MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Re: MORBID ANGEL
A ja liczę na męski, oldschoolowy napierdol niczym na nowym Dark Funeral.
Serio! (no może poza tym DF)
Serio! (no może poza tym DF)
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
http://heavyrock.eu/morbid-angel-wraca- ... h-korzeni/" onclick="window.open(this.href);return false;
Raz się zje, raz się nie zje.
- Aron
- postuje jak opętany!
Do korzeni nie muszą wracać, wystarczy że wrócili do Tuckera. Wystarczy że nagrają coś co będzie miało kształt VI, czyli Formulas part two i większość z nas będzie ukontentowana.
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Widziałem ich 18 lat temu i szczerze mówiąc średnio mi podszedł, jako frontman TAKIEGO zespołu. Nie miał koleś charyzmy na scenie. Może teraz będzie lepiej, ale generalnie mi to zwisa:)Żułek pisze:a to chetnie bo jestem ciekawy jak wypadliby z Tuckeremi kilka koncertów w Polsce
'Come the Blessed Madness'
- hcpig
-
- weteran forumowych bitew
Nigdy na nim nie byli no może przy takich płytach jak Altars czy Domination,ale to moje zdanie.hcpig pisze:A tzo, opuszczali go kiedyś?Heretyk pisze:powrót na tron
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Może chodzi ci o koncert na którym i ja byłem.. Metalmania 98r. Mnie wtedy rozjebali, grali po Vaderze i najbardziej zapadła mi w pamięci gra Sandovala. Faktycznie na scenie wtedy Steve był trochę jakby nieobyty, podtremowany, ale i tak zajebiście się zaprezentował. Teraz na pewno się wyrobił. Czekam na ten powrót bardzo i wiążę z nim wielkie nadzieje. Babce już nawet o tym powiedziałem, ale ona tego nie rozumie i aby kisi ogóry dniami i nocami..COFFIN pisze:Widziałem ich 18 lat temu i szczerze mówiąc średnio mi podszedł, jako frontman TAKIEGO zespołu. Nie miał koleś charyzmy na scenie. Może teraz będzie lepiej, ale generalnie mi to zwisa:)Żułek pisze:a to chetnie bo jestem ciekawy jak wypadliby z Tuckeremi kilka koncertów w Polsce
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
PureHate pisze:Nigdy na nim nie byli no może przy takich płytach jak Altars czy Domination,ale to moje zdanie.hcpig pisze:A tzo, opuszczali go kiedyś?Heretyk pisze:powrót na tron
teraz to wolne żarty.. to kto był zamiast nich na piedestale w takim razie?
- TheDude
^ Tylko nie kolejne rankingi. Litoszczy !! :)
- Stoigniew
dokładnie !! nie idźcie ta drogą !! żadnych rankingów !! :)
Morbid Angel dla death metalu jest mniej więcej tym czym Slayer dla trash metalu.
Slayer nagrał nową płyte, która jako płyta TEGO zespołu jest krytykowana, nie zmienia to jednak faktu że jako płyta w gatunku jest i tak niedostępna dla całej masy trashowych muzykantów.
z Morbidami będzie podobnie - nagrają płytę która pewnie również będzie krytykowana za to że TAKI zespól powinien nagrywać lepsze płyty, ale nie zmieni to faktu że i tak osiągną poziom nieosiągalny dla 98 % death metalowych grajków.
tak to widzę.
Morbid Angel dla death metalu jest mniej więcej tym czym Slayer dla trash metalu.
Slayer nagrał nową płyte, która jako płyta TEGO zespołu jest krytykowana, nie zmienia to jednak faktu że jako płyta w gatunku jest i tak niedostępna dla całej masy trashowych muzykantów.
z Morbidami będzie podobnie - nagrają płytę która pewnie również będzie krytykowana za to że TAKI zespól powinien nagrywać lepsze płyty, ale nie zmieni to faktu że i tak osiągną poziom nieosiągalny dla 98 % death metalowych grajków.
tak to widzę.
- hcpig
Poproszę zatem o top 10 zasiadaczy tronu def metal zamiast Morbid Angel.PureHate pisze:Nigdy na nim nie byli no może przy takich płytach jak Altars czy Domination,ale to moje zdanie.hcpig pisze:A tzo, opuszczali go kiedyś?Heretyk pisze:powrót na tron
Yare Yare Daze
-
no i się zaczęło.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Mi się coś zdaje, że ta nowa płyta rozpierdoli.. czuję to podskórnie... a właśnie przy browarach słucham starych Morbidów i tak sobie dumam.. będzie na pewno mrok i szybkość.. powróci stare "opętanie"Stoigniew pisze:dokładnie !! nie idźcie ta drogą !! żadnych rankingów !! :)
tak to widzę.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
to się nazywa jakoś tak: "wishful thinking"Mariusz Wędliniarz pisze:Mi się coś zdaje, że ta nowa płyta rozpierdoli.. czuję to podskórnie... a właśnie przy browarach słucham starych Morbidów i tak sobie dumam.. będzie na pewno mrok i szybkość.. powróci stare "opętanie"Stoigniew pisze:dokładnie !! nie idźcie ta drogą !! żadnych rankingów !! :)
tak to widzę.
lys på slutten av lys
- Stoigniew
nie wiem czy rozpierdoli, ale jestem pewien że będzie mniej więcej tak jak napisałem powyżej - będzie to bardzo solidna płyta. Płyta która z racji tego przez KOGO została nagrana będzie rozbierana na czynniki pierwsze i poddawana analizie, znajdą się na pewno malkontenci, krytyka, zarzuty, ale to i tak będzie mały chuj, bo TEN zespól jeśli porzuci eksperymenty to w tym co umie grać najlepiej bardzo wysoko zawiesi poprzeczkę.... dla bardzo wielu za wysoko....Mariusz Wędliniarz pisze:Mi się coś zdaje, że ta nowa płyta rozpierdoli.. czuję to podskórnie... a właśnie przy browarach słucham starych Morbidów i tak sobie dumam.. będzie na pewno mrok i szybkość.. powróci stare "opętanie"Stoigniew pisze:dokładnie !! nie idźcie ta drogą !! żadnych rankingów !! :)
tak to widzę.
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Teoretycznie tak powinno być, ale biorąc pod uwagę ostatni album wielu będzie miało obsrane majty nawet gdy nagrają przeciętną płytę jak na ich standardy. Ja pewnie też :)z Morbidami będzie podobnie - nagrają płytę która pewnie również będzie krytykowana za to że TAKI zespól powinien nagrywać lepsze płyty, ale nie zmieni to faktu że i tak osiągną poziom nieosiągalny dla 98 % death metalowych grajków.
-
nie zauważyłem, by po Illud jakoś nagle Heretic skoczyło w rankingach. ale może po prostu przełożyło się to na słabe Gateways ;)
- Plastek
- Kontakt:
Gateways slabe? Man co się z tobą dzieje?
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- Deathhammer66
- w mackach Zła
E, czemu słabe od razu? Gdyby ta płyta miała normalne brzmienie garów to by była naprawdę zajebista, tak jest tylko bdb. Totalny monolit, płyta-walec, no i imo najlepsze solówy w ich karierze.
- uglak