sędzia mógłby poddać pod wątpliwość zeznania świadków w końcu bawili się u ciebie Tomek w klubie ci ludzie, większość to twoi pracownicy......Wiadomo ,że będą świadczyć na twoja korzysć.....tak tylko głośno myślę.

Absolutnie nie wpłyneło to na moją rodzinę ,partnerkę, firmę- wszczycy wiedzieli o co hodzi. Kurwa jakiś ponury żart ale są tacy ludzie. Po prostu. Ja powiedziałem na samym początku ,że nie dam 5 zł. Jakbym coś odjebał- nie ma tematu. Ale nikt nie będzie mnie szantażować.

Chwała sztanowi ,że ja kazde miejsce gdzie prowadzę działnośc kameruję i mam podgląd do firm. To mnie uratowało całkowicie.
Ostatnio zmieniony 22-07-2024, 22:58 przez tomaszm, łącznie zmieniany 16 razy.
Awatar użytkownika
tomekw48
w mackach Zła

22-07-2024, 21:44

tomaszm pisze:
22-07-2024, 21:21
Bo wiesz to jest BM. Tu nawet nie chodzi o ludzi z firmy, ja jestem zero jedynkowy- gdybym Ci powiedział ile ludzi wyeliminowałem. Gdzie wszyscy mnie biorą za uśmiechniętego kolesia alew pracy niestety jestem bezwględny. NIe wspominam o konkurencji DRB. EUCO, Unijnie centrum odszkodowań, LEX z Krakowa i wiele innych. Robiłem wszystko żeby wykończyć konkurencję. I wszystko zrealizowałem. Jak ktoś nie jest mi lojalny w Polsce na 100% to może być z tego większa afera. Tak się tym kurwa zmęczyłem chodzeniem po trupach ,zę teraz nie mam siły już na nic.:D

Wychowałem pokolenie cyborgów a sam mam tego dosyć. Jebania Kolegów czy Koelzanek po fachu, eliminowania ludzi. Dupą i gardłem mi to wyszło. Nei potrafię sobie dalej wyobrazić tak prowadzić życia. Naprawdę.

Najgorsze jest to ,że przez lata przychodzła mi ta najbardziej okrutna robota. Zawsze ten ściek spływał na mnie ,bo nikt nie miał odwagi tego zrobić. A później demony napierdalają.

99% procent ludzi co to czyta tego nie zrozumie. Nie są po prostu przed takimi sytuacjami postawieni. Absolutnie bym też tego nie oczekiwał.

Dlatego też po 15 latach odechciało mi się. Dlatego szukam kogoś na swoje miejsce ,bo ja siebie w takiej roli dalej nie wyobrażam.
To coś odnośnie Twojej sytuacji życiowej:
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
Awatar użytkownika
masterful
weteran forumowych bitew
Kontakt:

23-07-2024, 09:11

tomaszm pisze:
22-07-2024, 20:31
Dzisiaj jeżdząć samochodami za setki tysięcy złotych nie podniecam się. To narzędzia pracy.
Lubisz o tym pisać, Wspominasz kwoty. Wspominasz krwawe eliminacje konkurencji. Szczerze? Nie dość, że się podniecasz to masz potrzebę wygadania się o tym, pochwalenia, bycia wysłuchanym a może nawet podziwianym.

Wybitnie mnie to cieszy, ale wolę swoje życie "od...do", 4 drzwiowy Autosan z własnym kierowcą, tulące się koty, aperol z moją Kaśką, średnio wysmażony stek, dobrze dobrane antydepresanty i od czasu do czasu jakiś pomysł na zmianę czegoś w masterfulu. To mnie cieszy. Małe codzienne zwycięstwa.
tomaszm

23-07-2024, 09:20

TO taka tylko potrzeba żeby ujść z emocjami. Ale jak piszesz te mniejsze rzeczy przynoszą więcej radości.

Tu w moim przypadku nie ma co podziwiać. Naprawdę z perspektywy lat i obserwacji uważam ,że życie spokojniejsze jest trafniejszym wyborem.
Ostatnio zmieniony 23-07-2024, 09:24 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
masterful
weteran forumowych bitew
Kontakt:

23-07-2024, 09:23

Dobra. Znikam płakać.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

23-07-2024, 09:57

masterful pisze:
23-07-2024, 09:11

Lubisz o tym pisać, Wspominasz kwoty. Wspominasz krwawe eliminacje konkurencji. Szczerze? Nie dość, że się podniecasz to masz potrzebę wygadania się o tym, pochwalenia, bycia wysłuchanym a może nawet podziwianym.
W ksiazce, ktora wlasnie czytam, opisana jest historia babki, ktora oddala obcemu nerke, ale potem mowila o tym bez przerwy i mimo tego, ze akt byl wspanialy, to wielu ludzi mialo jej dosc, bo ciagle zachwalala sama siebie. Podobny przypadek.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
Hatefire

23-07-2024, 10:48

Anglosasi ukuli na to zgrabne określenie "attention whore".
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Żułek

23-07-2024, 11:46

tomaszm pisze:
23-07-2024, 09:20
TO taka tylko potrzeba żeby ujść z emocjami. Ale jak piszesz te mniejsze rzeczy przynoszą więcej radości.
w takim razie mam małą sugestie dotyczących małych rzeczy ;)
inwestycja w pasek do spodni aby nie spadały z dupy ;) zawsze 1 przypał mniej ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
tomaszm

23-07-2024, 11:48

Hehe. jest to pomysł.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

23-07-2024, 18:14

Kolega tommek z naszego forume został jednym z laureatów konkursu Medicine, dzięki czemu jego ilustracja widoczna jest na nowych koszulkach firmy:-) Polecam też zwrócić uwagę na opis:-) Gratulacje!!

https://wearmedicine.com/p/t-shirt-bawe ... ry-1032837

Obrazek
tomaszm

23-07-2024, 18:26

Brawo Tomasz.
Awatar użytkownika
Rejwan
weteran forumowych bitew

23-07-2024, 18:35

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
Kolega tommek z naszego forume został jednym z laureatów konkursu Medicine, dzięki czemu jego ilustracja widoczna jest na nowych koszulkach firmy:-) Polecam też zwrócić uwagę na opis:-) Gratulacje!!

Obrazek
Medicine jest super, nie zliczę ile mam ciuchów stamtąd :D
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

23-07-2024, 18:44

Rejwan pisze:
23-07-2024, 18:35
Medicine jest super, nie zliczę ile mam ciuchów stamtąd :D
Też mam masę ciuchów stamtąd, może nawet połowę. Pamiętam, że jak pierwszy raz trafiłem tam i zobaczyłem wzory z ilustracjami z bestiariuszy, to nie mogłem uwierzyć, że ktoś zrobił sklep specjalnie dla mnie;)
Awatar użytkownika
DST
rasowy masterfulowicz

23-07-2024, 20:23

W Medicine była bardzo fajna linia ciuchów z motywami z Twin Peaks. Razem z bratem jesteśmy mega fanami więc sobie zakupiłem taką z tą tabliczką Twin Peaks z czołówki a jemu na urodziny czerwoną z Dalem Cooperem.
Zachodzę tam, żeby kupić sobie jakąś fajną koszulę/polówkę do roboty, bo jestem pozerem i nie chodzę ani w Disgorge, ani w Arkhon Infaustus ani w czerwonej Burzum z coverem "Aske".
Zachodzę jednak coraz rzadziej, bo jakość tych ciuchów jest dość kiepska i jest drożej niż kiedyś. Niemniej dizajn tych ciuchów to sztos często. Seria z obrazami klasyków też super.
Myślę, że to jest dobry sklep dla starszych metalowców/alternatywnych kolesi, którzy chcą się normalnie ubrać, ale cenią mroczniejsze lub bardziej artystyczne wzory.
Ostatnio częściej kupuję fajne rzeczy w Vistuli czy Ochniku. Są tam fajnie wyglądające casualowe ciuszki lepszej jakości.
Koledze oczywiście gratuluję wyróżnienia.
tomaszm

23-07-2024, 20:34

JA polecam od siebie

https://dlasluzb.pl/pl/products/koszulk ... 18362.html

Tomasz a projektowałeś kiedyś koszulki coś pod deseń imprez sportowych?

Myślimy nad konceptem koszulek na galę nadchodzącą.

Nie ,że poprzednie wyszły źle ,bo wyszły dobrze ale jakby ktoś coś ciekawego nam wrzucił....

Jesteśmy otwarci na współpracę a fajnie jak coś innego byłoby na kozulakach. Coś nietuzinkowego.

Projektuje nam koszulki firma zewnętrzna. Ja tam jestem zadowolony z współpracy ale jakby dalo się zrobić coś innego wchodzę od razu.
tomaszm

23-07-2024, 22:37

Masę zdjęć dostaję w koszulkach naszej federacji. Wiesz fajnie ,że ta idea pomagania wsiąkła i wsiąka w ludzi. Ostatnio dostałe z Barcelony z zawodów sportowych- masz Tomek. Jesteśmy tu. To miłe, My jesteśmy federacją charytatywną- skupiającą może najbardziej ekstremalnych ludzi ale naszym nadrzędnym celem jest pomaganie. Na 4 edycję fajnie byłoby mieć coś innego zaprojektowane jak wcześniej. Tym bardziej ,że te koszuli trafiają w szeroki eter.

4 edycję nie będziemy robić dla kogoś indywidualnie , dochód przeznaczymy w całości na rzecz dzieci z oddziałów onkologicznych.

Będą Gromdziarze, masa ludzi z środowisk bokserskich, koła łowieckie, komandosi i parę dobryg załóg HH. Tylko nie październik jak wcześniej się napisałem- styczeń . luty przyszłego roku. Trzeba to okiełznać. i Poskładać do kupy.

Ale na spokojnie frekwencja nie przysporzyła jak z Bickiem z Gromdy odbyła się ostawiania gala. Gdzie wiele pozwoleń odstaliśmy na 12 dni bo robiliśmy niepotrzebnie coś pod ciśnieniem. Nie tędy droga. Chłoapki z Slums Attack ratowali oprawę muzyczną. Mi to uwłacza robienie czegoś co nie jest w 100% realizowane. Na spokojnie, kurwa Panowie. To musi być przygotowane ,że mucha nie siada a nie w szaleńczym tempie.

Ja to kurwa zrobię na znacznie większą skalę ale czas mi jest potrzebny. Znam środowiska ale nie mogę pod presją czasu pracować. Dajmy osibie czas na styczeń , luty przyszłego roku.
Ostatnio zmieniony 23-07-2024, 23:04 przez tomaszm, łącznie zmieniany 3 razy.
C//A
postuje jak opętany!

23-07-2024, 23:02

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:

Obrazek
Nie wiedziałem, że kolega tommek jest artystą. Gratulacje! Bardzo ładny wzór.
SamborWilk
w mackach Zła

24-07-2024, 06:46

DST pisze:
W Medicine była bardzo fajna linia ciuchów z motywami z Twin Peaks. Razem z bratem jesteśmy mega fanami więc sobie zakupiłem taką z tą tabliczką Twin Peaks z czołówki a jemu na urodziny czerwoną z Dalem Cooperem.
Zachodzę tam, żeby kupić sobie jakąś fajną koszulę/polówkę do roboty, bo jestem pozerem i nie chodzę ani w Disgorge, ani w Arkhon Infaustus ani w czerwonej Burzum z coverem "Aske".
Zachodzę jednak coraz rzadziej, bo jakość tych ciuchów jest dość kiepska i jest drożej niż kiedyś. Niemniej dizajn tych ciuchów to sztos często. Seria z obrazami klasyków też super.
Myślę, że to jest dobry sklep dla starszych metalowców/alternatywnych kolesi, którzy chcą się normalnie ubrać, ale cenią mroczniejsze lub bardziej artystyczne wzory.
Ostatnio częściej kupuję fajne rzeczy w Vistuli czy Ochniku. Są tam fajnie wyglądające casualowe ciuszki lepszej jakości.
Co tam maja z Twin Peaks? Może jeszcze uda mi się coś zamówić.
Awatar użytkownika
DST
rasowy masterfulowicz

24-07-2024, 08:58

SamborWilk pisze:
24-07-2024, 06:46
DST pisze:
Co tam maja z Twin Peaks? Może jeszcze uda mi się coś zamówić.
To było ze trzy lata temu, ale może zerknij w sklepie online.

Edit: to jest to co kupiłem. Chyba wyszło niestety

https://wearmedicine.com/p/t-shirt-bawe ... ny-1017824

https://wearmedicine.com/p/t-shirt-bawe ... ny-1017313
tomaszm

24-07-2024, 11:29

Jest jakaś strona gdzie np można zakupić koszulki z filmów Lucio Fulci?

Motyw Miasta żywej śmierci nosiłabym. W Wenecji spotkałem gościa z taką koszulką. Sztos.
ODPOWIEDZ