VADER

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

Re: VADER

20-08-2015, 07:42

Drone pisze:
Plastek pisze:No ale powiedzcie sami czy znalezione w dworcowym kiblu naćpane coś zasługuje na jakikolwiek szacunek?
Oczywiście. Nagrał nieśmiertelne partie bębnów na paru wielkich albumach. A za aktywność artystyczną czasami się płaci i taką cenę. Co ty osiągnąłeś w życiu, czym się możesz tutaj pochwalić?
Sporo, ale to prywatne sprawy, którymi nie mam najmniejszego zamiaru się chwalić na forum internetowym, a tym bardziej w temacie o jakimś narkomańskim ścierwie. Mniemam, że taka postawa mocno cię zadziwi biznesmenie spod Warszafki, który żyje życiem forumowym. No ale gdybym miał takie kompleksy to pewnie też każdą wolną chwilę poświęcałbym na budowanie swojego wyimaginowanego, pseudo wyrafinowanego obrazu farbowanego profesorka.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

20-08-2015, 07:46

Plastek pisze:Jebać Decenta, zwykły podludzki śmieć i narkomańskie zero. Ćpun to nie człowiek.
obrażanie i bluzgi dotyczą zarówno żywych jak i umarłych, to twoje drugie ostrzeżenie w tym roku, przy trzecim ban na zawsze. Poprzedni był na tydzień, ten masz na miesiąc.
ile razy mam ci tłumaczyć, że od wyzwisk i jechania sobie masz ten temat ?: viewtopic.php?f=19&t=14988" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

20-08-2015, 07:49

Lucek pisze:
Stoigniew pisze:role perkusistów są często niedoceniane,
można zadać zaczepne pytanie do dyskusji czy taki Behemoth byłby w tym miejscu w którym jest gdyby za garami nie siedział Inferno... ?

pdobno nie ma głupich pytań, kurwo chyba masz czysty kał zamiast muzgu.
kultury chłopaku, takie wyzwiska tu: viewtopic.php?f=19&t=14988" onclick="window.open(this.href);return false;
ban na miesiąc, bo to nie pierwsza tego typu sytuacja, powtórzy się - będzie permanentny.
ZłyPan

20-08-2015, 08:06

nicram pisze: Przecież każdy rozsądny człowiek wie, że heroina uzależnia od pierwszego razu. Zatem po co w ogóle ją miałby brać? Często robisz sobie świadomie krzywdę? No bez jaj. Ja do ćpunów żywię tylko pogardę. Nie ma co im współczuć. Współczuć należy im bliskim.
Obrazek
Awatar użytkownika
lucass
weteran forumowych bitew

20-08-2015, 08:39

ZłyPan pisze:
nicram pisze: Przecież każdy rozsądny człowiek wie, że heroina uzależnia od pierwszego razu. Zatem po co w ogóle ją miałby brać? Często robisz sobie świadomie krzywdę? No bez jaj. Ja do ćpunów żywię tylko pogardę. Nie ma co im współczuć. Współczuć należy im bliskim.
Obrazek

Widzisz to coś jak z pisaniem na forum. Napisałeś posta i się pogrążasz. Nie wyczujesz stary. Życie to kurwa jak to mówią na osiedlu.
LEGALISE DRUGS & MURDER
Awatar użytkownika
Skaut
mistrz forumowej ceremonii

20-08-2015, 08:40

ZłyPan pisze:
Obrazek
:D:D:D

doskonałe
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

20-08-2015, 08:45

lucass pisze:
ZłyPan pisze:
Obrazek

Widzisz to coś jak z pisaniem na forum. Napisałeś posta i się pogrążasz. Nie wyczujesz stary. Życie to kurwa jak to mówią na osiedlu.
Bardzo ciekawe. Czy Dave się zaćpał w dworcowym kiblu? Czy nadal ćpa? Chyba jednak nie.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
lucass
weteran forumowych bitew

20-08-2015, 08:53

Radziłbym zrobić risercz i wypierdolić wszystkie płyty artystów, którzy ćpają.
LEGALISE DRUGS & MURDER
Awatar użytkownika
nicram

20-08-2015, 08:54

A ja radziłbym Ci swoje rady w dupę wsadzić. Tak będzie najlepiej dl;a wszystkich.
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

20-08-2015, 08:57

nicram pisze:Czy Dave się zaćpał w dworcowym kiblu? Czy nadal ćpa?
Plastek napisał, że ćpun to nie człowiek, więc, wedle takiego klasyfikowania, Mustaine człowiekiem nie jest i na szacunek nie zasługuje.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
ZłyPan

20-08-2015, 08:58

nicram pisze:A ja radziłbym Ci swoje rady w dupę wsadzić. Tak będzie najlepiej dl;a wszystkich.
Obrazek
Awatar użytkownika
lucass
weteran forumowych bitew

20-08-2015, 08:58

nicram pisze:A ja radziłbym Ci swoje rady w dupę wsadzić. Tak będzie najlepiej dl;a wszystkich.
Nie denerwuj sie chłopczyku bo Ci skatol i indol uszami wyjdzie któregoś dnia.
LEGALISE DRUGS & MURDER
Awatar użytkownika
nicram

20-08-2015, 09:03

Widzę, że czytasz moje posty i nauczyłeś się paru chemicznych nazw. Dobrze pacynko. :-)
Awatar użytkownika
lucass
weteran forumowych bitew

20-08-2015, 09:04

No wiesz cięzko przejsć obojętnie obok takich kocopołów jakie piszesz wiec sie nie dziw. Pacynko? czy masz jakies przykre doświadczenia z wkładaniem ręki w dupę?
LEGALISE DRUGS & MURDER
ZłyPan

20-08-2015, 09:08

Marcin, ale ustalmy pewne fakty, bo to dla mnie ważne, ok?
1) Plastek nie pisze serio, tylko trolluje
2) Nie jesteś jego kolegą i nie jesteście w jednej bandzie.
3) Nigdy nie będziesz taki fajny, jak on
4) Chyba już czas zakutasić, bo ile mozna klepać ludka pod stare zdjęcia Ellefsona
5) Mustaine to ćpun z dziurami w mózgu. Według twojej, podchwyconej od Plastka kategoryzacji należy go spuścic w kiblu. Uzależnienie jako schorzenie ma to do siebie, że utrzymuje sie przez całe życie, jako jaskrawy przykład tego o czym mówię, polecam zaznajomić sie z historią śmierci Phillipa Seymoura Hoffmanna.
Awatar użytkownika
Lobas
zaczyna szaleć

20-08-2015, 09:21

Plastek wyładowuje swoją agresję na Docencie, ponieważ jego idol z Green Day również lubił dać sobie w żyłę.
Jak ktoś nie wierzy to proszę: http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=40464" onclick="window.open(this.href);return false;

Tu Cię mam
Obrazek
Chelsea Bus Company
Awatar użytkownika
nicram

20-08-2015, 09:22

ZłyPan pisze:Marcin, ale ustalmy pewne fakty, bo to dla mnie ważne, ok?
Dzięki, że to wyjaśniłeś. Naprawdę myślałem, że jest inaczej.
ZłyPan pisze:2) Nie jesteś jego kolegą i nie jesteście w jednej bandzie.
Smuteczek. :-(
ZłyPan pisze:3) Nigdy nie będziesz taki fajny, jak on
Podwójny smuteczek. Idę się zabić.
ZłyPan pisze:4) Chyba już czas zakutasić, bo ile mozna klepać ludka pod stare zdjęcia Ellefsona
LOL.Jakie zdjęcie Ellefsona pajacu? LOLLLLLLLLLLLLLLLL.
ZłyPan pisze:5) Mustaine to ćpun z dziurami w mózgu. Według twojej, podchwyconej od Plastka kategoryzacji należy go spuścic w kiblu. Uzależnienie jako schorzenie ma to do siebie, że utrzymuje sie przez całe życie, jako jaskrawy przykład tego o czym mówię, polecam zaznajomić sie z historią śmierci Phillipa Seymoura Hoffmanna.
Raczej ty masz dziury w mózgu i to naprawdę większe niż plamy na Słońcu. Niczego nie podchwyciłem i nie kategoryzowałem. Chyba, że stwierdzenie, że nie szanuję ćpunów jest kategoryzacją? To polecam zapoznać się ze znaczeniem słów. A tak w ogóle to spierdalaj. :-)
Ostatnio zmieniony 20-08-2015, 09:23 przez nicram, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Triceratops

20-08-2015, 09:23

Kurwa, ostre temate sie zrobilo :D ostatnie 3 strony czytalem z napieciem, zwroty akcji jak w najlepszych thrillerach :D
woodpecker from space
ZłyPan

20-08-2015, 09:34

nicram pisze:
ZłyPan pisze:Marcin, ale ustalmy pewne fakty, bo to dla mnie ważne, ok?
Dzięki, że to wyjaśniłeś. Naprawdę myślałem, że jest inaczej.
ZłyPan pisze:2) Nie jesteś jego kolegą i nie jesteście w jednej bandzie.
Smuteczek. :-(
ZłyPan pisze:3) Nigdy nie będziesz taki fajny, jak on
Podwójny smuteczek. Idę się zabić.
ZłyPan pisze:4) Chyba już czas zakutasić, bo ile mozna klepać ludka pod stare zdjęcia Ellefsona
LOL.Jakie zdjęcie Ellefsona pajacu? LOLLLLLLLLLLLLLLLL.
ZłyPan pisze:5) Mustaine to ćpun z dziurami w mózgu. Według twojej, podchwyconej od Plastka kategoryzacji należy go spuścic w kiblu. Uzależnienie jako schorzenie ma to do siebie, że utrzymuje sie przez całe życie, jako jaskrawy przykład tego o czym mówię, polecam zaznajomić sie z historią śmierci Phillipa Seymoura Hoffmanna.
Raczej ty masz dziury w mózgu i to naprawdę większe niż plamy na Słońcu. Niczego nie podchwyciłem i nie kategoryzowałem. Chyba, że stwierdzenie, że nie szanuję ćpunów jest kategoryzacją? To polecam zapoznać się ze znaczeniem słów. A tak w ogóle to spierdalaj. :-)
Jakiś ty rozkoszny z tym swoim wymachiwaniem piąstkami w poczuciu, że jesteś takim złym internetowym twardzielem-ironistą, cipo :D
Obrazek
Awatar użytkownika
nicram

20-08-2015, 09:52

Ulżyło jak possałeś trockiemu i jego klerykalnym myślicielom? :-D
ODPOWIEDZ