Nie wiem komu poświęciłeś końcówkę swej wypowiedzi ale spokojnie. Zaczynam rozumieć. Czyli gdybym zalogował się teraz przykładowo na forum wędkarskie i zaczął toczyć bekę z debili godzinami siedzących w krzakach nad wodą to byłoby rzeczone wyjście z ciasnego świata i powtórzenie twej misji tutaj. Doprawdy pasjonujące.wolff pisze:Wielokkotnie apelowałem byś nie pisał będąc zajebanym.535 pisze:Słuchasz metalu , nie słuchając płyt. Wchodzisz na metalowe forum nienawidząc metalowców. Uwielbiasz death metal, tocząc bekę z wszaruchów, dodatkowo brzydząc się koncertami. Bardzo logiczne. No nic. Nie mój interes. Idę w końcu zasiać ten pierdolony trawnik. Pogoda jest idealna.
Wchodzę na to forum bo dostarcza mi rozrywki, toczę bekę, dlaczego? Wspomniałem wyżej. Nie muszę podniecać się spędami dla najebanych brudasów, tego równie nie czaisz? Przecież to proste i logiczne, nie każdy musi funkcjonować jak zwykły "metalofczyk" zapatrzony w swych scenicznych idoli, muzyczkę i najważniejsze, idee podziemia. Wyjdź z tego ciasnego, szarego świata, nikt cię nie ugryzie lub po prostu wydoroślej.
MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: MGŁA
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Widzisz Miśku, gdyby ci wędkarze siedząc w sitowiu dyskutowali o ideach podziemia co chwilę wykrzykując "ave satan" to ja osobiście toczyłbym bekę nie mniejszą niż tutaj. A może chcesz mi jednak udowodnić, że ta nieprzejednana postawa rycerzy piekielnych jest prawdziwa i słuszna?
Metal to fajna nuta, gorzej gdy słuchają jej "dorosłe dzieci" dorabiają śmieszną ideologię i jeszcze w nią wierzą.
Nie będę się już wyśmiewał, obiecuję. Niech eM się realizuje w dowolny sposób, miejsca starczy dla każdego prawda Miśku?
Metal to fajna nuta, gorzej gdy słuchają jej "dorosłe dzieci" dorabiają śmieszną ideologię i jeszcze w nią wierzą.
Nie będę się już wyśmiewał, obiecuję. Niech eM się realizuje w dowolny sposób, miejsca starczy dla każdego prawda Miśku?
Jebać żuli.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Otoz to zarowno pierwszy ustep jak i drugi.wolff pisze:Cóż w tym dziwnego, przecież nie będę się kreował na ponurego kultowca w przepoconej koszulce i tłustych kłakach.535 pisze:Trochę dużo tej "szydery". Nie masz ciekawszych zajęć? Przy okazji przypomniałeś mi, że był tu jeden taki co szydził ostro z chłopaków, a gdy pojawiała się okazja, by wymienić dietetyczne nowinki, robił się niewidzialny. Zdaje się, że na Islandię wyjechał. Ciekawe co tam u niego?
Widać dla wielu radocha życia to uczucie obce, muszą wszak biczować się ideami podziemia siedząc w piwnicy zasłuchani w limitowane wydawnictwa puszczane na Kasprzakach.
Nie zastanawiałeś się nigdy dlaczego z metalowców wszyscy się śmieją? Stare muły pierdolące coś o satanizmie i wrogości do kościoła, to takie niepokojące i straszne :) Wystarczy wyjąć dyszel z anusa i wyjść na świeże powietrze do ludzi.
Plastek po prostu dorósł i również ma ubaw z tej całej dziecinady.
woodpecker from space
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
I to jeszcze odpłatnie.....
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- ozob
- zahartowany metalizator
Dodam, ze ok 40-letnie chlopy w "mejkapach" grajacy black metal to widok zalosny. Jednakze bardziej zalosni sa ci, ktorzy bedac w podobnym wieku wierza w to granie dla idei. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Medard
Taka ciekawostka, amerykańscy chrześcijanie są zachwyceni Mgłą.
Być może dlatego Mgła jest prześladowana w ateistycznych lewackich Niemczech.
http://www.eskarock.pl/eska_rock_news/a ... wym/154528
Ostatnio zmieniony 06-05-2019, 00:25 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- uglak
pisanie artykulow o youtuberach ogladajacych jakis filmik... Eska Rock podjela rekawice w byciu najbardziej zjebanym polskim radiem? do tej pory Antyradio dzielnie dzierzylo to miano.
Guilty of being right
- Medard
To kanał prowadzony przez kobietę i czarnego, w Stanach MUSI być traktowany poważnie, więc i u nas zauważyli.uglak pisze:pisanie artykulow o youtuberach ogladajacych jakis filmik... Eska Rock podjela rekawice w byciu najbardziej zjebanym polskim radiem? do tej pory Antyradio dzielnie dzierzylo to miano.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Only_True_Believers
kiedyś obejrzałem kilka filmów na tym kanale, tylko dlatego, że zaciekawił mnie swoim poziomem absurdu, czarny murzyn i biała miłośniczka kaszanki oceniający Bm z pozycji osoby wierzącej. Okazało się, że jednak ich recenzje są całkiem merytoryczne i nawet nie takie głupie. Niemniej wymazałem to z pamięci bo BM nie powstał dla czarnych murzynów i białych miłośniczek kaszanki.Medard pisze:Taka ciekawostka, amerykańscy chrześcijanie są zachwyceni Mgłą.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
To prawda. Lektura tego forum dowodzi, że to muzyka dla debili i niestabilnych emocjonalnie czterdziestoletnich ciot.Only_True_Believers pisze:Niemniej wymazałem to z pamięci bo BM nie powstał dla czarnych murzynów i białych miłośniczek kaszanki.
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
Zatem możesz poczuć się jak u siebie. Powinieneś być zadowolony. Witamy na pokładzie.Lord Gorloj pisze:To prawda. Lektura tego forum dowodzi, że to muzyka dla debili i niestabilnych emocjonalnie czterdziestoletnich ciot.Only_True_Believers pisze:Niemniej wymazałem to z pamięci bo BM nie powstał dla czarnych murzynów i białych miłośniczek kaszanki.
- WaszJudasz
E, to amatorzy. Jest jeszcze kanał, na którym metalu słuchają pastor i jego syn, który wygląda dokładnie tak, jak można sobie wyobrażać lubiącego metal syna pastora. Tatuś miał dobrą wkrętke, gdy wysłuchali Disiciple i zaczął klarować widzom, że TAK, BÓG NAS NIENAWIDZI, BO NIENAWIDZI GRZECHU.Only_True_Believers pisze:kiedyś obejrzałem kilka filmów na tym kanale, tylko dlatego, że zaciekawił mnie swoim poziomem absurdu, czarny murzyn i biała miłośniczka kaszanki oceniający Bm z pozycji osoby wierzącej. Okazało się, że jednak ich recenzje są całkiem merytoryczne i nawet nie takie głupie. Niemniej wymazałem to z pamięci bo BM nie powstał dla czarnych murzynów i białych miłośniczek kaszanki.Medard pisze:Taka ciekawostka, amerykańscy chrześcijanie są zachwyceni Mgłą.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
to prawda.....wolff pisze:Plastek po prostu dorósł i również ma ubaw z tej całej dziecinady.
woodpecker from space
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
A rajtuzy? Rajtuzy na twarzy mogą być? Swoją drogą jeśliście panowie nie zauważyli że metal to ogólnie nadęta i patetyczna muzyka której nieodzownym elementem jest pierdzenie o ideach,robienie poważnych i groźnych min oraz poruszanie tematów które raczej nie spędzają snu z powiek przeciętnemu zjadaczowi chleba to gratuluję spostrzegawczości.Nie wiem tylko po co się z tego powodu obrażać i toczyć jałową dyskusję co i komu wypada a komu nie.ozob pisze:Dodam, ze ok 40-letnie chlopy w "mejkapach" grajacy black metal to widok zalosny. Jednakze bardziej zalosni sa ci, ktorzy bedac w podobnym wieku wierza w to granie dla idei. (: