No właśnie nie udaje, zamyka kram. Czy zarżnął markę? Może tak, a może nie. Jestem przekonany, że Krystian, gdyby tylko miał ochotę, jednym pierdnięciem rozstawiłby po kątach obecnych "rezydentów gatunku", nagrywając Belus II, Belus III, Belus IV..... Nawet jeżeli obecnie w ogóle, jak sugerujesz, nie czuje TEJ muzyki.hcpig pisze:A wracając do samego 'rozpadu' w sumie cieszę się, facet po 'Belus' totalnie zarżnął brand, jakieś remiksy i bieda płyty w tym rozpaczliwa i nieudana próba nawiązania do 'Hlidskjalf' - niech sobie będzie tym nacjonalistycznym youtuberem-rolnikiem i kosi na tym kasę - po co udawać że jeszcze w ogóle czuje się taką muzykę.
BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: BURZUM
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Grubo! :) Niemniej jednak to chyba najlepszy krążek Burzum z tych "powięziennych".byrgh pisze:A ja słyszałem, że Fallen to płyta ponadczasowa.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Jasne... 'gdyby tylko miał ochotę'... już widzę jak nagrywa i rozstawa Mgły po kątach... Mikołaj ma fuksa że hrabia Kriszna intencjonalnie nagrywał co nagrywał BO JAKBY TYLKO CHCIAŁ coś lepszego to ulala.535 pisze: Jestem przekonany, że Krystian, gdyby tylko miał ochotę, jednym pierdnięciem rozstawiłby po kątach obecnych "rezydentów gatunku", nagrywając Belus II, Belus III, Belus IV.....
Yare Yare Daze
Specjalnie nagrywał słabiej niż potrafi, by dać pozostałym szansęhcpig pisze:Jasne... 'gdyby tylko miał ochotę'... już widzę jak nagrywa i rozstawa Mgły po kątach... Mikołaj ma fuksa że hrabia Kriszna intencjonalnie nagrywał co nagrywał BO JAKBY TYLKO CHCIAŁ coś lepszego to ulala.535 pisze: Jestem przekonany, że Krystian, gdyby tylko miał ochotę, jednym pierdnięciem rozstawiłby po kątach obecnych "rezydentów gatunku", nagrywając Belus II, Belus III, Belus IV.....
Jak ja ciebie dobrze znam. Skąd wiedziałem, zanim jeszcze wcisnąłem "submit", że zaraz padnie nazwa MGŁA? Uważam, że Belus kasuje w przedbiegach każdą pozycję wydaną przez MGŁĘ. Bez względu na sympatię jaką darzę ten kolektyw.hcpig pisze:Jasne... 'gdyby tylko miał ochotę'... już widzę jak nagrywa i rozstawa Mgły po kątach... Mikołaj ma fuksa że hrabia Kriszna intencjonalnie nagrywał co nagrywał BO JAKBY TYLKO CHCIAŁ coś lepszego to ulala.535 pisze: Jestem przekonany, że Krystian, gdyby tylko miał ochotę, jednym pierdnięciem rozstawiłby po kątach obecnych "rezydentów gatunku", nagrywając Belus II, Belus III, Belus IV.....
-
- zahartowany metalizator
+Tysiąc.535 pisze:Jak ja ciebie dobrze znam. Skąd wiedziałem, zanim jeszcze wcisnąłem "submit", że zaraz padnie nazwa MGŁA? Uważam, że Belus kasuje w przedbiegach każdą pozycję wydaną przez MGŁĘ. Bez względu na sympatię jaką darzę ten kolektyw.hcpig pisze:Jasne... 'gdyby tylko miał ochotę'... już widzę jak nagrywa i rozstawa Mgły po kątach... Mikołaj ma fuksa że hrabia Kriszna intencjonalnie nagrywał co nagrywał BO JAKBY TYLKO CHCIAŁ coś lepszego to ulala.535 pisze: Jestem przekonany, że Krystian, gdyby tylko miał ochotę, jednym pierdnięciem rozstawiłby po kątach obecnych "rezydentów gatunku", nagrywając Belus II, Belus III, Belus IV.....
-
- postuje jak opętany!
Oczywista sprawa.Plagueis pisze:Grubo! :) Niemniej jednak to chyba najlepszy krążek Burzum z tych "powięziennych".byrgh pisze:A ja słyszałem, że Fallen to płyta ponadczasowa.
Fallus>>>>>Belus
Zatwierdzone przez komisję osób wiedzących o co chodzi w Black metalu!
;)
- Ubzdur
- w mackach Zła
+535 pisze:Jak ja ciebie dobrze znam. Skąd wiedziałem, zanim jeszcze wcisnąłem "submit", że zaraz padnie nazwa MGŁA? Uważam, że Belus kasuje w przedbiegach każdą pozycję wydaną przez MGŁĘ. Bez względu na sympatię jaką darzę ten kolektyw.hcpig pisze:Jasne... 'gdyby tylko miał ochotę'... już widzę jak nagrywa i rozstawa Mgły po kątach... Mikołaj ma fuksa że hrabia Kriszna intencjonalnie nagrywał co nagrywał BO JAKBY TYLKO CHCIAŁ coś lepszego to ulala.535 pisze: Jestem przekonany, że Krystian, gdyby tylko miał ochotę, jednym pierdnięciem rozstawiłby po kątach obecnych "rezydentów gatunku", nagrywając Belus II, Belus III, Belus IV.....
W temacie o mgłę burzum przywoływać uchodzi, ale w temacie o burzum przywoływać mgłę i to jeszcze jako coś, co rzekomo burzum miało dorównać, albo przeskoczyć, to nie uchodzi. Mi nie w smak, przy całej sympatii dla mgły.
- maciek z klanu
NieskumaszKarkasonne pisze:Czy Belus jest faktycznie płytą wybitną? Czy coś mi uciekło?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Pamiętam, że gdy wychodziła, to zdania były jak pośladki - podzielone, więc chciałbym wiedzieć, czy coś się zmieniło w narracji.
- maciek z klanu
Moim zdaniem bardzo fajną płytę Krystian nagrał. Nie ma startu do klasyków z jego repertuaru, ale jest fajna. Zreszta Fallen to samo, choc słabiej.Karkasonne pisze:Pamiętam, że gdy wychodziła, to zdania były jak pośladki - podzielone, więc chciałbym wiedzieć, czy coś się zmieniło w narracji.
- COFFIN
This.maciek z klanu pisze:
Moim zdaniem bardzo fajną płytę Krystian nagrał. Nie ma startu do klasyków z jego repertuaru, ale jest fajna.
'Come the Blessed Madness'
Ja również włączam ją z przyjemnością (z wyjątkiem tego intro i Sverddans) i lubię ją, ale nie wydaje mi się jakaś wybitna, zwłaszcza pamiętając resztę oczywiście.
- Only_True_Believers
ostatnio katowałem niemiłosiernie Umskiptar w samochodzie, bardzo atmosferyczna płyta, dobra jako muzyczne tło. Zdecydowanie nie jest to jakieś gówno.
Dużo też słuchalem Sôl austan, Mâni vestan i The Ways of Yore absolutnie genialny dungeon synth.
Dużo też słuchalem Sôl austan, Mâni vestan i The Ways of Yore absolutnie genialny dungeon synth.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Dungeon synth? W dodatku genialny???Only_True_Believers pisze:Dużo też słuchalem Sôl austan, Mâni vestan i The Ways of Yore absolutnie genialny dungeon synth.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
No dokładnie, ten temat uświadamia mi, że chyba świat przemknął obok mnie;))Plagueis pisze:Dungeon synth? W dodatku genialny???Only_True_Believers pisze:Dużo też słuchalem Sôl austan, Mâni vestan i The Ways of Yore absolutnie genialny dungeon synth.
- Only_True_Believers
oczywiście, że tak.Plagueis pisze:Dungeon synth? W dodatku genialny???Only_True_Believers pisze:Dużo też słuchalem Sôl austan, Mâni vestan i The Ways of Yore absolutnie genialny dungeon synth.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- maciek z klanu
+100. Dungeon Synth bardzo ok.Only_True_Believers pisze:oczywiście, że tak.Plagueis pisze:Dungeon synth? W dodatku genialny???Only_True_Believers pisze:Dużo też słuchalem Sôl austan, Mâni vestan i The Ways of Yore absolutnie genialny dungeon synth.
-
wybitna to chyba złe słowo. dla mnie bardzo dobry materiał, którego chce mi się słuchać, i do którego często wracam. to dużoKarkasonne pisze:Czy Belus jest faktycznie płytą wybitną? Czy coś mi uciekło?