KRIEGSMASCHINE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Re: KRIEGSMASCHINE
pińćset kila tych groszów będziesz mioł?
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Nowy numer zajebisty.
-
pr0metheus
No wlasnie, co by bylo?Sova pisze:
taki jest własnie urok dawania wczesniej sampli. nie odkrywa się przecież wszystkich kart, a jedynie zaznacza kierunek płyty.
"To ashen havens" to utwór ( no i może otwieracz płyty ), który sam bym wybrał właśnie do tej roli - zanim się dowiedziałem o wyborze zespołu
juz sobie wyobrażam, co by było gdyby dać inny song...
Czyli nie oddaje kierunku calej plyty? Chociaz twierdzisz ze tez bys dal ten utwor na sample. Nie panjatno
- Sova
- rasowy masterfulowicz
oddaje - np. brzmieniowo. zostało tylko kilka dni do premiery. sam niedługo ocenisz dlaczego taki był wybór zespołu. dyskusja ma sens gdy się słyszało cały materiał.pr0metheus pisze:No wlasnie, co by bylo?Sova pisze:
taki jest własnie urok dawania wczesniej sampli. nie odkrywa się przecież wszystkich kart, a jedynie zaznacza kierunek płyty.
"To ashen havens" to utwór ( no i może otwieracz płyty ), który sam bym wybrał właśnie do tej roli - zanim się dowiedziałem o wyborze zespołu
juz sobie wyobrażam, co by było gdyby dać inny song...
Czyli nie oddaje kierunku calej plyty? Chociaz twierdzisz ze tez bys dal ten utwor na sample. Nie panjatno
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
nie mam pytań!
czekam najpierw na CD i później oczywiście Lp! coś czuję ostry strzał w potylice;
dobry pomysł z wydaniem tych starych materiałów!
czekam najpierw na CD i później oczywiście Lp! coś czuję ostry strzał w potylice;
dobry pomysł z wydaniem tych starych materiałów!
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Ale zamulony ten kawalek :D
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Twoja stara zamulona :D
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
No ale słyszysz tam coś zajebistego w ogóle? Ja się nie czepiam, bo pewnie wybrali najwiekszego przeciętniaka na promocję, a reszta płyty będzie bardzo dobra, ale po prosty nijaki ten kawałek i tyle, po co się oszukujecie? Niby coś ta m jest, ale tak naprawdę to niewiele. Tak jak nowy Behemoth. Fajnie, ale chujowo. Może się zmówili że wypuszczą jakieś zapchajdziury z albumu w tym samym czasie, nie wiem.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Nie spodziewam się, że przebiją "ASOD", bo tamten był dla mnie pozycją wysuwającą się na prowadzenie, jeśli chodzi o płyty BM z poprzedniej dekady (oczywiście nie uwzględniając jeszcze DSO, Mayhem Katharsis, Funeral Mist czy Antaeus). Nowy kawałek ok, ale wstrzymam się z komentowaniem aż płyta ujrzy światło dzienne.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
A ja tam bym nie byl taki sceptyczny, skoro na splicie zagrali lepiej (minimalnie, ale jednak). A gary w nowym kawalku to mistrzowstwo, znowu ponad black metalowy szablon.
this is a land of wolves now
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Lepiej, nie lepiej, ja jednak wolę ASOD, chociaż nie powiem, żeby mnie split nie porywał, bo porywa jak najbardziej.
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Digisrak się rodzi, nas oswobodzi,nicram pisze:Ja pierdolę i znowu digisrak...COFFIN pisze:https://www.facebook.com/ksmpl
Anieli grają, Króle witają,
Pasterze śpiewają, bydlęta klękają,
Cuda, cuda ogłaszają.
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
Ja tam lubie digipacki, duzo gorzej mnie nastraja ta próbka muzyki, nic specjalnego póki co. Ktoś to musiał napisać.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Przerzuć o stronę, już to napisałem. Chujowieńkie to jest.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
-
Prurient
- rozkręca się
Cieszy mnie ten kawałek. Zawsze lubiłem w KSM gitarę basową.
- zawlekacz
- w mackach Zła
- wałach
- rozkręca się
Jest szansa, że juz na marcowym koncercie nowy album KSM będzie dostępny w wersji lp?
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Czy są też szanse na przybicie Mikołajowi piątki?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- wałach
- rozkręca się
Myślę, że tak
- wombat
- zaczyna szaleć
Ma ktos juz?