NEUROSIS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sybir
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: NEUROSIS
Uwolnić trotzky'ego.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Maruder
- w mackach Zła
Re: NEUROSIS
No slabo tym razem to wyszlo, a czekalem na ten odcinek bo kiedys musial sie pojawic.nagrobek pisze: ↑11-06-2026, 10:18zabraklo tam jednej osoby znajacej temat glebiej, pisalem o Sarbie (nawet poza nim znalazlo by sie kilku sensownych gosci i nie mam na mysli tych wszystkich fejsbukowych fanow neurosis "od zawsze", ktorych wysyp nastapil po premierze nowej plyty) a ci z Szubrychtem wyskoczyli lol i wyszlo jak wyszlo
oczywiscie pogadać każdy se może co mu się tam widzi albo nie widzi ale warto by przedstawione to było w interesujący sposób a nie klepanie jakichś oczywistości lub zwyczajnych glupot
Tak to troche niestety wyglada, wszyscy mniej wiecej o poodobnym guscie i dyskusja spelzla na bicie poklonow and pozniejszym relapsowym okresie.
Sovereign pominiete, przelomowe i najbardziej znaczaca (obok Through Silver...) plyty czyli Souls/Enemy potraktowane jak jakis maly kroczek ku kolejnym kiedy to Tu sie wszystko rozpetalo.
No chwilami bylem zazenowany. Nigdy wiecej Szubrychta prosze, cale towarzystwo takie bezplciowo opowiadajace tym razem jakby przyszli wodki sie napic przy post metalowymi OST. . Jeden z najslabszych epizodow niestety.
Mysle, ze trotzky by to dzwignal, choc tez w tych odcinkach wielu to coraz wiecej przyklaskuje.